Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > rušení audia v NTB

o Navštíveno 2992x o
o 07.07.2016, 09:33 | Rustapha-659 | Upraveno: 2016-07-07 09:37:18
Klasicky mi prolejzá rušení od HDD,případně při pohybu myší atd.V bedýnkách to ještě snesu,ale ve sluchátkách mi to už fakt hodně seruší.Máte někdo nějakou radu? (kromě toho,že si mám koupit novej noťas)Mohla by pomoct externí zvukovka? Nechce se mi dělat pokus naslepo za x set nebo dokonce v řádu tisícovek,abych pak zjistil,že se nic nezměnilo...Řešil jste to už někdo?U klasický "bedny od stolem" se toho dá vymyslet a hlavně vyzkoušet mnohem víc..ale noťasu fakt asi zbejvá jen ta externí zvukovka (pokud vůbec)..

Díky za názory a případně samo i nápady! :-)

o 07.07.2016, 14:32 | mrbignos
Vymenit HDD za SSD.
A prijemny vedlajsi efekt bude zrychlenie notebooku.
o 11.07.2016, 10:03 | Rustapha-659
mrbignos: Doufám,že máš pravdu... :-)páč potřebuju ideálně aspoň 500GB,což je u šestiletýho ntb (byť stále překvapivě jinak solidně fungujícího)poměrně nemalá investice..ale jako jestli by to fungovalo,tak to asi dám.... :-)
o 11.07.2016, 11:14 | Kapka (M)
a nestačilo by ti dát nějaký menší SSD disk -pouze na systém + nějaké programy co hodně používáš..a zbytek nechat na klasickém HDD..mám to takhle udělané na svém NTB..a na HDD mám pouze dokumenty,filmy atd..
o 11.07.2016, 11:18 | assassin | Upraveno: 2016-07-11 11:19:13
Kapka: zas tak moc ntb pozici na dva disky nema.... A tohle asi nebude jeden z nich
A taky kdyby tam nechal ten klasickej tak si nepomuze od ruseni (jestli teda to ruseni je od hdd, me se to moc nezda)
o 11.07.2016, 12:13 | mrbignos
Ako test či je to rušenie od HDD by som ten disk vybral a skúsil boot nejaké live distro Linuxu z USB kľúča. Na druhý kľúč nahraj hudbu a skús počúvať.
Aby si neinvestoval zbytočne.
o 11.07.2016, 13:33 | Kapka (M)
ja jsem zrušil DVD mechaniku v NTB..kolikrát v životě v současné době jsem měl v ruce CD/DVD :-) ..takže místo DVD mechaniky šel HDD a dovnitř NTB šel SSD..a naprostá pohoda
o 11.07.2016, 14:02 | assassin
Kapka: jo rozumim, ale kazdej ma jiny pozadavky na ntb... ja mam 2pozice na 2,5disky + takovy to maly ssd co nevim jak se tomu nadava,+moznost dalsiho v multibay misto DVD a ten samej v docku :) a beztak mi na data co taham ssebou staci systemovej ne moc velkej SSD a zbytek je na NASech vsude tam kam PC taham...

Rustapha: ten SSD ale smysl ma i kdyby to nemelo resit to audio, zrychli se to docela znatelne... ja kupoval nakyho samsunga, byl k tomu i nakej soft k zrcadleni disku (mam wokna spravovana pres domenu firmy co pro ni delam, tzn u me neni easy to preinstalovat) a ten ozrcadlenej starej system na tom novym disku bezel zcela bez problemu... to jen tak jako zajimavost...
o 11.07.2016, 14:02 | assassin | Upraveno: 2016-07-11 14:02:38
zase x2 :(
o 12.07.2016, 13:49 | Rustapha-659
Kucí díky za postřehy...žít se s tím nějak dá,ale při poslechu hudby to škvrrršššššš mň mň mň,to je fakt mizérie..jak dálkovej příjem rádia :-D

P.S. pokud by to někoho zajímalo,jedná se o tohohle křemíkovýho dědka: [ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3111 sekund.