Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > R:Kamerový systém.

o Navštíveno 3113x o
o 17.01.2016, 11:58 | Komba
Zdravim všechny a mam prosbu ohledně kamerovýho systému:) Něco předběžně sháním do garáže a dílny aby měl člověk trochu lepší pocit,protože tam přeci jen neni kolec s hráběma:D Vůbec se v tom nevyznam,elektronika jde mimo mě,ale vim co bych chtěl.Minimálně 3 kamery s wifi přenosem,funkce ukládání dat,přehrávání atd.,možnost sledovat přes tablet kdybych do budoucna koupil,nějaký alarm nebo upozornění pohybu zda je to možný,noční vidění,berevný,možnost mít kameru venku pod střechou,jednoduchost,výdrž:) Jestli se v tom někdo vyzná a poradí,budu rád,ale nechci aby mě někdo balamutil šmejdem a chtěl se nakrmit:D Cenově do 10 000kč Děkuju

o 17.01.2016, 14:00 | HIGHTOWER
garáž a dílna je u baráku a nebo někde úplně mimo?
o 17.01.2016, 15:10 | Ghofig
Ja bych asi zacal prehodnocenim vstupni investice.
V teto cenovce je to, co od toho cekas prakticky nerealizovatelne nebo to bude uplna sra*ka.
Vzhledem k tomu, ze to bude muset nekdo namontovat, nakonfigurovat atd atd, pokud si to neudelas sam, tak ti cast rozpoctu veme jen toto a se samotnym HW se tam s cenou nevejdes. Pokud bych pocital, ze potrebujes 3x kameru, nejake zaznamove zarizeni, rozumny hdd, nejake wifi ap/klient, kabelaz...
o 17.01.2016, 18:32 | Komba
Montáž bych si provedl sám,to zručnej sem a bratranec je šikovnej IT,tak by jsme to snad naladili:) Dílna je hned od baráku,takže dosah max 20m.Viděl jsem nějaký sety viz. [ Link ] ale je toho vážně dost a jak píše Ghofig,nerad bych se spálil nekvalitní čínou a nepoznam pořádně zda je to wifi.Zase úplně bezva pecka kvalitu nečekam,že poznam že má člověk holuba u nosu,ale mělo by být vidět o koho jde:)
o 17.01.2016, 19:34 | HIGHTOWER
3x kamera po cca 2.000,- Kč - [ Link ]

A záznamové zařízení bys měl doma a nebo v dílně?
o 17.01.2016, 20:21 | War
Jestli jseš zručnej, tak to nedělej po wifi, ale dotáhni ke kamerám kabel
o 17.01.2016, 20:58 | camron | Upraveno: 2016-01-17 20:58:54
Taky shanim na barak kamerovy system. Zaroven chci koupit NAS. Uz uz jsem NAS objednal...ale chci se zeptat. Da se nejak kamerovy system propojit s NAS? Abych neporidil a za nejaky cas, az se bude realizovat kamerovy system, jsem nezjistil, ze to nema to a to rozhrani, tu a tu pripojku...?
o 17.01.2016, 21:04 | HIGHTOWER | Upraveno: 2016-01-17 21:05:19
NAS připojíš do sítě přes router a no problém připojit kamery. Kamery nezapojuješ přímo do NAS, ale do routeru např.

