Navštíveno 11973x

Jestli chce někdo pomoct s rezervací v Rabcu u Ivici,
tak kdyžtak na mail, už se to začíná fest obsazovat,
ať to pak nehoníme na last moment
[ Link ] 
A co naproti apartmán, ten s tím psem Rexem?
Je to možné? Bylo by možné info?
Téma Rabac je tu každý rok dřív a dřív.. :-)
Jeffry.j: Tam to možná bude tento rok složitější..

16.01.2016, 12:21 |
mendo Na bookingu zaciatok 7 mesiaca obsadene cez 60% a to je len zaciatok roka....
složitější v čem?
Jak je to s Ivicou a tím barákem co pod ním někdo stavěl?
Není nahodou ta obsazenost tím, že předešlé léta jezdili lidi dolů, do exotických zemí a ted na to prdí ohledně bezp.situaci?
Jeffry.j: Že nebude možná k pronájmu.. Vše ukáže čas..
Ono je to tam celé ještě trochu složitější..
Jinak Ivica mi říkal, že letos bude obsazovat další 2 baráky ale víc zatím nevím

17.01.2016, 12:03 |
Zbyna Nemáte někdo tip na nějaký slušný kemp někde v blízkosti? Mám autokaravan, jsme víceméně úplně samostatni. Takže by i stačil tip kde se může stát
Díky

17.01.2016, 12:46 |
Crimson | Upraveno: 2016-01-17 12:46:43
AutoCamp Oliva Rabac, ale na koupání ta pláž nic moc, leda by jste chodili kus dál na útesy, tam jsou super fleky
[ Link ] Pak je nádherná Marina Camp, ale to je vyloženě pro potapěče, super místo akorát nevím co večer tam
[ Link ]

17.01.2016, 20:08 |
mendo Oliva je pekny camp,od olivy cez cely rabac jazdi vlacik s ktorym sa da odviest na plaze za rabacom, len neviem kolko košta jedna jazda.
Od kampu smerom k pevnostiaz do zatoky su super miesta a je tam prazdno
Vzhledem k cenám v Olivě bych neváhal a šel k Ivicovi... Vloni jsem řešil ;-)

30.01.2016, 22:44 |
Collin | Upraveno: 2016-01-30 22:44:55
Tak letos možná pojedem dříve.. Asi začátkem Března.. :))

27.02.2016, 18:54 |
jedla Je volný velkej dole nebo nahoře první týden v srpnu pro 2+dítě?
Kdyžtak na mail j.tomas@email.cz
Bylo by volný pro 2 rodiny (4 dospělí a 2 děti) termín
budˇ na konci června posl. týden nebo první týden v červenci?
jeffry.j@centrum.cz
Hanka odnaproti normálně inzeruje.

03.03.2016, 11:45 |
Kapka (M)
Máš nějaké ceny pro letošek?

03.03.2016, 13:07 |
Kamil07 | Upraveno: 2016-03-03 13:08:47
Nema nekdo tip na nejaky pekny dum v Chorvatsku, kde muze maly pes (mops) a majitel tam nebydli?
Staci klidne mensi, bude tam jen 2x dospela osoba + pes. Termin je temer jedno.
Diky.
Ano Rabac Ucka 4 pojede normálně..A už sem jim to sakra plní.. Manželka musela do práce,tak snad to vyjde na Velikonoce a jedem zkusit moře.. Jen škoda,že tam nesmí pes..

04.03.2016, 08:12 |
Kapka (M)
Crimson : nemáš nějaké ceny za ubytko?Letos by to asi nechtěl řešit schaněním ubytka přímo na místě,radši bych něco zamluvil dopředu..Díky
znám jen ceny Ivici (cca 8-10€/os) jinak nevím co chtějí jinde tak 15€/os
Kapka: Apartmán naproti od Ivici je za malej app. cca 30e.. Velkej 40-45e..
Když dáš do vyhledávače na ahc rabac,tak ti to najde i foto..

