Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Apple sw aneb Trend nezastavíš

o Navštíveno 3653x o
o 08.08.2016, 09:10 | CervinVega
Nechci nostalgicky pobrekávat, kterak bylo dříve všechno super, ale nelze si nevšimnout, kterak se Apple sw přiblížil Win nebo naopak...
Banální přechod mezi iP4 na iP5 = oser (omlouvám se za to slovo).
První ojeb je jiná velikost SIMkarty (vážně je nutné mít jinou velikost SIM při každé změně "krabičky", ušetří to tolik místa?).
Následuje poněkud neintuitivní start nového zařízení (musíte mít výše zmíněnou SIM, iCloud či iTunes, nejlépe wifi a předplatné ABC). Při přechodu mezi starým MacBook na nový jsem je jen propojil kabelem, asi 2x kliknul a hotovo 20.
A jdeme do finále, iTunes chtějí aktualizovat, iPhone chce aktualiovat (já chci už asi taky aktualizovat... mimochodem starý iP4S jsem od koupě zatvrzele neaktualizoval a fungoval zcela bez problémů několik let).
Mno a nic, iTunes chtějí pořád novější verzi, ta není a iP to nenahraje... asi to má nějaké řešení, ale jsem znechucenej, připomíná to klasickej ojeb s Widlema...
Tady je možný popis, proč tomu tak je:
[ Link ]

o 08.08.2016, 10:25 | radek.613
...každé jablko, i to ošetřené nejdokonalejší chemií aby vypadalo pořád dokonale, jednou přezraje a začne hnít.... ta doba je zřejmě tady....
o 08.08.2016, 17:57 | assassin | Upraveno: 2016-08-08 17:58:23
Cervin: zvlastni, ja ted prechazel z ip4 na ip SE a jen jsem teda vymenil simkartu za mensi (jde orezat - v mem pripade dremel a diamant kotoucek :) ) po zapnuti jsem dal obnoveni telefonu ze zalohy itunes a telefon behem par vterin jel, tak ze sly zakladni funkce, obnovovalo se to prubezne jeste par desitek minut na pozadi, ale nasledne mam vse tak jak bylo v te 4ce, hesla na wifi, maily, IM... uplne bez meho zasahu, me to prijemne prekvapilo...
o 08.08.2016, 22:06 | Kamil
Přechod z iP4s na SE a jednoduchost sama. "Největší problém" byl tak výměna SIMkarty...
o 10.08.2016, 08:24 | War
Nářky lidí, kteří neaktualizujou, koupí si novou věc a diví se, že nefunguje se starou, jsou zbytečné.
o 10.08.2016, 09:42 | assassin
war: no tak me u te IP4 ani nic aktualizovat neslo, IOS 7 byl max co HW zkousnul, prechod na SE s IOS 9 bez problemu... ale jasny ze cim je to slozitejsi, tim vic moznosti proc to nekde blbne a nekde ne... to, ze apple veci uz nejsou tak "stabilni" jako driv je fakt...
o 10.08.2016, 10:55 | Martyn
Ja mel taky prechod z 4S na 6 minulej rok NAPROSTO bezproblemovej. Zaloha komplet obnovena behem chvilku z icloudu, simku jsem vzal nuzkama:) a dobry..
Jediny co me nastvalo byl prechod na lightning, vsude mraky nabijecek a k prdu uz..
o 12.08.2016, 16:20 | CervinVega
A proc bych mel stále něco aktualizovat? "Záplatovat" je fenomén Widlí, u Jabka "to just fungovalo"...
o 13.08.2016, 00:25 | Knightey-
Treba ted z 9.3.3 na 9.3.4 byla pouze kvuli JB :)
Vice zaplat protoze vice lidi se snazit iOS ohrozit, nabourat.
Samosebou nejake vylepseni atd.
o 13.08.2016, 09:26 | C...arlos
Taky s přechodem nemám žádný problém. IPhone zazalohuju, pořídím nový a ze zálohy obnovím. Funguje to spolehlivě.
o 13.08.2016, 22:22 | riviera.kidd
Jak vice zaplat?
Vzdyt aktualizace iOS je zdarma, koupene aplikace jsou prenenese i do jineho kdyz zmenis model
o 13.08.2016, 23:52 | muSlim
2 riviera.kidd: zaplat = záplat = bugfixes
o 14.08.2016, 20:52 | riviera.kidd
Aha, omluva, jsem to blbe precetl
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3549 sekund.