Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Chrasti hydra? Clio Sport

o Navštíveno 2151x o
o 22.02.2015, 19:13 | GooGoo
Jedná se o Clio sport 2001 a motor vydává ne tak typicky zvuk špatných hydrostelu. Treba tu je nějaký motorář co poradí. Za studena je motor da se rict tichy a klidny, jen pri jemnem pridani plynu zachrasti viz první video cca od 1Os to je zřetelné. Po zahřátí ma motor zvuk na volnobeh jak ropa viz video druhé. Po jemném zvyšení otaček je motor klidný a nehlučný. Najel jsem stim cca 3000km a žádná změna i po výměně oleje. Co u tohoto motoru může takový zvuky vydavat?

Youtube video:

o 22.02.2015, 19:22 | assassin
Na hydra to nezni - osobne tipuju variabilni casovani
o 22.02.2015, 19:42 | mr.brain
Přesuvník na vačce ventilů... Oprava v řádu tisíců.
Sic jinej motor, závada s vysokou pravděpodobností stejná... [ Link ]
o 22.02.2015, 23:12 | soray
Tak s tímhle jsem si užil svoje, jak u Laguny, tak i u Meganu...je to ten přesuvník.
o 24.02.2015, 08:07 | GooGoo
Díky kluci. Jde udělat i repas? Nebo jedině koupit nový origo přesuvník?
Soray výměnu sis dělal sám? Když jsem to tak projížděl je potřeba nějakých přípravků.
o 24.02.2015, 08:11 | mr.brain
Podívej se na ten odkaz co jsem poslal, je to tam všechno popsané.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3393 sekund.