Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Apple iPhone 7 a iPhone 7 Plus predstaveni

o Navštíveno 3850x o
o 07.09.2016, 20:32 | Knightey-
Kdyby nekdo nevedel :)
[ Link ]

o 07.09.2016, 21:05 | Knightey-
o 07.09.2016, 21:09 | kuja
Jako vlastnik 6S me 7 moc neoslovila :) Spis me oslovilo keramicky sasi na Apple Watch Series 2. Takze to udelam v patek asi preorder.
o 07.09.2016, 22:26 | xenonman
Musel jsem se smát, proboha co ma dělat co na představení nove rady telefonu, ze si tam budu moci zahrát nějakou hru, je to smutné, Applu dochází munice a nic převrat něho se bohužel nekonalo, hlavně, ze mužů lovit pokemony i na hodinkách to je můj sen :)
o 07.09.2016, 22:42 | riviera.kidd
LTE pres 450mbit , to jsem zvedav kolik v CZ budou operatori podporovat kdyz ted ma treba vodafone ltena vesnicich o rychlosti 3g z mesta
o 07.09.2016, 23:08 | Luke-Jeep
Nechápu proč by mělo být pokaždé něco převratného.., já su s evolucí spokojen, jdu si pro něj v prvních dnech jako každý rok..,

Dvojkový hodinky zatím asi vynechám... S ocelovkama jsem spokojenej a moc neplavu, takže dvojky zatím nee
o 08.09.2016, 08:05 | SilverGhost
Já jsem s evolucí taky spokojen, nechala mě klidným, jako předchozích x řad, takže si pro něj opět nejdu.
o 08.09.2016, 10:32 | muSlim
A je to tu zas. Založí sa vlákno na nový Galaxy Edge/čokoľvek, nám je to jedno. Založí niekto na jabko, hrrr na ne :-D

P.S.: 7 ale tiež preskočím, to už skôr asi vymením Watch bo plavem a tak nejak vôbec, je pomalý :-)
o 08.09.2016, 10:55 | AllInOne
Nevite, jestli se u Iphone 7 bude vypalovat display?
o 08.09.2016, 11:11 | CRK
muSlim: komu "nám"? :)))
(nic hroznýho se tu neděje, zatím, tak nebuď taková citlivka a keců na Samsung bylo dost, ale ty si asi myslel, že ne od "vás" :D)
AllInOne: bude... ale až od iPhone 8 - už je objednáno 100 milionů Amoled displayů :)
o 08.09.2016, 16:26 | muSlim
2 CRK: no presne nám, vieš dobre komu :-))))
o 09.09.2016, 08:42 | Milhauzz
Díval sem se, je to evoluce, revoluce se už nekoná - a každej ji naivně čeká. Ono co chcete vymyslet, designem jsou telefony strašně podobný, prostě placatej displej.
o 09.09.2016, 09:34 | Martyn
Tohle je trefny:))
[ Link ]
Jinak me teda zklamala opet absence bezdratoveho nabijeni..
o 09.09.2016, 11:26 | dogeatdog
muSlim> jak jsi spokojeny s ajHodinkama? Muzes dat praktickou zkusenost a jak je pouzivas?
o 09.09.2016, 14:39 | Tuner#2
AllInOne: Nekde jsem zahlednul, ze narozdil od predchozich modelu s LCD bude mit sedmicka OLED. Jsem na dovce a i pres to ze malej spi se me nechce lovit technicka data. Pokud tomu tak bude, bude mit ten problem taky, je to vlastnost technologie a je jedno co si tady mistni rypalkove budou myslet... ;-)
o 09.09.2016, 23:10 | muSlim | Upraveno: 2016-09-09 23:15:36
dogeatdog: to zalezi, co od nich ocakavas? mam ich cez rok, kupoval som ich prakticky len ako sport-tester. Ten ukol plnia vyborne, az na mensie vynimky (trebars ta vodeodolnost, nemozem alebo teda nemal by som v nich plavat). Notifikator to je tiez dobry, ale samo ma to svoje negativa aj. Trebars ta rychlost, niekedy by som najradsej jebol zapastim o stol...