26.03.2016, 09:49 |
Collin | Upraveno: 2016-03-26 09:49:49
Tak jsme tu.. ! Kdyby to takhle vypadlo i v sezóna tak bomba.. Nikde nikdo,klid pohoda.. ? Počasí ok,včera v krátkém triku..
.. a do vody v neoprenu :-) ale závidím !
Do vody ani pes nepáchne.. :)) Na koupačku nee,ale na procházky,gril,pinec,sbírání chřestu pohoda.. :) Zatím tu je okolo 15stupnu..
Tak ráno držím fleka na fkk pláži ;-)
pls, malý fotoreport .... co je dole letos nového ?
Koupil Ivica novou postel do mikroapart ? :-)
Crimson: tak jak tam je? Jak je to s počasím a mořem?
Vyrážíme 25., už se těším|:-)
Jeffery.j a kde máte ubytko? Ivica?
Tak druhej letošní Rabac za náma.. :) Počasí bomba,furt okolo 30stupnu,bez mracku,more teplé..
Jediná novinka kterou sem poznal,tak,ze závory u pláže se zvedají až v 21h.. Dříve v 18h..
Zatím nebylo moc lidí,tak se dalo parkovat hned nad plazema.. Takže vystoupit,schody dolů a jste na pláži..
Další na otočku možná v Srpnu.. :))
Tak to musela bejt fakt paráda. Nad hlavou parkoviště, kravál...mňam.Závory...
Zdeny: :)) To pochopi kdo zná Rabac.. Nad hlavou není parkoviště jen ja hulvat sem tam jel.. ;) Závory jsou na placené parkoviště,tak proč ne..
.
Collin: kdys tam byl? Já 11 - 26.6.
něco málo foto mobilem
[ Link ]
Dojeli jsme dnes domu z Rabacu..
Cesta tam 7h,cesta zpět 7h,15min..
7h dělám Rabac - Znojmo
kdes byl ubytovanej, nebyls naproti u Hanky ?
Nechce někdo ubytko v Rabcu 2 - 4osoby, Ivicovi někdo vypad
13 - 23.7. nový 4 lůžák
13 - 23.7. 4 - 6 lůžák
09 - 13.7. 2 lůžák
fotky z Rabca zde včetně apartmanu 4.fotka:
[ Link ] kdyžtak mi hodte email: crimson@seznam.cz
Ano u Hanky a Thomasa.. :)
Aha jak vám tam vyvařovala :-)

27.06.2016, 22:28 |
Collin | Upraveno: 2016-06-27 22:31:16
To se ptáš nebo říkáš.. :)
Jinak jo,jidlo bylo.. :)) Tam to nemá chybu,Rabac je nejvíc..
cena/os. na tyhle termíny?
To říkám, aspon mi to přišlo, že vám vyvařuje :-)
Co Thomas, jak nesl porážku :-)
Nesl to statečně,ale bylo to na nem znát.. :D
Já jim fandil, ale jinak mě fotbal nezajímá, mám ale video toho golu a té atmosfery na rajčeti to je :-)
dost je to složilo
Já mám raději klídek.. Ale ten večer jsme jely do města,lidi masaker,kdo se nevlezl do baru,hospody,byl na lavičkách u nich.. Šílený..
potřeboval bych tam někde složit hlavu 7.a 8.7. 1+2děti
Hele kdekoli, 2dny sice blbě, ale zkus, vlez do jedné z agentur na pěší zoně, nejlepší je proti hlavnímu molu co prodávaj ponorku, mají tam PC a ukáží ti detailně apartman na fotkách,
nebo zkus třeba ulici Opatijska, byl jsem se tam teď podívat na tyto nové apartmany, luxus jak svin, klimoška, tv, wifi, balkon, a nejsou drahý 30-40€, počet osob neřeší

28.06.2016, 12:14 |
motyc rádi by jsme se asi do Rabacu mrkli příští týden, u Ivici asi už místo nebude,že? :)
jak vypadá ten 4-6 lužkový, to je jedna místnost? díky
Crimson: no obávám se toho abych se na ty 2dny někde upíchnul, jedu sám s dvouma prckama 7let, po cestě ještě někde lítat a obstarávat děti a ještě ubytko (přiznám se nejsem multifunkční ženská, tak bych chtěl mít to ubytování raději domluvené dopředu)... od soboty 9. už máme ubytování s jídlem na Krku, ale napadlo mě vyrazit o dva dny dřív a ty strávit jinde, třeba na Rabacu a pak trajektem na Krk...
Petra: Pluje trajekt vůbec z Rabacu na Krk? Pokud ano,na kolik to vyjde?

