Navštíveno 4258x

Podminka: 4G, min 8GB ROM ale spíš 16. Chci tam android, komplet google, facebook, kalendar.. nic jineho vicemene nepouzivam, ale kromě predrazene Z1 a Z3 jsem nic nenašel, čína taky... super byl Inew V3 ale to už je 5".. nechci nic většího, ale trh nic nenabizi.. prostě malej chytrej telefon. Urcite nejsem sam, kdo by něco takovýho chtěl.
Evidentně asi ano, když jich je tolik na trhu :-)
Taky sháním něco menšího a je to bída.

08.09.2016, 08:46 |
nome pokud bys skousnul 4,5 tak S5mini a idealne tam rovnou dat cyanogenmod
momentálně řeším uplně stejný problém. Do teď jsem měl archaický model Xperia Active se kterou jsem byl nad míru spokojen co se rozměrů týče. Teď chci taky něco podobného ale výběr u novějších telefonů je bídný.. Začínám si pohrávat s myšlenkou že bych vyzkoušel iphone 5s nebo 4s s 3,5" displejem tak uvidíme jak se rozhodnu až se mi to trošku rozleží v hlavě :)
zapomněl jsem napsat, ze bytostne nemam rad samsungy. Koukal jsem a fakt je nejrozumnější volba Z3 compact, ale tam je taky tři prdele toho jejch softwaru, kterej stojí zahovno. Každej blbec má cihlu velkou jak tablet u ucha a mě to už přijde k smíchu. 4.6" max. Ale fakt max. Diky za další tipy.
Řešil jsem úplně to samý a už přes rok mam S5 mini. Splnilo to všechno, co potřebuju, já jsem spokojenej. Ono vážně neni mezi čim vybírat. Nesmysly jako 5" a víc jsem nechtěl.
V týhle velikosti jsou podle mě nejlepší ty Xperia Z Compact, ale dát za 4.5" displej desítku je fakt dost, za ty prachy už je moderní a výkonnej 5.5" mobil.
Iphone 5 na 4" lcd, ne 3,5"
Slusnyho, malyho je iphone SE

09.09.2016, 13:43 |
Kamil07 | Upraveno: 2016-09-09 13:44:56
SE je fakt raketa, mam ted na prodej dva nepouzite kusy a normalne uvazuju, ze si jeden necham.
Do ted jsem byl zvykly na android a 5", ale ten SE je sikovny.

09.09.2016, 22:27 |
Alííí S5 mini ma manzelka, a zadnej ohen.
Cekam na novej S7mini nebo S8mini. Doufam ze uz v zime.
angličtina vadí ? pokud ne,tak můžu jen doporučit Motorolu Moto X (1. generace),rozměrově v pohodě,čistý android (5.1),taky nemám rád ty lopaty a nevím co budu dělat až tohle doslouží ...

21.09.2016, 22:07 |
CRK Taky mám určitě nějakou fobii, ale naštěstí při pohledu na ten zlý ošklivý a obludný 4,7 palcový display neřvu hrůzou :)))

21.09.2016, 22:50 |
CRK A co tohle? Ale holky, jestli to není moc velký :)))
[ Link ]
Taaak jsem se nakonec placnul pres kapsu a koupil Z3 compact a supr. 4.6" v tele na skoro 4" telefon.
Už víc jak rok jsem spokojenej uživatel se Z3 Compact a to jsem přecházel od Samsungů S kový řady. Už bych za nic neměnil. Na kolo a sport ideální velikost a ani už mi nevadí, když na kole zmoknu :-) Jdi do něj. Není to předražený ale je to perfektně zmáknutej foun a ani jednou se nic neseklo. prostě si sám po sobě vše ukončuje i třeba GPS atd. Proto dá na baterku min.dva dny a někdy i tři. To jako fakt. Stamina je kouzelník. Nastavíš si správu energie jak potřebuješ. Já jsem max spokojenej a Samsung už nikdy více.
Až teď čtu poslední příspěvek. Tak gratulace :-)