Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > C4 1.6HDi - Depollution system faulty?

o Navštíveno 6801x o
o 14.06.2016, 11:57 | thetuky
Vím, že je tu pár mechošů profíků, kteří by mohli poradit na co se zaměřit při tomto problému.

Včera ráno při nastartování studeného motoru naskočila hláška na displeji "Depollution system faulty" a zůstal svítit check motoru.

Normálně jsme dojel cca. 20 km, vše v klidu, auto jede normálně, naftu tankuju furt stejnou, vždy do plný a při dojezdu 200km.

Na diagnostice to hlásí viz. screeny.

Dle infa z toho nejsem moc moudrý, protože info hlásí, že je tam příliš mnoho aditiva, což je ale dle mě nesmysl, max. že by ho bylo málo ...

Prakticky chyba P1445 je statická, P1435 šla smazat jako sporadická.

Kde hledat problém? V nádržce s aditivem, v DPFku? Má někdo zkušenost ? Pocitově jede auto furt stejně, přijde mi, že krapet víc žere, tak o půl litr, max. litr...

foto k příspěvku  od thetuky

o 14.06.2016, 11:57 | thetuky

foto k příspěvku  od thetuky

o 14.06.2016, 14:28 | eldik
Ahoj,
taky se mi to objevovalo u P307SW 1,6HDi, cca v rozmezí 14 dnů.
Auto se chovalo úplně normálně, pak to zmizlo a je už víc než rok klid.

Ale vím že jsem ti nepomohl.
o 14.06.2016, 14:30 | thetuky
jj, no uvidíme, s autem jezdím denně, čtvrtek nebo pátek se zkusíme podívat na nádrž s tím aditivem ...
o 18.06.2016, 18:58 | thetuky
Tak řešení bylo, že bylo málo aditiva, 3litrový kanystr za 3500Kč, a to se vyplatí ...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3069 sekund.