Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > problém kamery doma a pohyb. čidla

o Navštíveno 3510x o
o 03.08.2016, 12:34 | maiky46
Zdravim mam takový problém, doma mám kamery kolem baráku dal se recorder na nahrávání a že to jde i přes ip se připojit z jineho pc a sledovat. Toto vše je realtivně dobré.
Problém ovšem nastane že přehrávání je asi max 10x a nejsou tam pohybová čidla či něco co by mi na časové ose ukázalo zaznamenaný pohyb. Takže já když přídu z práce a chci se podívat co se za den stalo tak musim přehrát celý záznam a sledovat pohyb sám a z 10 hodinu záznamu u toho hodinu prosedím. Neni tu někdo kdo se v tom vyzná a byl by schopen dát nějaká čidla co mi ukáží na časové ose kdy byl pohyb, nebo jak toto vyřešit. Firma co mi to montovalo totiž toto prý neumí...

o 03.08.2016, 13:14 | crestik
jakože ta firma neumí přimontovat čidlo a spouštět záznem jen při aktivaci čidla? Co teda dělají...vybalí z krabice a strčí do zásuvky?
Já konkrétně dokonce řešil to, když jsem chtěl vysledovat nějaký proces, že jsem "trigroval" od nějakého vstupu (v mojem případě čidlo na stroji), nějak si to bufferovalo a při aktivaci mi to ukládalo záznam třeba 5s před triggerem.
o 03.08.2016, 13:21 | maiky46
moje představa původně byla že to právě bude nahrávat stále (ne jen když by se seplo pohybové čidlo), ale že na časové ose která je zelená by se červeně ukázalo prostě že tam byl pohyb a já si najel na konkretní časový usek a projel si ho. i si myslim že tak ten program je původně plánovaný, jen prostě ta firma řekla že čidla tam prostě dát neumí aby to takhle komunikovalo
o 03.08.2016, 15:52 | michall | Upraveno: 2016-08-03 15:55:32
Tak asi by to chtělo napsat, co je to vlastně zač a jestli umí kamery nebo rekorder detekci pohybu v obraze, nebo mají na sobě vstupy. Pokud nemají, neuděláš s tím nic a budeš se muset spokojit s kontinuálním záznamem. Pokud umí pohyb v obraze, pak stačí toto nastavit a pohyb by se měl ukázat na časové ose nebo v logu (záznam přitom může být stálý), nebo si do vstupů kamer nebo rekorderu připojíš normální zabezpečovačková čidla a výsledek bude v podstatě stejný.

edit: jen ještě doplním, že detekce pohybu v obraze a detekce pohybu z PIRka není to samé, zvlášť venku.
o 03.08.2016, 17:28 | maiky46 | Upraveno: 2016-08-03 17:33:22
kouknu na to a napíšu typy co mi sem dali, já se v tom moc nevyznam nebo spíš vůbec. každopádně doufam že to budou umět protože kabely jsou natahané, než se udělala fasáda takže ted tahat něco dál je nerealné, ke kamerám je tahán klasický kabel co je jako na internet.
o 03.08.2016, 17:30 | maiky46
Tohle je recorder

foto k příspěvku  od maiky46

o 03.08.2016, 17:31 | maiky46
..

foto k příspěvku  od maiky46

o 03.08.2016, 17:45 | michall | Upraveno: 2016-08-03 17:54:07
Takže nejspíš analogové kamery, tam by mělo jít nastavit detekce pohybu ve videu (samotné kamery to neumí). Hledej v menu detekce pohybu, motion detection, nebo něco takového. Vzadu ten neosazený konektor by měly být poplachové vstupy, ale pokud nejdou natáhnout další kabely, tak je to asi ztracený.

edit: to DVRko je DS-7604HI-ST/A ?
o 10.08.2016, 20:42 | maiky46
typ je DS-7204HGHI-SH/A(B)

v nastavení je možnost pohybu ale když se tam chci dostat tak mi to píše že nemam práva nebo tak něco... takže je to asi marný
o 10.08.2016, 21:17 | michall
Jo tak jestli nemáš adminský práva, tak to toho moc nenastavíš. Ať ti to nastaví ten, co ti to instaloval, nebo si od něj vyžádej jméno/heslo.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3311 sekund.