Navštíveno 2849x

03.03.2016, 16:34 |
gizmi Zdravím, mám aktuálně doma kávovar DeLonghi Magnifica Pronto a scháním někoho, kdo by byl schopen stroj oservisovat = vyčistit, zprovoznit šlehač na mléko a celkově ho okouknout. Je to stroj po otci = zase tak naběháno nemá (ten si koupil teď nový) a já bych se rád zbavil kapsláků a pákového a užíval tento. Ideálně Plzeň, ale místo není limit. Spíše hledám někoho šikovného kdo se tímto živí / živil a opravdu se vyzná + platba bez Babiše (čti papíru). Tuším že to tu někdo dělal, ale je to již leta zpět.
Mam stejnej dotaz. v praci mam nejaky delonghi tez, a umrel nam u nej displej. Vse fakci jak ma, ale displej nesviti, respektive sviti podsviceni, ale nezobrazuje znaky. Mely jsme to rozkuchany a je to i s plosnakem dohromady. Kdyby to slo nekde koupit ...

04.03.2016, 17:28 |
gizmi Nikdo nic? Nekdo to tu driv delal, ale nevim kdo..
Tappaja: byl jsi to ty? :D
Darwinova 1808/5 a tuším ještě na Koněvce.....

06.03.2016, 21:10 |
gizmi Originál servis si vygůůůůglím také, ale spíš mi šlo o někoho bez papíru - vím že někdo z AHC ho uměl..
A psal jsi tomu Tappajovi? Nebo tu budes plakat tak dlouho, az to nekdo udela za tebe?

08.03.2016, 19:28 |
gizmi Camron: cekal jsem na tebe, az mi to poradis :D V patek jsem kolaudoval stavbu a v pondeli resil docela zavazny problem ve firme, takze nebyl cas..
Tak hlavne, ze mas cas na forum :)

09.03.2016, 19:24 |
gizmi To vždycky :D