Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Odřený nárazník s blatník - co s tím ?

o Navštíveno 5025x o
o 06.02.2016, 19:42 | DaveF
Nikdy jsem nic takového neřešil a přemýšlím co s tím. I s ohledem na záruku a další prodej. Mám to nechat na servisu a pojišťovně ? Viník bohužel neznámý :-(
Nárazník asi na čtyřech místech a to velký černý dost do hloubky. Bohužel to odnesla i hrana blatníku, tam je to na plech.

foto k příspěvku  od DaveF

o 06.02.2016, 20:12 | lambados
Za me bych to asi opravil. Nvm jaka je spoluucast na havarijnim. A lakyrnik si za to muze vzit 2 az 4 tisice. Podle toho jak moc to je. Ja bych to asi dal dokupy. Auto se zda relativne novy. Kdybych to delal na svoje naklady v klidu byvh to poresil.
o 06.02.2016, 20:32 | DaveF
Spoluúčast je 5tis, tak nárazník je mi asi jasnej, vytmelit, přestříkat.
Ale jak nejlíp vyřešit tu hranu plechu aby to nebylo za chvíli rezavý.
auto je rok a pul starý tak mě to docela dost sere :-(
o 06.02.2016, 20:50 | lambados
No oni ti udelaji i tu hranu a pak to jde do pristriku, ale 5tisic bych neresil na rok starym aute. Dal bych to na pojistovnu a dal byvh to udelat poradne udelat do autorizovanyho servisu. Maji na to normy.a kdyz se ti neco nebude zdat. Neprevezmes to a musi to udelat aby to vypadalo jak novy.
o 06.02.2016, 21:19 | DaveF
Jo, to zní rozumně :-) dík za radu
o 07.02.2016, 09:43 | M.a.R.i | Upraveno: 2016-02-07 09:43:55
No nevim nevim, delam u jedne premiove znacky a kolega odrel v garazi sluzebni auto, naraznik a nepatrne zadni pravy blatnik, bylo to na jednom miste nepatrne v odrenine mackly. Spravilo by to malinko kitu ( Tak prouzek 2-5cm.. Ale cely blatnik se vyrezaval a daval novy. Podle me dost zasah do kastle a vetsi zlo nez to zakitovat. Pry si to tak normy vyrobce pro opravu zadaji.
o 07.02.2016, 10:29 | Martyn
Presne tak, kvuli tomuhle ti rozrezou pul auta..
Nedavno jsme resili skoro to same na 2 mesice stare X3 a taky jsme to nechali spravit overenym neautorizakem za svoje (za svoje bylo skoro to same jako spoluucast).
o 07.02.2016, 11:16 | Bigboss
Přesně jako M.a.R.i, Vzít originál retušku a pak rozleštit(zapéct) a máš klid,taky jsem to tak řešil když mi řekli co všechno by dělali. Větší zlo.
o 07.02.2016, 17:02 | DaveF
hmm, tak asi zkusím co na to řeknou v origo servisu a ještě neorigo lakýrník
do nějakýho řezání se mi moc nechce kvůli takovýmu kousku

foto k příspěvku  od DaveF

o 07.02.2016, 17:10 | M.a.R.i
Dave: Tak tohle vypada, ze je to opravdu jenom odreny, ale tezko soudit podle fotky. Uvidis co ti reknou v autorizaku....
o 07.02.2016, 17:22 | DaveF
je to odřený, a nepatrně zamáčklý dovnitř
škoda, že to neschytal jen ten nárazník
o 10.03.2016, 21:31 | DaveF
ta pro zajímavost, autorizovaný servis to vyřešil za necelých 20tis (bez DPH)

o 11.03.2016, 17:15 | ebeerman
A oprava proběhla jakým způsobem ?
o 12.03.2016, 20:59 | DaveF
nárazník nastříkanej celej, blatník vyrovnali a stříkli - zřejmě nějakej rozstřik do půlky nebo tak něco
o 13.03.2016, 07:44 | fredh
Hlavne si vse poradne nafot. I v prubehu opravy. Ber to jako pripravu na dalsi prodej. Az ti ten roh blatniku bude nekdo zkoumat, muzes ukazat, ze to bylo prd.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.343 sekund.