Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Repas prevodovky (manual, HDI)

o Navštíveno 2957x o
o 18.08.2016, 20:26 | Martyn
Někdo dobré zkušenosti / doporučení na nějakého šikulu na opravu 6q manuálu z 3.0 HDI?

o 20.08.2016, 11:01 | Martyn
Sakra docela pruser, nikdo v cr to neumi / respektive umi, ale nema dily:o) nic, update - aktualni kdyz by nekdo o nekom vedel, jinak se pristi tyden obracim na nase mile polske pratele, auto musi slapat ne stat na dvorku:)
o 21.08.2016, 18:37 | Knightey-
Co je za problem?
Jak nejsou dily? Kdo je vyrobce prevodovky?
o 22.08.2016, 11:02 | Martyn
Ty jo tak to ani nevim, mam dojem ze je to Fiat prevodovka.. Motor je Iveco, ale prevodovka tusim ze fiatacka.
No, proste nejsou dily, nevim.. Kamkoliv zavolam tak jsem ctvrtej - patej v poradi co na to ceka.. I kdyz jsou v inzerci tak po zavolani mi reknou tohle.. Slovensko to same..
Kazdopadne jednu repasovanou jsem vystoural zapomenutou, drahou jak krava teda, ale neda se svitit. Tak jsem zvedavej co mi prijde:)
o 22.08.2016, 22:27 | Knightey-
A nove dily nejsou taky? Jak je to stary?
A co se tam podelalo?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3134 sekund.