Navštíveno 5554x

03.09.2016, 08:49 |
Sau Nedělá tu někdo? Nebo nemáte tip na nějaké za dobrů cenu? Nemyslím teď nějaké obrázky apd., ale chtěl bych si nechat vyřezat a na zeď nalepit svůj vlastní text.
Co sem zatím našel, tak najlevněj sem sa dostal při výšce textu 15 cm (délka pak vychází na 17,7 metru) na 2300 kč, kdyby mi stačil vysoký 12 cm tak pak na 1700 Kč (délka textu by vyšla na 14 metrů).
Na čistě text mi to přijde jako dost, ale možná je to ok cena?
Nebo víte o něčem levnějším?
Dela nám to běžně reklamka, tak si to skus poptat....Cena podle kvality fólie
;-)

03.09.2016, 09:50 |
Sau Nj, toto ale beztak nevim co by byla zac, ta folie. A kvalita folie je v jakem smyslu? Potrebuju aby to vydrzalo nalepene v interieru v pokoji na zdi, tot vse :-D

03.09.2016, 09:55 |
lukes Ahoj, umím tu větší variantu za 1860Kč, menší pak za 1210Kč :-)
Když jsme naposledy realizovaly tak nabídka byla na speciální WallWrap folie (to je prej top na stěny)a nebo nabízely i běžné od Oracal.
Poptám ti to na zkoušku u naší reklamky ;-)
Mám tohle třetí rok v garáži z obyč černé matné folie a po nalepení jsem to ještě pomocí fénu nahřál a domačkal přes "kamínky" v omítce. Drží to bez problému.

05.09.2016, 17:26 |
Sau Díky za názory, tipy. Už mám nějaké nabídky v mailu, zajdu schválně ještě sem k nám do reklamky (minule byly na samolepky na auto ale drazí, tak uvidím) a něco vyberu. Zatím sem nakupoval na ebayi a potřebuju je doplnit vhodnýma textama :) + eště dokůpit nějaké další :)

Tak jsem ti to poptal ;-) WallWrap cca 1500,- obyč 900 ,- u té by se musel napenetrovat podklad.
Jak uz jsem psal, mam obyc cernou matnou folii zadarmo od kamose z reklamky a drzi to po aplikaci s fenem neskutecne.

07.09.2016, 17:19 |
Sau Penetrovat nic určitě nebudu, musí byt taková že dokáže držat aj bez toho.
Tak to se zkus podívat tady:
[ Link ] , prý je možnost si tam nechat udělat co chceš :)
Jinak, já si právě chci nechat udělat kombinaci více značek, a taky se jich zeptat, jestli by nechtěli udělat něco na auto, jestli to vůbec bude držet...
Co si myslíte??