Navštíveno 3814x

Na co si dát pozor při přebírce novýho auta u dealera? Jasně, obejít auto, zkotrolovat lak, nepoškozenost světel, skel atd.. ještě něco? Díky
Natankovat na nejblizsi pumpe.
Já bych si třeba zkontroloval, jestli přebírám to, co jsem si objednal (výbava, specifikace). Pak samozřejmě zkontrolovat veškerou dokumentaci.
Neboj, nic na tom není :-)
hele já bych si nechal i auto zvednout na zvedáku. Normálně jsem měl odfláknutej anikor nástřik a musel se těd předělávat. A na obou nových autech neseděli dveře spára vúči blatníku, tak to servisu musel doladit.
Pak jsem jednou měl škrábanec na řadící páce.. normálně uplně nové, nikdo si toho nevšiml, jak bynch přejel práh salonu měl bych smulu.. takže detaily, detaily, detaily.. klidně to hodinu obcházej :-D ale vyplatí se to.

12.09.2016, 18:05 |
DaveF Only_One co to je za značku ?
Kia CEED. Tam se stalo to, že bylo asi moc vosku v prahu a bud nestacil vytéct nebo ten robot zašpinil vstupní otvor a proto nechytla ta bodyna přes vosk.. Ale i tak by tohle se nemělo stávat
2 Only_One: <joke> ale on asi kupuje auto... :-D </joke>
Ja považuji Kiu za povedené auto zcela konkurence schopné dane třídy. A ze má nějaké mouchy? Má, co jsem odhalil klidně nápisů, servis funguje špičkové, vše bez problémů doladil. Ja jsem s autem spokojeny a to je to o co jde. ;-)
Díky moc, kouknout na spodek je dobrej nápad. Jedná se o Leon ST Cupra 290.