Najcastejsie pouzivam:

- ako sporttester - na vynimky vyborne, aj ako cyklokomputer, aj ako bezecky henten, aj ako kalorimeter pri cviceni
- ako handsfree - ked mam zadrbane ruky od oleja, a niekto vola, tupnem na zeleny cudlik nosom a hovorim pricom si dalej robim co mam v rukach :-)
- ako messaging handsfree - ked potrebujem na nieco urgentnejsie odpovedat, tak nadiktujem, prehodi s 99% presnostou do textu a poslem, nech idem aj 160 po dialnici. Tu je jediny problem, ked chces x-jazykov, musis mat x-jazykov zapnutych ako klavesnicu a prepinat medzi nimi a nemozes po Siri chciet odoslat spravu trebars v slovencine bo ona funguje implicitne v anglictine (alebo v jazyku v ktorom je menu, neoveroval som, ja ho mam v anglictine teda)
- ako vzdialena spust pre kameru na iPhone - tiez vyborne, samo s viditelnostou displeja je to na prave poludnie v lete niekedy zaujimave, ale tak este sa mi nestalo ze by som nevidel aspon 70% toho co som chcel vidiet na tom pidi-displeji
- ako vzdialeny ovladac pre hudbu na iPhone - pripojim trebars iPhone na AVR cez BT a chcem zmenit muziku, nemusim chodit k telefonu, spravim to z Music app priamo na hodinkach
- ako hlasovy ovladac pre hudbu na iPhone - trebars stojim v tramvaji a v jednej ruke nieco drzim, druhou sa drzim alebo opieram, a je k tomu vyhovujuce prostredie (rozumej menej ludi, ticho) tak len rozkazem Siri nech mi zahraje to ci to, alebo preskoci na dalsi/predosly track a podobne...
- ako navigator - v spojeni s nativnymi mapami prakticky ani nepotrebujem pocut hlasovu navigaciu, ani vidiet na displej, vubrovanim a tonmi naviguje velmi presne a pekne
- ako pripominac napr. na nadpozemnu dopravu s appkou Moovit, ked idem niekam kde som este nebol. Tiez velmi pekne notifikuje kedy sa blizi stanica kde mas vystupit, kedy mas prave vystupit, ist dalej pesky akym smerom, atd.

Potom zalezi tiez na dalsich appkach, co z toho budes cerpat, celkovo ale da sa zhrnut a povedat ze napriek tomu ze som ich bral ako sporttester, ich nosim castejsie nez klasicke hodinky. A niekedy vyzeram ako debil ked mi prave nieco napadlo a kricim do analogov ze "Hey Siri, show me blablablabla" :-D Joj a su male, ale to vie kazdy, aj 42mm je proste male a chcelo by to aspon 50-55mm aby to bolo rozumne osahavatelne, imho.
o 09.09.2016, 23:50 | Kamil07
Zajimave, stale vice zacinam nad iPhonem uvazovat a i ty hodinky by byly fajn.
Prechazel nekdo z Androida na iOS? Nejake postrehy by nebyly?
o 09.09.2016, 23:56 | Kamil07
Netusi nekdo, jak je to se stahovanim z ulouto?
Jsem zvykly si kazdy den do androida stahovat filmy/serialy a pred spanim na ne koukat, tak bych se toho nerad vzdaval.
Nemam ted u sebe zadny rozbaleny iPhone, na kterem bych to mohl vyzkouset.
o 10.09.2016, 07:46 | Martyn
Na ulozto pokud se nic nezmenilo zapomen s iphonem:) avi/mkv do iphone jedine pred itunes a prehravac - appku. Jinak samozrejme muzes pokoupit ofiko na itunes no..
A nebo jailbreak to by asi taky slo.
Prechod z androidu naprosto v poho, ted jsem resil pro mladou na SE z nejakeho lg a pajada, primo apple udelal pro android appku move to ios:) a fakt to jede..
o 10.09.2016, 09:44 | dogeatdog | Upraveno: 2016-09-10 09:44:26
muSlim> diky za vycerpavajici odpoved.
To s tou Siri a prepinani skladeb jsem ani nevedel :)
Me na tech hodinkach laka prave ta moznost fungovat bez nutnosti vyndavat telefon z kapsy... plus jako sport tester, predpokladam ze veskere informace z hodinek se pak ukladaji do cloudu, takze i trasy atd... navic nove iwatch maji vlastni gps modul. Taky se mi libi tebou zminena navigace, kdyz nekam jedu na motorce (nechci si davat iphone na riditka), mrknout na hodinky a trada...
Mas hlinikove nebo ocelove? Hlinik je pry nachylny na poskrabani, proto se ptam