viz. obrázek :-) jen místo IPCorderu bude NAS

foto k příspěvku  od HIGHTOWER

o 17.01.2016, 21:10 | michall
Je potřeba si ujasnit, k čemu to má sloužit. Kamery jsou jedna věc, další je třeba uložení záznamu. Pokud bude ZZ v garáži "jen tak", tak není problém ho zlikvidovat. Mít ho doma a přenos z kamer po WiFi taky není to pravé. Neznám prostředdí, ale pokud se lze od kamer dostat do baráku "neviditelně", tak bych dal kabely a ZZ domů, poku to nejde, nechal bych ZZ v garáži v nějaké nedobytné pokladně a do baráku natáh kabel nebo v nejhorším WiFinou. 10t není moc, ale dá se začít ZZ s jednou kamero a další doplnit později.
o 17.01.2016, 22:05 | Komba
ZZ by bylo v baráku,aby se na to dal snadněji připojit počítač nebo nějaký ten disk.Kabelem to nechci,docela těžká montáž a hafo metrů,z toho bych vykvet,to radši budu spát v dílně se vzduchovkou:D Asi by stačili i dvě na začátek,jedna dílna a druhá na dvůr.Vykradli nás když jsem měli ještě dřevěný vrata a před pár lety,ale člověk nikdy neví.Něco teda co by se dalo později modifikovat by bylo fajn.A to že někdo rozbije kameru,tak už to stejně bude nahrávat a bude snad viděn a zaznamená se to,snad k tomu ale nedojde:)
o 17.01.2016, 23:45 | P.E.T.R
U tebe bych to vážně řešil drátově, stejně musíš vyřešit napájení kamer. Jednu kameru v rohu v dílně u stropu a hned to nad ní vrtnout na půdu a druhou venkovní stejným způsobem. Do budoucna pak případně přidávat. Pak je otázka na co nahrávat, dělaj se kamery s paměťovou kartou, ale když ti někdo urve kameru, tak to vezme i s ní nebo pak nahrávací zařízení s diskem. Z dílny do baráku asi nemáš husí krk co? Co jde, tak určitě kabelem.
Kamery i zabezpečovačky děláme běžně, to není problém, ale cenově bohužel někde jinde. Kamery Hikvision a zabezpečovačka Jablotron.
o 18.01.2016, 08:58 | AR
camron: tak třeba nas od synology má aplikačku pro připojení kamer, ovšem musí ty kamery být kompatibilní. Pak ti stačí je mít v sítí, v nas nakonfigurovat a už ti to jede.
o 18.01.2016, 16:47 | iwi
Synology je v klidu, já osobně bych měl spíš strach z toho propojení 2 budov kabelem, ano prodražilo by se to, ale volil bych optiku...
o 18.01.2016, 18:12 | HIGHTOWER
2 nebo 3x kameru (4-6.000,- Kč) [ Link ]

1x NAS server (2.500,- Kč) [ Link ] SW podporuje kamery Hikvision [ Link ]

disk např. 2 TB (2.100,- Kč) [ Link ]

nějaký ty kabely, montážní matroš dejme tomu tak 500-1.000,- Kč?

S 2 kamerama se vejdeš v pohodě, se třema tak nějak lehce přes. Počítám, že nějaký switch už máš, případně je to otázka do 500,- Kč
o 18.01.2016, 20:46 | Komba
Mezi rohy baráků jsou asi dva metry skok,což by se dalo přemostit trubkou v které bych to vedl nebo to už je otázka situace.Kolik tak zhruba stojí metr kabele abych si to mohl spočítat?A je možno mít ZZ s diskem na půdě,kam bych jednou za měsíc došel vymazat zbytečnej materiál nebo když by se něco náhodou stalo?Asi bych to nakonec nepotřeboval mít na počítači někde :)
o 19.01.2016, 08:44 | AR
Tak pokud to bude NAS, tak na půdě klidně, a chodit k němu nemusíš, stačí se připojit kompem v síti. A stejné to bude asi u těch extra záznamových krabiček.
o 19.01.2016, 12:00 | P.E.T.R
Tak bych to řěšil já. Kamery vrtnout na půdu, vše drátově, na půdě nahrávací zařízení, do něj akorát potřebuješ napojit internet a pak stačí mít v dílně noťas nebo mobil a vše ovládáš přes wifi. Na půdě potřebuješ elektriku, ale to asi taky neni problém. Záznamy se přemazávají automaticky.
o 19.01.2016, 12:00 | P.E.T.R
Tak bych to řěšil já. Kamery vrtnout na půdu, vše drátově, na půdě nahrávací zařízení, do něj akorát potřebuješ napojit internet a pak stačí mít v dílně noťas nebo mobil a vše ovládáš přes wifi. Na půdě potřebuješ elektriku, ale to asi taky neni problém. Záznamy se přemazávají automaticky.
o 19.01.2016, 19:28 | Komba
Tak se asi tedy budu držet toho návrhu s půdou a dá se to tam.To se snad do desíti vejdu:)
Asi to vypadá,že další tuning dílny proberu opět s Petrem,dělaj snad všechno:D
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3105 sekund.