Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Servis VW koncern v Praze?

o Navštíveno 3990x o
o 28.04.2015, 13:09 | hankie
Ahoj klubáci, mám na vás prosbu. Přestěhoval jsem se do Prahy a chci se vás zeptat, jestli byste mi mohli dát nějaký tip na šikovného servisáka, který by byl ochoten auto opravit s tím, že díly bych si dovezl vlastní. Je to dost atypický požadavek, ale snad někdo takový existuje :-) Mám VW Passat 3C, 2.0TDi, rv2006. Momentálně bych rád řešil komplet brzdy a podvozek. Předem díky za tip. Mějte se.m.

o 29.04.2015, 20:24 | JA
já jsem naprosto spokojenej tukas Praha 10
o 30.04.2015, 11:08 | hankie
ahoj, ale predpokladam, ze neakceptuji vlastni ND, nebo? Jde o to, ze mam skoro 10 let stary auto a mam moznost sehnat origo dily pres kamose za nekdy i polovicni cenu. Proste je mi lito do toho sypat prachy.
o 30.04.2015, 12:25 | Tomášek
Tak to si to asi budes muset udelat sam, pokud do toho nechces zbytecne sypat.. Nebo najit nejakyho kamose.. Ale priprav se na to, ze zadni naprava je lahudka, pokud chces vymenit opravdu vsechno :-)
o 30.04.2015, 14:05 | Rudi
Ono to pak většinou dopadne tak, že sice máš díly levnějc, ale práce stojí už dvojnásob, ta marže na dílech se musí někde projevit :-)
o 30.04.2015, 15:33 | hankie
No v Brne to byla pohodicka. Dily vlastni, kamosi s normalni sazbou. V Praze zadny kontakty na sikovne garážníky, takze to asi tak dopadne, ze budu muset obetovat kačky :-) Jinak na zadni brzdy je potreba pocitac kvuli elektricke brzde...to taky vymyslel nejaky intelligent :-)
o 30.04.2015, 16:19 | rcman
Já taky dělám v autorizáku. Vlastní díly nejsou problém. Prostě se to napíše do zakázky a je to vyřesenný. Ovšem Passat a jeho slavný nápravy je fakt nářez jak na cenu origo dílů, tak i na čas při jejich výměně...

hankie: Pokud by si někoho nesehnal, tak mě napiš do emailu a třeba se najde ňákej mechanik kde bude kvalita a spokojenost na obou stranách...
o 30.04.2015, 22:41 | Horal-11
Tukas? mohl bych vyprávět co je tam za ekšperty
o 04.05.2015, 08:58 | hankie
Cauec, tak muj Passat si pro me pripravil dalsi prekvapeni. V patek jsem zustal viset na dalnici. Ctyrikrat tam zahrkalo, normalne dojel na benzinku a uz jsem nenastartoval. Nastesti se to stalo kousek od Brna, takze jsem to nechal odtahnout ke kamosovi do Skodovky a budu trnout, co s tim zase je. Takze nevim, jestli jeste nejaky servis budu potrebovat :) Asi to kopnu ze skaly. Kazdopadne diky za rady, napisu sem, az zjistime pricinu. Jelikoz zadna kontrolka ani hlaska nic, tak doufam, ze je to nejaka mechanicka prkotina. Viva la Passat.
o 04.05.2015, 09:43 | camron
Treba ti pres hadici od turba behem chvile vychlemstal olej a zadrel jsi to. Presne tohle se stalo kolegovi...zadna kontrolka, nic
o 04.05.2015, 09:54 | hankie
No tak to mě nestraš. Kua a zadřený motor můžu vyhodit, že? No super. Ty jo, tak to fakt asi kopnu ze skály. Ještě mám názory, že snad vylomená řemenice, ale stejně budu vědět, až to kluci v servisu rozeberou. Ale je divný, že auto jelo dalších 5km normálně. No dám pak vědět
o 04.05.2015, 22:43 | M.Á.R.A.
Tipoval bych to na zadřený čerpadlo v nádrži.
o 05.05.2015, 00:09 | hankie
Cerpadlo v nadrzi nechalo ve stychu kamose, take jsem o tom premyslel, ale nevim, jestli by to s takovou zavadou dojelo dalsich 5km. No uvidime, behem tydne se k tomu snad kluci dostanou a budu vedet, na cem jsem:) Jinak mam asi 3 tydny vymeneny rozvody, jestli tam se neco nepo... Dam vedet:)
o 05.05.2015, 00:19 | Jozzo
záleží jak jsi jel těch 5 km rychle
o 05.05.2015, 00:47 | hankie
Jel jsem 100km/h na dalnici s napnutyma usima, jestli se jeste neco ozve, ale nic. Az u benzinky pri prejezdu kanalu jsem slysel kovovy zvuk, zastavil jsem a uz jsem nenastartoval. Auto chtelo naskocit, ale jakoby neco vadilo toceni motoru.
o 05.05.2015, 07:05 | camron
Co máš za kód motoru? Ten kovový zvuk - to šlo z auta nebo z toho kanál-deklu, jak jsi ho přejel?
o 05.05.2015, 09:30 | hankie
Mam BKP a vidis, to me vubec nenapadlo, ze ten zvuk muze byt z kanalu...ja jsem asi fakt blond :-) A prave mi to potvrdila i pritelkyne, ze nevi, co jsem mohl slyset, ze ji to taky prislo tak, ze je to ten kanal. Hlavne, kdyz jsem dojizdel na parkovaci misto, tak kovovy zvuk utichl :-) Takze snad to nebude nic tak hrozneho....
o 17.05.2015, 19:29 | hankie
Zdarec,tak auto opraveno. Slo o utrzenou kladku. U meho motoru je pri vymene rozvodu potreba prevrtat zavit pod kladkou z 8mm na 10mm. To bohuzel muj technik neudelal a kladka se za jizdy utrhla. Jsem rad, ze se mi nepotkal motor. Takze jestli ma nekdo Passat 2.0 TDI 16V, tak si to pohlidejte
o 17.05.2015, 19:48 | camron
Takže to nakonec dobře dopadlo :-)
o 24.07.2016, 14:52 | dj.DEKL
Ke komu poslat cloveka s Multivanem T5 rv. cca 04-05 - problem s 6q automatem po zahrati... na Jarove si neporadili - resp. by vymenili cely auto nejlepe.
o 25.07.2016, 07:05 | M.Á.R.A. | Upraveno: 2016-07-25 07:05:44
Nám dělá automaty pan Fresl v Chuchli a spokojenost.
[ Link ]
o 25.07.2016, 08:37 | Horal-11
dj.DEKL nediv se vše je o lidech, autorizáky většinou neopraví nic, ale výměnou by se přetrhli
o 25.07.2016, 09:51 | 20bad
na automaty [ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3169 sekund.