Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > rozdupat autíčko nebo utrhnout hlavu?

o Navštíveno 3184x o
o 13.06.2015, 11:16 | CRK | Upraveno: 2015-06-13 11:19:04
Před časem jsme tady řešili obtěžování hlukem a já mám pocit, že brzo někoho přerazím. Od tý doby zase furt nějaký bouchání, vrtání, vyháněl jsem tady v půl 1 ráno 8 frajerů, který tu vyřvávali a pořád něco... Ale dneska jsem se už fakt nasral. Neprozřetelně jsem si nechal otevřený okno, asi abych si lépe vychutnal blížící se hluk... No, abych to zkrátil, vyletěl jsem z postele, protože slyším hluk jako kdyby někdo něco brousil a bylo to dost hlasitý. Podívám se na hodiny a bylo 5.45 ráno! Kouknu z okna a tam si frajer jezdí nějakým našláplým RC modelem a dělá smyky a hluk fakt neskutečnej! Než jsem se stačil probrat a jít to vyřešit, tak byl pryč, ale stejně už jsem měl zkurvený ráno. Jak byste to řešili? Tohle už přece není možný, mám příště vyletět a rozšlápnout mu autíčko nebo rovnou utrhnout hlavu?

o 13.06.2015, 11:59 | Woko_O

foto k příspěvku  od Woko_O

o 13.06.2015, 12:04 | gizmi
CRK: ja mam naproti hospodu, takze i v lete spim se zavrenejma oknama a mam svaty klid. Kazdopadne nasili k nicemu nevede, takze spis spunty do usi nebo zavrit okno jako ja.
o 13.06.2015, 13:05 | Zdeny60
Stilnox - osvědčené, odzkoušené. Večer vezmu půl bobule - cvak. Ráno v 7 hodin - cvakj. Jako neluvně:-)))
o 13.06.2015, 13:17 | HIGHTOWER
a bude líp, jestli tohle projde... [ Link ]
o 13.06.2015, 21:49 | Collin | Upraveno: 2015-06-13 21:52:33
Zavolej měštáky a máš klid. Jen cinkneš, řekneš problém,oni dojedou a domluví. A tobě ještě zavolají, že tam byla hlídka, zda už je klid a vše v pořádku.. Lepší než se do teho montovat. Páč, jestli máš nervy jako já, vlítneš na ně a oni tě ještě pošlou do pi*i, tak jak to asi dopadne.. ;-)
o 14.06.2015, 12:34 | gizmi
Collin: jak vsichni zde jiz vi, techto slozek se z 99% zastavam, ale pokud tam ma mestaky jako v Plzni - Slovany, tak bude jeste vic nasranej, nebo mu praskne zilka. Volano nekolikrat a tyto variany:

x hlidka neprijela vubec (jak je to mozne netusim, protoze je to evidovany, ale proste neprijela)

x hlidka prijela po 2 hodinach (vzdy se ptam operacniho, jak na tom jsou a kolik maji "nápadu") a vetsinou odpoved "nic nemaji"

x hlidka prijede a nic nevyresi

Uz jsem se naucil volat statni, ale ty nechci zase "prudit" pac maji sve prace dost + v posledni dobe to jejich operacni predava na mestaky = nepomohu si..
o 14.06.2015, 16:46 | CRK
Woko_O: proč jako? Ho spleskam tak, že neuslyší na obě uši a žádný sluchátka nebude potřebovat :)))

gizmi: špunty nechci, třeba bude hořet a já pak ty plameny neuslyším :D

Zdeny60: to jdou různý časy nebo jenom v 7? :)

HIGHTOWER: tak tos potěšil...

Collin: měšťáci přijedou hned, ale nemůžu je volat 3x tejdně a hlavně nemaj moc velkej respekt, oni moc dobře ty šmejdi věděj, že měšťák nebací, ale já můžu :D

gizmi: u nás jezděj hned a řešej, ale to jedny vyhoděj a přilezou jiný (hřiště a lavičky za barákem...)
o 14.06.2015, 17:04 | HIGHTOWER
Tak ono volat stále, tak se naštvou i ti měšťáci či PČR a budou to řešit rázněji, než aby tam jezdili 2x denně, ne?

A jinak si piš, že tihle šmejdi, jak jim dáš, tak si půjdou hnedka brečet na PČR, k lékaři a budeš mít ty oplejtačky... Prostě těmhle šmejdům se musí znepříjemňovat život jak jen to jde, jak oni, tak stejně na ně...
o 14.06.2015, 21:08 | Collin
Co tak píšeš tak už nemužeš dělat nic. A nebo jen dvě možnosti

Ta první zvládnout to,tak jak to zvládáš do ted. Bude tě to srát,ale tak co stím!?

Druhá,rozdupat autíčko,trhat hlavy.. :) Jinak asi fakt nic. A pokud na něco přijdeš,tak dej vědět jak věci řešíš..
o 14.06.2015, 21:39 | CRK
8 let tu byl klid, ale poslední rok a půl je to peklo, většinu jsem vyprovodil výhružkama a ty dva, co to jednou nepochopili, a po 4. za sebou v noci zvonili na zvonky, že nemaj klíče, sem chytil za držku a byl klid. Ale domluvím jedněm a je tu další člověk, další partička... To je fakt nekonečný... A vyřešeno bude, stěhuju se...
o 14.06.2015, 22:58 | Midi34
stěhuješ se
do lesa hlubokého
nebo vesničky střediskové

o 16.06.2015, 13:31 | RedBaron | Upraveno: 2015-06-16 13:31:33
Před patnácti lety se na autohifi řešilo jak na prudícího dědka co nepřeje zábavě, dneska jak osazenstvo stárne, už se řeší jak na uřvanou mládež :-D Všude je něco, i na vesnici štěkaj psi a ožralové zpívají a trousí se z hospody, teda zpíváme a trousíme :-D Pokud jsem tak málo unavenej, že mě všechno ruší, tak jdu buď ještě něco dělat nebo holt okno někam do ticha, vyvětrat večer a pak zavřít, špunty taky fungujou.
o 16.06.2015, 14:46 | CRK | Upraveno: 2015-06-16 14:50:39
Mně třeba konkrétně nejde o nějakej bežnej občasnej hluk. Ale když tu byl klid některý dny v noci jenom kolem 5 hodin, tak to fakt nestačí... Hlavní problém ale tady je, že je za barákem hřiště a lavičky a vždycky se najde nějaká partička, kterou vyhoděj z hospody a pokračujou tady... Ale ne v pátek nebo sobotu, ale i kdykoliv v tejdnu... To nemluvím o tom, jak tu haranti dupou od 6 hod. Víc jak rok tu probíhá jedna rekonstrukce za druhou nebo minule sousedi mejdan ještě v půl 3 ráno v pondělí a nechystali se skončit... atd.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3907 sekund.