Kamil> ja prechazel pred par lety (byl jsem fanda S Galaxy) a s klidnym svedomim muzu rict, ze to bylo dobre rozhodnuti. Veskera data, kontakty, vse mam na jednom miste, co zmenim v telefonu je automaticky synchronizovano s macbookem a vice versa, dokumenty z macbooku zobrazitelene v telefonu protoze cloud, to samy fotky, sms ktere mi chodi na obe zarizeni protoze jeden ucet... plus kdyz menis telefon, kompletne si ucet preneses do noveho, neztratis vubec nic, i nastaveni zustava. Lokalizace, moznost vypnuti na dalku atd... imho to nejvice dava smysl jako propojena zariceni (iphone + ipad/mac), tam je nejvic videt jak to vsechno dohromady slape jak hodiny
jinak z ulozto stahujeme do macbooku uplne bezne, telefon nevim, stejne tak torrenty bezi bez problemu...
o 10.09.2016, 09:48 | Martyn
Do macbooku jasne neni problem, ale ios ti imho nepovoli ukladani a prehravani avi/mkv.. Tedy alespon pred par lety kdyz jsem resil do ipadu (v telefonu mi to absolutne nechybi tedy) tak jedine reseni bylo nacpat to tam pres itunes a treti aplikaci. Primej download rovnou do ios nene..
o 10.09.2016, 10:20 | madmaik
Kamil07 ; martyn : jedna moznost byla,atomic webbrowser ze ktereho se dalo stahovat a kopirovat to do hd playeru. Ale to kopirovani ne vzdy slo (pred lety kdyz sem se o to zajimal)
o 10.09.2016, 10:50 | dogeatdog
Co jsem rychle googlil, tak pres app by to nemel byt problem
[ Link ]
o 10.09.2016, 12:30 | Kamil07 | Upraveno: 2016-09-10 12:30:42
Diky vsem za odpovedi, lakalo me to hodne, ale jen do doby, nez jsem si precetl, ze iPhone 7 nema klasicky sluchatkovy konektor, coz je pro me zakladni vec, bez ktere se neobejdu :-(
Na Samsung S7 EDGE jsem zanevrel jen proto, ze ho mel na spodni strane, coz mi totalne nevyhovovalo :-)
o 10.09.2016, 12:33 | CRK
rada: použij monstrum [ Link ]
o 10.09.2016, 12:35 | Kamil07 | Upraveno: 2016-09-10 12:36:20
Tak to vubec nehrozi :-D

Ale diky za tip.
o 10.09.2016, 13:07 | CRK
není zač :)))
o 10.09.2016, 13:30 | Pajk
Kamil07 má tam být přechodka v balení.
o 10.09.2016, 13:33 | Tuner#2
Kamil07: Nebo to jde resit takto: [ Link ]

o 10.09.2016, 13:42 | Kamil07 | Upraveno: 2016-09-10 13:45:49
Tuner#2: Je to trosku slozitejsi, pred spanim koukam na filmy na mobilu a vzdy u toho usnu, takze mam v nocnim stolku asi 20 nejlevnejsich spuntovych sluchatek z ebay a vubec neresim, kdyz se pri spani znici, zahodim je a beru dalsi :-)
Poto potrebuju obyc sluchatkovy konektor, abych v tom mohl pokracovat.

Pajk: Prechodka je fajn, ale potrebuju poslouchat i nabijet, takze pripada v uvahu pouze to co tu dal CRK, ale to uz je zase hnusne heblo, ktere zavazi.
Ale zase bych nemusel zapojovat dva konektory jako ted.

No uvidime, asi si rozbalim jedno SE a kouknu jak funguje ten jejich system.
o 11.09.2016, 19:40 | muSlim
2 dogeatdog: mám hliníkové a vyzerajú stále ako nové. A to už prežili veľa vecí, dá sa povedať že som ničiteľ a veci ktoré si zakúpim sa trasú strachom už v košíku na webshope. Na hodinkách za tých 14 mesiacov ani jediný škrabanec. Ani na displeji, ani na tele.

Pri navigácii sa nemusíš ani na hodinky dívať, zavibruje a zapípa podľa toho, či máš ísť rovno, doprava alebo doľava, apod. :-)
o 12.09.2016, 14:39 | Martyn
Par fotek z noveho pluska... jako pekny myslim:)
[ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3266 sekund.