28.06.2016, 14:01 |
Crimson | Upraveno: 2016-06-28 14:03:36
To je blbost na Krk trajektem, tam jsi za chvilku autem přes Opatii Rijeku po dálnici, kterou neplatíš v tomto úseku, pouze za Rijekou uhneš na most za tuším 30kn a jsi na Krku
Trajekt jede z Brestový na Cres za 150kn a tam bys musel přejet ostrov a druhým trajektem na Krk, zdlouhavý, drahý, nesmyslný, leda to pojmout jako drahý dobrodružství :-)
Ubytko fakt řešte na místě, ubytovací kapacity jsou jen v Rabcu kolem 10tis. míst, těch agenturek na pěší zoně a kolem silnic je hafo, všichni to maj prázdný, domácí nadávaj, že nikdo nejezdí.. nechápu to !
Jiri28: konkretně Ivica má 3ložnice + kuchyn (8 postelí),
2ložnice + kuchyn (4 postele)
1ložnice + kuchyn (2 postele)
přímo z Rabacu ne, ale kousek výš Brestova - Porozina (ostrov Cres), přejezd na jih ostrova a odtamtud Merag - Valbiska (Krk)
[ Link ]
ten trajekt je myšlený jako takový zážitek pro kluky a pro tatínka samozřejmě taky :) je to jen takový nápad, nevím jestli to uskutečním, on ten rozpočet totiž taky není bezedný...
No pokud je to tak,ze z Brestovy na Cres a pak dalším tak nesmysl.. Ale jak píšete,pro děcka to jde jako zážitek.. My dali loni výlet právě na Cres a pro děti super,jsou nadšení jak převáží loď auta spod..

28.06.2016, 16:14 |
Crimson | Upraveno: 2016-06-28 16:17:31
Samozřejmě kdo nebyl na Cresu tak určitě doporučuji, trajekt je zážitek, pak výjezd na nejvyšší bod, tam parking, výhledy na obě strany, já si dokonce vyšláp s děckama nejvyšší horu Cresu, stezka stoupá přímo z toho parkoviště, nahoře jsme narazili na 2m hada a už jsme mazali zpět :-)
Samotný městečko Cres je uchvatný, často pokračujem dál do Lubenice, odkud seběhneme brutálním sestupem na údajně nejhezčí pláž Chorvatska "LUBENICI"
Písečná pláž Meli v Punta Križa už se tu probírala 1000x
LUBENICE

Tisíckrát se probírala,ale nikdo nikdy tam nebyl.. :D
Jo jo byli tam kluci, tuším že Petr Čadský a Conan
Tak ať se ozvou a dají přesný popis cesty..:)
Ja tam nebyl, jel bych jedine lodi, pesky na to kaslu :-)

29.06.2016, 06:36 |
Crimson | Upraveno: 2016-06-29 06:45:57
Collin: vesnička Srem, necháš auto, projdeš brankou přes pastviny a jsi tam .. najdi si to na nykar.cz pravidelně tam dělají výlety, je tam spousty fotek a přesný popis kudy

no mám o čem přemýšlet... i kdybych nejel o ty dva dny dřív, tak vím kam zajet na kukačku přes týden

29.06.2016, 08:35 |
deda Od 1.7. do 13.7 má Ivica úplně plno, budeme mu okupovat celej barák :-))
crimson- jestli by to bylo možné, tak bych měl zájem o ten pro 6 lidí ale až od 18.7.

29.06.2016, 18:47 |
jedla bylo by mozny nejaky info o tom novym apartmanu dole?velikost,pocet mistnosti a posteli?
klasika, kuchyn jak z ikei + 2 pokoje v každém letiště, prosklený sprcháč, ideál v srpnu protože tam je fakt chlad

29.06.2016, 22:26 |
jedla a nejaky posezeni venku k tomu tam taky udelal nebo jen apartman?
všude nakoupil lehátka a oleándry, pomalu se tam nedá chodit :-)
jasně sezení tam je ..

30.06.2016, 07:33 |
jedla to jsem potreboval slyset,diky :-)
Ještě jedna pro někoho možná důležitá informace, bacha v Chorvatsku už neberou papírové 5ti kuny, přestože banka tady nám je vydala, tam vám jsou k ničemu, zkoušel jsem to na x místech, zmrzlina, parkoviště, ani prd - jsou pozorní :-)
Crimsone všechny objednávky jsou platné? my máme tu rezervačku 4osoby od 23 do 30tého. Nevíš jakej to je apartmán? :)

30.06.2016, 22:19 |
Crimson | Upraveno: 2016-06-30 22:19:55
mail
jasně že vše platí, dostal to vše vytisklé na papíře, kontrolovali jsme to
Trochu OT...jezdim niz, kolem splitu, trogiru...mate nekdo zkusenosti, kde tam nekde koupit po ranu cerstvy ryby?
Nemyslim obchodak:-)

30.06.2016, 23:03 |
DaveF z Rogoznice jezdíme pár km do Zečevo Rogozničko, ale to už je z Trogiru z ruky (30km)
Na každé tržnici či v přístavu ráno v6h ne ?
Aspon v Rabcu to tak funguje, čerstvé rovnou z lodi
No, v 6 hod jeste soim, ale v 8 uz nikde nic nebylo:-))
My jsme od 6h na pláži, je to bomba než přijdou první Surikaty
když fotím východ tak i od 4h :-)
když fotím mléčnou dráhu, na apartman vůbec nechodím :-)
Jenze ty ses blazen, to tady vsichni vi :-)))
Ale asi si privstanu, no:-)
Ted koukam na mapu a vesnička Srem je pěkný kus cesty od moře.. To snad člověk nemůže dojít pěšky..
By mě zajímalo jak ta cesta,teren vypadá..

