Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > R: vymena ridicaku

o Navštíveno 3428x o
o 16.08.2016, 02:38 | lostros | Upraveno: 2016-08-16 02:39:19
Ahoj, mam dotaz, jak je to momentalne s vymenou ridicaku?
Vec se ma tak: ziju dlouhodobe v zahranici a mam typ ridicaku kterej byl potreba vymenit do konce 2013. Od tyhle doby jsem nebyl v CR, ted v zari planuju rychlou navstevu rodiny, tak ze bych to spojil a konecne ho vymenil.
Dotazy:
- Stihnou to vyridit za tyden?
- Kdyz ne je moznost, ze mi ho bude moct vyzvednout nekdo s plnou moci?
- Popripade zazadat s plnou moci o vymenu jeste pred mym prijezdem?
- Musim na urad kde mam trvaly bydliste nebo muzu kdekoliv?

Diky za komenty a postrehy :-)

o 16.08.2016, 08:49 | .mycTD
zavolal bych na ten urad
o 17.08.2016, 10:41 | Standa
Jde napsat plná moc a vyzvedne ti ho pak někdo, komu tu plnou moc dáš. Řešil jsem stejný případ loni.
o 17.08.2016, 11:22 | michal_smsmsm (A)
do tydne delaj za poplatek 500,-
o 20.08.2016, 18:15 | HIGHTOWER | Upraveno: 2016-08-20 18:16:34
- nestihneš, nedělají to na počkání, alespoň před rokem ne, běžná doba tuším kolem 20 dní, než vyrobí
- podle mě by to mohlo jít, podepisuješ se při první návštěvě, ale to leda obvolat a zjistit či jak píše Standa, mělo by tedy jít
- žádat musíš sám, žádost, fotku musíš, alespoň v Praze nefotí :-(, a podepsat se na elektronickou destičku
- musíš tam, kde máš bydliště, kam spadáš...

o 21.08.2016, 02:11 | lostros
ok
diky vsem za komenty a hlavne teda za pripomenuti fotky :-D na to bych si malem ani nevzpomel :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.441 sekund.