Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > doporučte leteckou společnost

o Navštíveno 2946x o
o 01.08.2016, 15:27 | kasko
S ohledem na situaci ve světě se mi nechce letět AirFrance, apod. společnostma.

Co byste doporučili pro cestu do Chiny, konkrétně Shenzen.
Díval jsem se na Emirates, ale ty létají pouze do Pekingu.
Odlet je mi jedno /Vídeň, Praha/
Po asi 3 cestách preferuji buď první třídu, nebo business. Economy už ne-e-e

Díky

o 01.08.2016, 17:30 | Sau
Z Prahy ti létá China Eastern Airline, z Vídně pak zas China Airlines, tak zkus mrknůt u nich.
o 01.08.2016, 19:12 | Zdeny60
Leť s Emirates do Pekingu a pak vnitrostátní linkuo po Číně. Mohu vřele dporučit:-))))))

Zážitek, na který jen tak nezapomeneš:-)))
o 01.08.2016, 21:56 | kasko
Zdeny60: první část tvého článku se mi líbí.
Ta druhá už méně :)

Oni v letadle dokonce i stojí jak v busech.

Tohle ne, díky. Chci poklidný let....
o 02.08.2016, 12:40 | Zdeny60 | Upraveno: 2016-08-02 12:41:48
Ano, skutečně to skoro tak bylo a zejména je to polodebilní národ. Do nějakýho embraera o 80 místech se jich nahrnulo asi o 10 víc, což jsem vůbec nepochopil, jak je možný, ty pak museli vyhodit a navíc všechny 100 letý báby každá s dvaceti igelitkama, která měla sedět vpředu, nastupovala zásadně od zadu a naopak, no pohoda, hodinka sekyra hned při startu kvůli nějakejm mongolům. Letadlo mělo už svoje dááávno za sebou, vše rozvrzaný, ale nejhorší byla ta rychna, jak oni smrděli.... To se zvedal žaludek. Zpocený jak vrata od chlíva, venku asi 40 ve stínu, ini v těch dlouhejch hadrech, no fujtajbl, velebnosti. (SLo i linku do Jinanu.
o 02.08.2016, 16:00 | lukee_cz
Nebo do HK (kde ti Emirates lita) a pak chvilku trajektem/autem.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.325 sekund.