Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Skylink nebo něco jiného?

o Navštíveno 2327x o
o 15.01.2016, 11:27 | Kapka (M)
Protože se mi blíží další období předplatného na Skylink..tak se zkusim pozeptat- je furt Skylink na TV nejlepší poměr cena/programy? Mám od nich ten balíček Multi cca 95 programů + další kartu do domacnosti..tj za rok cca 4680,-Kč /měsíc 390,-Kč na 2 TV/
mám do baraku rychlý internet-optiku bez jakekoliv omezení...co třeba ty nějaké internetové TV - T-Mobil,O2 atd..

o 15.01.2016, 14:57 | JA | Upraveno: 2016-01-15 14:58:14
visí mi na střeše quadro na čtyři kousky a stejně teď jedu O2 pro 2 TV. Pozastavení, nahrávání a zpětný spuštění je návykové...prošvihnul sem další 2 díly Fargo, no tak si to prostě pustíš před spaním další den :)
o 15.01.2016, 17:09 | Kapka (M)
a jak jsi spokojený? cena.kvalita,počet programu atd..
o 15.01.2016, 18:42 | notorik
Na chalupu som vyskusal skylink komplet (39EUR/mesiac) cez Prismcube ( [ Link ] ) a Rusov. Prismcube vie vsetko a to je jedina chyba. Pre bezneho uzivatela je to dost komlikovane, ale nic hrozne.

Na platby rusom separatny bankovy ucet s limitom.

+ Naklady asi 3Eura/mesiac, disk, pauza, pretacanie, ovladanie z tabletu, telefonu, PC, ma to pristup na web, smb, ftp, behaju na tom appky, proste super.

- Je to pravdepodobne nelegalne, vyzaduje par hodin skusania a ucenia sa.
o 15.01.2016, 23:04 | JA
to co potřebuju mám a běhá to gut. mám nějakých 150 programů a dočasně i s HBO, platim i se splácením 2 kousků přijímače, cca 700 kg a potom by to vyšlo nějak 480. Uvidim co v létě bude stát hbo. Když nahodili kousek ode mě LTE začalo dost mrznout a to nemluvim o inverzi, dešti a mrholení. Možná by to spravila 80ka parabola ale teď mi nic nechybí...Skylink mi po 5letech full placení za 14 ročně, přidal servisní polatky. A taky si myslim, že Kellner chce udělat plnohodnotnou TV. Dokonce jsem to někde čet...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3944 sekund.