Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > R: Výběr vysavače

o Navštíveno 3721x o
o 19.08.2016, 21:33 | yethy
Nevyznáte se někdo ve vysavačích? Stávající se nám rozpadá a tak bychom rádi něco solidního.
Doma jsou všude plovoučky, na pár místech menší koberce s krátkým či středně dlouhým chlupem (max 1cm). Máme dlouhostrstého psa (kolie), takže by si měl umět poradit se srstí a měl by umět pořádně vysát a samozřejmě co nejméně prachu vracet zpět do místnosti.
Cenová představa kolem 5 tisíc. Ideálně kdyby uměl i mokrou cestu (občasné použití na čistění sedačky).
Má smysl se koukat i po základních modelech průmyslových vysavačů, nebo se raději držet výběru vysavače na doma?

o 19.08.2016, 21:41 | Kamil
Pokud bys oželel mokrou cestu, tak Miele
o 19.08.2016, 21:49 | radek.613
Máš nějak enormě schodů/musíš vysavač často zvedat/nosit, nebo prožije převážnou část života na zemi na kolečkách? Pokud kol 5k, má to i prát, a nemá to být postižené nařízením EU o výkonech motorů, vyčuchej si po krámech či netu Neptuna či Atlantic od Ety a....další léta nemusíš nic řešit...
o 20.08.2016, 09:51 | camron
Za me taky Miele. Mame doma 10 let stary Miele a 4 roky stary Electrolux (cca.v cene Miele)...a hadej, co vysava jako zamlada a co uz se rozpada?
o 20.08.2016, 09:51 | camron | Upraveno: 2016-08-20 09:51:41
2x
o 21.08.2016, 13:31 | Zdeny60
Kdosi kdysi napsal, že není tak bohatý, aby si mohl dovolit kupovat levné věci (Rotschild).
V roce 1996 jsem koupil na tehdejší dobu dost drahý Forwerk. Máme ho dodnes. Přesvědčil mě test a prezentace, kterou u nás udělal prodejce na "akci". Za dobu téměř 20 let jsem měnil já osobně pouze uhlíky a vstupní tlumič za cenu pár set Kč. Výkon jak za mlada, porucha - nula. Jeden čas jsem Forwerky prodával a seznámil jsem se s novými modely (mám 122). Až mi tento odejde, bude to znovu Forwerk, jaký bude to nevím. Dnešní Cobolt je špičkový ve výkonu i univerzýlnosti. Radši zaplatím 30 litrů zanstroj, co vydrží desítky let, má vyřešenou filtraci a servis, než každý 3-5 let shánět novej krám. Jen se bojím, že tento náš má před sebou další dlouhé desítky let:-)))Nové uhlíky, zbytek neprůstřelný.
U mě jasná volba.

o 21.08.2016, 13:54 | yethy
Diky za tipy chlapi. Mrknu na Miele i na tu Etu trochu blize. Po rychlem googleni mi padla do oka ta Eta. Ikdyz je to uz kus stroje a obcas ji patra bude potreba vytahnout a to pak da cloveku zabrat.
Forwerk znam, mame jej v rodine, je to kvalitni vyrobek,ale nemyslim si, ze cena je odpovidajici, spis premrstena. Pro me je to cenove uplne mimo,ale diky za tip.
o 21.08.2016, 18:49 | Honza2.016v
podobnou situací jsem procházel loni, jen že sem nepotřeboval mokrou cestu a v baráku mam dost schodů a bylo třeba ho na schodech nést , takže aby ho unesla i máti.. - většina podlah je plovoučka/parkety/dlažba (koberce nemáme..)

skončil jsem u Ety (přesnej model teď nevím..), když jsem zjistil, že Zelmer co má ségra a se kterým jsem byl poměrně spokojen se už nedělá... rozhodující pro mě byl "akční rádius" - délka kabelu a výkon (což byl docela výkon sehnat něco neuškrcenýho EU)
o 22.08.2016, 09:07 | CervinVega
U te Ety Neptun - když nebudes delší dobu používat mokré čistění, zatuhne ti čerpadlo, jinak je to silný a blbuvzdorny vysavač, vhodny i do dílny.
Na doma bych vzal Miele, mám a max spokojenost.
Rozhodne neber nic bezsáčkového, je to mega opruz čistit.
o 22.08.2016, 09:30 | Conan
Miele, vyhrává i v testech, doma ho taky máme (teď je tomu 8 let).
o 22.08.2016, 13:53 | Only_One | Upraveno: 2016-08-22 13:53:55
Taky Miele a nevím o něm. Spokojenost léta i párkrát spadnul ze schodů a pořád funguje a na mokré mám doma Neptuna a taky léta zcela funkční, jen sem kupoval 1x trysku a 1x nějakou pastovou blbost asi za 30 korun za 8 let..
o 22.08.2016, 15:23 | M.a.R.i | Upraveno: 2016-08-22 15:24:31
Teda nevim, doma jsme meli 2x ETU a vypadala uplne stejne jako ten Neptun, ale nevim co to bylo za model. Mame doma psa a oba vysavace strasne smrdely i kdyz se vymenili vsechny filtry. Byli dost tezky a nemotorny, hodne rychle ztracely vykon a jsme radi ze skoncili na sbernym dvore. Ale mozna jsme meli smulu na blby kusy :). Pak jsem koupil nejaky Samsung za 900kc s nastavci a takovym tim extra zasobnikem na velke kusy bordelu pro setreni sacku a fungoval super. Ale pak jsem ho pouzival na uklid po stavbe a od te doby strasne jeci, asi pridreny :). Ted mame nejaky zelmer za 2.5k a spokojenost :).
o 22.08.2016, 15:33 | M.a.R.i
Za hrubky se omlouvám, psáno na mobilu, i když je to hloupá výmluva :).
o 25.08.2016, 20:07 | camron
Takze taky to ted resim, jako nahradu za Electrolux, co se po 3 letech rozsypal. Jdu do Miele, z rady complete :)
o 06.09.2016, 16:40 | camron
Takže dneska pořízen Miele, nejsilnější varianta...no a po vyzkoušení konstatuji, že klidně stačí něco slabšího, neboť na nejvyšší výkon s tím nejde po koberci hnout :-)
o 06.09.2016, 16:42 | muSlim
Hlavne aby mal samopal! :-)
o 06.09.2016, 22:57 | camron
Cože?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3252 sekund.