Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > PS4 - rady, bazar, všechno

o Navštíveno 7998x o
o 20.12.2015, 17:01 | AllInOne
At to nervu nekomu do tematu.

Mam PS4, kamarad si ji poridil taky a resime par drobnosti.

- nejese nam voice chat - vygooglil sem neco s NAT...mam to nekde i on povolit na routeru?

- Project cars - hrava to nekdo?
Tady pokud cheme hrat spolu, tak kdyz jeden z nas zalozi, tak toho druhyho to to vykopne..pokud se k nam nekdo prida pred zavodem, je to ok

o 20.12.2015, 19:00 | hopa26 | Upraveno: 2015-12-20 19:01:09
Vše co jsi popsal souvisí s NAT .Je nutné mít správne nastavení,je tam ale spousta faktorů,které to ovlivňuje.Nejprve je nutné mít od poskytovatele veřejnou IP adresu,dále povolené porty pro PS4 ,ty umožní že jedna PS4 správně najde tu druhou Tvého kamaráda. Voice chat s tím úzce souvisí.
Osobně bych se poptal u Tvého poskytovatele,zda některé porty neblokují.Zaleží i na routeru,některý s PS4 blbne.
Snad největší mag na síťové nastavování s plasystationem je Míra77 na onlajn aréně-pomohl nejen mně,ale spoustě dalších hráču.Myslím,že tam mají s PC i nějaký turnaj.
[ Link ]
o 21.12.2015, 14:13 | AllInOne
Díkec, zkusil sem to dle návodu, kromě bodu 4, ale zatím bez úspěchu.

Já na PS4 mám v diagnostice NAT 3, kamarád NAT 2
o 21.12.2015, 18:43 | hopa26
Ještě poradím taklovou jednoduchou fičurku,co si pamatuji.Vyndej kabel,co jde do routeru a dej ho přímo do ps4. Projeď znova nastavení setting net. Pokud ti skočí NAT1 ,bude problém routerového charakteru.
Pak můžem bádat dále.
o 24.12.2015, 19:44 | lambados
Ahoj. Chapu, ze kamos zalozi hru. Ty se joines a date go. Pak to vyhodi. Ale kdyz zalozi kamos. Pridas se ty olus nekdo tak zavodite? Kdyby byl bordel s portama tak by to nemelo vliv na tretiho. Nejelo by to vubec. Od koho mate oba net?
o 24.12.2015, 19:49 | AllInOne
Uz asi vyreseno, na jedne stanici nebyla verejna ip, diky:-)
o 24.12.2015, 19:50 | lambados
Uz to ctu.
Musite mit oba nat 3. Jednicka je uplne omezena. Dvojka nat neco uz umi a nat 3 je vse ok.
o 24.12.2015, 20:11 | lambados
Moje anglictina je spatna. Poslu odkaz. Hodne metod je i na youtube jak se to nastavuje
o 24.12.2015, 20:12 | lambados
Nemuai byt verejna adresa. Je potreba mit nastaveny dnska dobre. Povoleny porty. Kazda aplikace jede na jinychnportech. Takze i kazda hra chce jiny porty.
o 24.12.2015, 20:17 | lambados
Nat typ 1: ps4 je pripoje primo k modemu.... nat type 2: modem, smerovac a pak ps4. Nat 3 muze zpusobovat problemy. Firewall. Atd.
o 25.12.2015, 09:28 | AllInOne
Dle infolinky na ps...nat3 je spatne a musi byt verejna ip..momentalne oba nat 2 a je to ok
o 21.03.2016, 14:53 | M.a.R.i | Upraveno: 2016-03-21 14:54:31
Tak jsem dostal od drahé polovičky k narozeninám take PS4.
1)
A zajímalo by mě proč mi nezobrazuje titulky z NAS. Na stránkách SONY ani na netu jsem neobjevil žádné info k podporovanému formátů titulků. Jsou to klasika SRT. Při spouštění filmu mám zakšrtnuto CC (titulky), ale nic se nezobrazuje.

