Navštíveno 5541x

ahoj, scháním trezor pouze na peníze. Mám si dát na něco pozor - máte zkušenosti s nějakými typy - abych nejel do obchodu jako ovce .o( a neskočil každýmu na lep. Mám hotovej domek, žádná možnost někde šroubovat do betonové podlahy .o( .. max. někde do zdi.
tak oprava - lze do betonové podlahy v jednom místě

18.02.2016, 20:26 |
Lufas Normalka krabice od vina:-D
Sorry ale musel jsem...:-)
ty už jsou právě plný .o)

18.02.2016, 21:35 |
Kamil07 | Upraveno: 2016-02-18 21:44:31
Problem je v tom, ze kazdy trezor jde otevrit, takze zalezi kolik penez v nem chces mit, podle toho bych hledal tridu zabezpeceni.
Resil jsem stejny problem a nakonec jsem to vyresil pronajmem schranky v bance, prijde mi to na vetsi obnos lepsi.
S trochou snahy se dá trezor "zamaskovat" a umístit tak, aby prosté vylomení ze zdi/podlahy bylo obtížné (do rohu, pod překlad, do zdi a pod). Nicméně souhlasím, že profík jej otevře tak jako tak.
Ale v kombinaci s alarmem napojeným na pco na to nebude mít dost času :o)
kazdopadne zaklad asi je, nedocist se na foru, kde ho mam schovanej ;-)
dobřeeee kluci, a řešili jste to tedy někdo - nákup trezoru v poslední době - letech ? někdo ? abych měl tipa
Jak uz jsem psal, musis si rozmyslet jakou hodnotu budou mit uskladnene veci, podle toho se da vybirat trezor.
Trošku obnovím téma, i když se asi nic nedozvím :-) Neřešil tedy někdo trezor? Chci spíš českého výrobce a rozumnou dopravu i montáž či případný servis. Váhám mezi T-Safe a Jinova. Jinova je asi levnější, T-Safe vypadá jako větší a možná "spolehlivější" výrobce. T-Safe má prodejce po celý republice, Jinova má spíš jen vlastní centrálu někde u Příbrami, ale zase to je jen pár desítek km od nás.
Jde mi o něco trochu většího. V domě mám nevyužitou niku řekněme 120x80cm půdorys (na výšku ne moc, dejme tomu třeba 150-170cm, je to u krovu) a chci ji využít pro tento účel. Trezor větších rozměrů, kam by se kromě dokumentů a malé zbraně občas vešla třeba i fototechnika, když jedu na dovolenou. Profík to třeba otevře, ale chci ochranu proti feťákovi, kterého netrápí kamery nebo alarm a vleze tam na deset minut, aby pobral nebo poškodil co nejvíc. A ideálně i ochranu proti ohni, ale to už by bylo cenově asi jinde. Rozpočet nevím, prostě nějaké "desítky tisíc".

19.11.2016, 01:05 |
Ghofig | Upraveno: 2016-11-19 01:16:33
Mr.Scully: pred nejakou dobou jsem to resil kvuli zbranim.
Fajn trezory dela i Wico nebo Justra. Mrknul bych se i k nim...

Díkes - já se u těch tvou zmíněných značek bojím, že nemají zastoupení v Plzeňském kraji, takže pošlou 400kg trezor přes nějakou DPD a mně pak přijde jako obvykle SMSka, ať si pro to přijedu na depo a dopravím si to do baráku a namontuju jak chci. Potřebuju firmu, co se o mě "postará", trezor doveze, vytáhne přes schody a ukotví ve zdi. Trochu se bojím, že stovky km vzdálené firmy to buď neudělají vůbec nebo si to nechají hodně dobře zaplatit.
já jsem po všech radách nakonec vymyslel - že zajedu do Teplic
[ Link ] maj tam prej asi 40 různejch trezorů skladem - a nějakej vezmu - nějak jsem na to pak neměl čas a náladu to řešit