Navštíveno 3807x

Chlapi neváli se někomu doma a neprodal by za rozumný peníze? Synek se zbláznil do 813 a šetři si na ní chudák do prasátka, tak bych mu rád udělal radost. Může být klidně i verze bez ovládání. Dík

28.02.2015, 16:08 |
gizmi Tohle kdyz najdes v dobrem stavu, tak stoji pomerne velky randal :))
Vim, ale Tatru dneska nikdo nevyrábí, takže jiná cesta neni
tak to abys synkovi přidal kapesný a dal velký prasátko

28.02.2015, 19:41 |
gizmi a co tatra od Montisystemu? Tu bych treba nasel :D
gizmi díky za nabídku, ale ona se myslím od Montisystemu přímo tahle 813 Kolos nedělala..
Já mám mnoho hraček za svého dětství, co by Husákovo dítě :-) (Ites a Igra auta na bowden, 148-ku na písek, šlapacího Moskviče, Montisystémy atd.) Tatru jsem dal svým dětem na písek, Moskviče zrenovoval a dal mladšímu klukovi, s kterým jezdíme po Moskvič srazech, ale ty Itesy jim dát nechci. Aspoň zatím. Nechávám si je jako vzpomínku na své dětství. Musím však říct, že 813-ku s podvalem jsem vyměnil za bakelitové Igra autíčka (Barču, Matese, 603-ku) až před cca 8 lety. Ještě sháním tank na podval. A kdyby někdo věděl o nepoškozeném UDS 815 na písek. Kluci loni zrušili obě ramena. 815 dělají stále ve sklopce, začli dělat 148, ale UDS?

02.03.2015, 20:21 |
gizmi Jirka156: cca 600 penez :))

gizmi: Díky, ale já myslel tuto UDS (bagr) od Chemoplastu
[ Link ]

04.03.2015, 00:09 |
Tendr Co sháníte nemám, ale tak jsem přemejšlel s čím jsem si hrával a napadl mě takovej raketomet. Vypadalo to jako grad, střílelo to rakety z nástavby, bylo to dost starý. Najde to někdo?

04.03.2015, 12:01 |
xSam Když si vzpomenu, co všechno za hračky jsme vyházeli, tak je mi trochu ouzko.
Když koukám na ty ceny, za to by bylo snad nové auto:-(
Standa: Bohužel je to sklopka. Já sháním bagr mechanismus na UDS