05.07.2016, 16:41 |
deda Zdar vsem od Ivici.. kdo nebyl vrele doporucuji..Crimson:jak jsi psal o tom abychom tu moc nedelali vecer halo,tak to se nam moc nedari:-))Ivicovi jsme zabrali zahradku a poradame nocni party. Ivica ale v pohode, vcera za nama prisel i s flaskou... kolega se pta zda mas nejaky dobry tip na foceni...
My jsme letos jeli na divoko - po cestě jsem jukl na booking.com a ulovili jsme Mimosu **** za cenu těch apartmánků z agentur z promenády...
Jen na dva dny, ale spokojenost ;-)

09.07.2016, 18:07 |
deda Mimosa vypada supr,jenom na muj vkus strasne moc lidi...vcera jsme si tady dali kolecko na kole (Rabac,Labin a okoli...)krasa ale ty kopce peklo...
Přátelé buďte prosím opatrní :-(
Včera kolem poledne z Rabac do Labin kousek pod odbočkou k hospodě Due Fratelli... :-(

No jo tam je to furt, a masakr je když zaprší, místní to znaj, ale cizáci netuší jaký svinstvo je ten povrch, to se rozeběhneš a zklouzneš se normálně jak na ledě, kámoš kdysi jel Ventem předemnou, a v té jedné vracečce tam dole jak je už vidět na moře, na té vysoké skále, se mu normálně otočila prdel dopředu, a fakt jsme jeli krokem jestli 20km/h , ještě druhej den se mu klepaly kolena :-)
Sakra není to Ivica, ta barva i auto sedí :-)
Zažil jsem minulý rok stejnou nehodu na tom samém místě.Po lehkém dešti to tam klouzalo jako blázen.Další nehodu jsem potkal při cestě z Labinu na Pulu.Tam jsem už bohužel musel tahat lidi z vraků.Ani na tý dovolený mi nedaj pokoj....stačí že to mam v práci po celej rok.

11.07.2016, 14:16 |
jedla stalo se mi tam loni to stejný, 30km/h do té zatáčky a přední kola v plným rejdu se valily na svodidla a to bylo jen vlhko po přeháňce, ruce se mi třepaly ještě za 2 dny :-)
ty jo, mě loni taky. jel sem normálně a za zatáčkou z ničeho nic normální sklo na blátíčku a nešlo nic než čekat jak to dopadne.
Nebyl by někdo schopný zamluvit ubytování na Rabacu na 3 noci ? Máme v plánu jet od 2-5.8 2dva dospělí plus roční holčička ;) nebo to holt musíme zkusit na blint.. dík
p.s na rabacu najdeme písčitou pláž ?

11.07.2016, 16:19 |
Losky | Upraveno: 2016-07-11 16:20:11
Ještě se zeptám, jsou tam nějaké pláže s pískem, kde nejsou korály a ježci? Letos na to kašleme, malé je 5 měsíců, ale příští rok chceme jet zase po x letech autem. Nějak už nemám chuť létat k nějakým čmoudům.
Edit: Lukybond mě předběhl:)
Písek není.. Ježci také ne,alesppn sem za těch mnoho návštěv žádného neviděl..
Možná trošku písku by se našlo,ale s malema detma nesmysl.. Je to v hrozném terénu.. Snad jen půjčit si loďku..

11.07.2016, 18:45 |
deda V te bouracce urco Uvica nebyl. Auto mu stoji u baraku..Jinak skoro pusecna plaz je asi 100m za baunty,ale je na ni zakazany vstup z duvodu padajiciho kameni. Ale lidi se tam normalne koupali. Ale pristup jak pro kamziky...

11.07.2016, 18:45 |
deda V te bouracce urco Uvica nebyl. Auto mu stoji u baraku..Jinak skoro pusecna plaz je asi 100m za baunty,ale je na ni zakazany vstup z duvodu padajiciho kameni. Ale lidi se tam normalne koupali. Ale pristup jak pro kamziky...

