Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Podložka pod myš

o Navštíveno 2095x o
o 03.03.2015, 21:45 | Long | Upraveno: 2015-03-03 21:46:51
Co kdo používáte jako podložku pod myš? Delší dobu hledám podložku, která by vyhovovala, ale nedaří se najít. Požadavkem je povrch, který klade co nejmenší odpor, aby myš dokázala po podložce trochu sklouznout a ne se hned zastavit. Výška podložky max. 1 mm.

Vyzkoušeno a nevyhovuje
- několik látkových a plastových, rychlostí nevyhovovala žádná i při akceptaci větší výšky podložky
- několik samolepících neznačkových podložek, většina pomalá a brzy došlo k odlepování rohů a okrajů od stolu
- teflonová podložka Artwizz pomalá
- podložka pod myš 3M MP200PS pomalá
- hliníková podložka Alugraphics DesignerPro pomalá [ Link ]
- několik podložek Axopad, např Stick fungovala ok, ale brzy se vyhladila krystalická struktura a přestala fungovat úplně [ Link ]
- aplikace nano kosmetiky na hladkou podložku, kdy bylo krátkodobě poznat zlepšení, ale ochranný film se postupně sedřel

Vyzkoušeno také několik feetů na myš, většinou podobné vlastnosti, rozdíly hlavně v životnosti povrchu.

Jediné vyhovující jsou podložky s krystalickou strukturou povrchu:
- starý noname Golden Laser s hrubší strukturou
[ Link ]

- aktuálně jsem u Roccat Siru, která má jemnější strukturu a je takový lepší průměr
[ Link ]

o 03.03.2015, 22:05 | hanx
Kdybys oželel výšku podložky tak s klidným svědomím doporučuji značku Razer a konkrétně modely Goliathus speed (látková - 3 mm) nebo Manticor (alu - 2,2 mm).

Goliathus používám opravdu inzenzivně už hodně let a stále super. Manticor mám jen vyzkoušenou. Po obojích myš po strčení krásně klouže.
o 03.03.2015, 22:23 | LordPeytl
Nalep si na mys padsurfery - teflonove nalepky treba od Steelpadu/Razeru, k tomu treba kovovy Steelpad a mys musi klouzat jak po ledu.
o 05.03.2015, 12:33 | ACEMajky
Nepouzivam podlozku, litam po stole
o 05.03.2015, 13:02 | Mr.Scully
Ty jo, podložku pod myš jsem neviděl od konce 90. let. Fakt je ještě potřeba? Ne že bych na myš občas nenadával, ale to je tím, že používám bezdrátovou, která mi nepřijde tak přesná. Ale s drátovou mi teda podložka nechybí a to mám na stole občas kočičí chlupy, vylitou vodu a další lahůdky :-D
o 05.03.2015, 14:04 | gizmi
:o) a ja se bal, ze jsem jediny bez podlozky..uuuf :D

Jiz cca 6 let pracuji doma v lenosce s laptopem v kline a bezdrat mys mi jezdi po kraji laptopu :o)
o 05.03.2015, 14:12 | ACEMajky
Taky hezky
o 05.03.2015, 15:42 | Draxx
Hlinikovou podlozku od Razeru mam a je tak vyhlazena ze na ni nefunguje ani mys Razer Imperator. A netrvalo to nejak dlouho. Ostatne nic od razeru nepreziva dlouho...
o 06.03.2015, 19:54 | JA
stůl to jistí...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4077 sekund.