Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Poraďte myčku a kombinovaný sporák

o Navštíveno 2029x o
o 28.02.2015, 11:09 | DaveX
Vím, že to tu pár lidí v minulosti řešilo. Potřeboval bych poradit myčku a kombinovaný sporák (plynový sporák a trouba). Nechci to zabudovávat, ale myčka by měla mít odjímatelný vrch, aby se na něj dala dát kuchyňská deska. Co se týče ceny, tak nějaký průměr. Nechci nic moc drahého ani levného. Jaké značky vybrat? Mora? Co se týče myčky, tak určitě větší 600 mm.

o 28.02.2015, 15:55 | camron
Myčka MORA ať tě ani nenapadne! To je samotné dno kvality. Měli jsme jí v setu a ještě, že už je pryč. Místo ní jsme vzali Bosch - ale popravdě? Kéž bychom si více připlatili a vzali Miele. Začínám mít pocit, že je to jediná značka, která má ještě smysl. Ano, stojí dost peněz, ale...
o 28.03.2015, 21:20 | DaveX
camron: jasně, já myslel spíše Moru sporák. No stejně to není jak to bývalo kdysi. První sporák nám vydržel xlet, teď máme nějaký 3 roky a není to nic moc. Proto nový + i novou myčku. Neumíš poradit nějaký konkrétní typ té Miele? Případně jsem se koukal ještě na Samsung.
o 29.03.2015, 09:18 | PlusOne
Myčku jsme cca půl roku zpět museli řešit, vzali jsme tuhle Boschku:
[ Link ]
Specifikace se dočteš v odkazu, my jsme s ní zatím velice spokojeni, je tichá, prostorově celkem dobře řešená, myje a suší velmi slušně, má možnost odloženého startu a zámek tlačítek (super, když se kolem motají děti). Spuštěná se nedá otevřít.
Co mě trochu zarazilo je plastový vnitřek, čekal jsem nerezovou vanu, ale v téhle cenové kategorii bych chtěl asi moc. Zatím se to ale nezdá být problém....uvidíme za pár let.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3996 sekund.