11.07.2016, 18:49 |
deda Jo a jezci jsou... zetak se na.nej napichnul hned prvni den...

11.07.2016, 22:47 |
Losky Hmm, díky za info. Tak to se budu muset poohlédnout asi jinde.
Nejaky tip kde pisek v chorvacku ? A co nejblize ? Diky ?
Nejblíže mě napadá ostrov Rab..
ted mi píše domácí, že se mu uvolnil apartman 3.8. – 17.8.
kuchyn, 2 ložnice tj. 4osoby , apartman je letos úplně nový pěkný moderní,
cena za aprtman 30€ / noc
nechtěl by to nekdo ?
Crimson: neměl bys něco pro 6 lidí od 30.07. do 05.08. ?
Zapomněl jsem nutnou fotku... :-D

Tak kdo kdy jede!? Ideálně okolo Brna.. Potřeboval bych známku Slovinsko..

26.07.2016, 17:00 |
jedla my jedeme rano ale jen do nedele,takze tentokrat nam bude stacit tydenni:-)
My jedem jen na otočku,takže mi stači na jeden den..
Přený datum ještě nevíme.. Ale bude to 11.8 - 13.8..
Ok. Kdyztak ti tam nazenu kamosa a sloupnes si ji...:-)
Luxus Pane.. ;-) Tak snad se zadaří..
já se vrátím 10.9. a měsíční známka bude k dispozici
Crimson: A kdy jedeš? Vyjde ta známka do 2.10 - 3.10?
Ja bych uzil znamku platnou 27.8.-10.9.
Tak se vracíme zas a znova směr Rabac.. Čirou náhodou někdo známku Slovinsko?
Tak známku máme.. Odjíždíme.. :))

25.08.2016, 21:06 |
capo Chceme jet 2. týden v září s dvouměsíční dcerou. Potřebujeme lokalitu kde se dá tahat rozumně kočárek. Koukám že časový rozdíl v cestě na jih Istrie nebo doprostřed Chorvatska není významný. Máte prosím někdo tip na lokalitu/ubytko? Kdo má kočárkovou zkušenost prosím?

29.08.2016, 20:44 |
mendo Rabac je na kociky super. Boli sme minule leto so 6 mes. krpcom. Apartman byvali sme u andjelky na losinskej- 10 min k plazi. S 2 mesacnym by som ale nesiel
Dcera je taky ted už podruhé s ročním prckem vedle Andjelky, naproti Radajce, komfortní ubytko
Parkoviště nad plazema je rok od roku dražší a více hlídané.. Teď se závory zvedají až v 22h.. Není to tak dlouho cca. 1-2mes. A bylo to do 21h.. A dříve jen do 18h.. co bylo už je pryč..

01.09.2016, 22:17 |
Crimson | Upraveno: 2016-09-01 22:18:23
fakt jo ?
no ono je to fuk, ráno sice projíždíme před osmou, ale večer 18h max.
nakonec 15kn je směšný, dyt i to pivko je dražší
mě spíš štve, že nevím za co platím, parkuju na šutrech, pere do mě slunce a hlídač ? :-(
Cena je směšná při ceně dovolené.. Jen,ze my jezdíme i na večerní koupacku.. Píšu spíše pro info.. ;)
Chtěl sem otočit Rabac ještě v Září,aLe to už by bylo na mě Moc.. Třikrát stačí.. :))
Ale to by nemelo vadit ne ? 15kn je za celý den ..
Večer frčíme, ale koukám, že po/ut se něco přežene, to už je klasika :-)
Ale dřív si nemusel platit těch 15kn když si jel večer na koupacku.. Já už teď ani nebyl v moři,staci mi fakt jen chvilka..
Jo a moře je studené.. Pokud se něco přežene jak píšeš,tak des.. Ledarna.. :))
Ahoj lidi, narazil jsem na tohle fórum a celé vč. roků předešlých pročetl a prohlédl.
Na Istrii chceme letos podesáté, dosud jsme jezdili do Duga Luky, letos bych rád změnu - přímo Rabac?
Nemá někdo doporučení nějakého ubytování s tím, že bych chtěl kotvit malý 3,5 metrů člun?
Někdy v polovině prázdnin...
Díky
Jo, možná by tenhle příspěvek měl být už v RABAC 2017 :-)
Jinak pod tohle: rabac.webzdarma.cz
se podepíšu. Do Rabacu jezdíme "na promenádu" a moc se nám tam líbí.
Hoj, prosím tě, zaregistroval si moji rezervaci na další rok? :-)