Taky se mi u nějakých filmů stává, že chci film přetočit, ale kousne se obraz a můžu přetáčet jak chci a nic to nedělá :).
2)
Když koupím Sony Wireless Gold Headset 2.0 s tím USB receiverem,tak bude to komunikovat třeba i s TV? A nebo je to blbost a jede to pouze na PC nebo PS3/PS4? :).
3)
Pak mě zarazilo, že GTA5 se instaluje na disku, ale Uncharted Drake edition a Battlefield 4 si akorát stáhly update ale na disk se nenainstalovaly. Ale asi nejspíš záleží hra od hry a nemůžu si hru nainstalovat, pokud to sama neumožní což? :)
Danke danke
o 21.03.2016, 15:13 | AllInOne
Nic nevim, uz ho nemam :-))
o 21.03.2016, 15:29 | xSam
PS4 mam asi 3 tejdny tak vim prd, ale instlaci her jsem take resil.
Hra se instaluje sama v prubehu hrani, nijak ovlivnit se to neda.
To znamena, ze strcis CD, hned hrajes, mezitim se hra instaluje pripadne stahuje updaty. Po kazdem dalsim hrani je uz hra instalovana a CD pouziva pouze pro spusteni, jinal to swapuje na harddisk
o 23.03.2016, 09:23 | M.a.R.i
Tak sem trošku přispěju.
Včera jsem celej natěšenej zapojil PlaystationTV a jsem dost zklamanej :(. Maximální rozlišení ve hrách umí 720p, grafika je dost okleštěná, celkově hra není plynulá, občas se dost nepříjemně zasekává. A reakce na ovladač jsou cca o 1/4 až 1/2s zpožděné. Zkoušel jsem teda jenom GTA5. Absolutně mi to zkazilo dojem ze hry :(. Mám gigabit síť a nejedu přes wifi, tak myslím, že tím to není :).
V menu té PlaystationTV to umí snad jenom SD rozlišení a celkově menu působí dost lacině.

Holt pořizovací cena nejspíš odpovídá :). Říkal jsem si proč je to kurňa tak levný :).

Dnes vyzvedávám Sony headset wireless gold 2.0, tak jsem zvědavej :). Navíc ta PlaystationTV nepodporuje prostorový zvuk, jelikož USB slouží pouze k nabíjení/spárování gamepadu.
o 23.03.2016, 18:52 | xSam
PS TV jsem dostal k PS4, jelikož to nevyužiju, tak jsem to dal kámošovi, ten to vyzkoušel a zase zabalil a vrátil, je to prostě jak říkáš, tedy k absolutnímu prdu...

Jinak jsem skoro dopařil zaklínače a přemejšlím do čeho skočím dál...

Mám tu ještě FarCry4 a to míření na gamepadu je pro mě tryzna, to asi nedám...
A co mě trochu štve nenašel jsem žádný bavivý auta a Gran Turismo bude až v prosinci:-(
o 23.03.2016, 19:01 | bastr
Youtube video:
o 23.03.2016, 19:24 | AllInOne
Jj, project cats sme parili a bylo to dobryy
o 03.01.2017, 22:52 | M.a.R.i
Potrebuju radu od PS4 zkusenejsich. Chci si koupit bluray film donnie darko, ale bohuzel se neprodaval v CZ, takze nema ani CZ titulky. Takze nakonec budu muset jit jinou cestou. Je nejaky zpusob bez zasahu do HW aby PS4 prehral vypaleby bluray film?
o 04.01.2017, 19:28 | M.a.R.i
Tak se zepzam jink :). Prehraje seriova PS4 film na vypalenym bluray?
o 03.05.2017, 18:58 | M.a.R.i | Upraveno: 2017-05-03 19:00:26
Tak bych potreboval dalsi radu od zkusenejsich, treba uz bude zodpovezena :).

PS4 kamera v1 a v2 je krome designe stejna, dle infa z netu. Je to opravdu tak?

A kolik PS4 move ovladacu mohu pripojit k PS4, respektive pro kolik hracu jsou pohybove hry max?

Oproti Kinectu jsou pry hry Move bida, je jich pry malo. Je to opravdu tak?

Chtel bych koupit nejaky hry u kterych se trosku zapotime, workout,sportovni hry a ruzny kraviny apod. Par veceru jsme hrali u svary na xboxu a dost nas to chytlo. Tak by se mi hodilo doporuceni na nejaky konkretni hry.

Diky za info.
o 04.05.2017, 16:48 | AllInOne
To si radši zasukejte, je to zdravejsi a jeste usetris za elektrinu :-)

o 04.05.2017, 18:20 | kozlustechnykus
nevim, jestli s timhle bude svara souhlasit :-D
o 04.05.2017, 18:55 | Bingi
Prodam ps4 500gb s dvema ovladaci + horizon. Celkem 6400,- mozno Horizon zvlast
o 04.05.2017, 20:55 | M.a.R.i
AllinOne: Diky za radu, ale svara se moc netvaril a s mladou bychim radi provozovali i jine pohyby :).

Jinak jsem celej vecer sondoval a ps move na ps4 je velka traparna, ale i tak to zkusim. Aspon jist dance bude prdel, zbytek je snad jenom 6her, kde pohyby ovladate postavu ve hre, ale nic neni vylozene narocneho na fyzicku :).

Bingi: Koupim 1 ovladac. Nabizim 600kc predem na ucet :).
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3462 sekund.