Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > R: Mercedes Benz C 220CDI 2011

o Navštíveno 2844x o
o 25.07.2016, 21:33 | Alig
Nějaké zkušenosti s tímto autem? Rady na co si dát pozor? Něco co se se.e nejvíc? Díky

o 25.07.2016, 22:59 | darkbug
Zatím maximální spokojenost, akorát tapecaky mě serou jak vrzou. Automat super, spotřeba ve městě 8l svižně, mimo Prahu 6.5l. Tempomat super, jedině verzi s command systémem jinak ne. Je to taková Německa oktavka.
o 25.07.2016, 23:02 | darkbug
Motor si stezjou že je hlučnější ale mě to nepřijde. Má to docela kultivovaný chod. Po face to má i pěknou palubku, motor mě zatím přišel docela smysluplnej na servis. Ale dělal jsem zatím akorát termostat. Byl levnější než na bmw...
o 28.07.2016, 15:13 | Alig
Jo motory co se týče zvuku znám a to mi nějak nevadí :) Kámoš má AR 156 2,4JTD a ten mercedes oproti tomu 5válci je beránek.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3161 sekund.