Navštíveno 2683x

budu obměnovat na 2 autech témeř nové brzdy od ferodo a přemýšlím nad Zimermanama a jaké k nim zvolit desky?
ferodo na žádné z aut už nesmí!!
jedná se o auta golf 4 a audi A6 C5.
díky

23.01.2015, 19:48 |
Komba Ate,Bosch,zimrman,ferodo,trw
Co tam nahodit komplet EBC? ;-)
Z vlastni zkusenosti vim ze zimry a ate si nerozumi,za to s trw uplne v klidu a zimr -zimr ideal.

24.01.2015, 02:39 |
xSam Ja mam fantastickou zkusenost s kotouci ATE a desky Brembo, nechapal jsem jak to brzdi.
Dokonce jsem z toho byl tak hotovej, ze jsem jel do servisu, ze mi to brzdi az moc. Tam se mi samozrejme vysmali a rikali, ze mam byt stastnej...
Jedine ate plus ate. Davam si to na vsechny auta vcetne a6c5
A co se prosím tě stalo s Ferodama jestli se můžu zeptat? Díky
Taky jsem výslovně pro ATE! S Brembem jsem se dvakrát po sobě spálil a už nikdy více (ano, jsou často za výhodnou cenu...později jsem zjistil, že to má asi důvod). A cimrman je jen "naleštěná bída".

24.01.2015, 12:38 |
Drtič Ja mam skoro vsude kombinaci kotouce brembo a desky Zimmermann. StezovaT si nemuzu, ale nejakou megapilu nejezdim
Sakra ATE jsem uplne zapomel mel jsme na ventu a je fakt ze to brdilo opravdu dobre.
Mno ferodo na obouch autech ja najeto na nich 15 tis a kotouce maji uz dost velkou hranu ale hranu bych tak neresil ale jako brzdny ucinek je otresny, kdyz jedu po dalnici a je mokro a zacnu brzdit tak uplne mrtvo a to opravdu se deje na obouch autech takze musim prubezne pribrzdovat aby byly furt suche, nikdy se mi toto na zadnem aute nestavalo. A takove brzdy opravdu nechci. Proto vymena a na golfu brzdy kde maji najeto snad 2000 km. Predtim na golfu byly jeste original a to brzdilo opravdu dobre.
Proto duvod vymeny.

24.01.2015, 18:43 |
vomy7 Taky doporucim ATE, meli jsme Bremba a asi po 10tkm zacali kopat :)
Mam brembo plny a desky ferodo DS perf. a z 100kmh na 0 na 34 metrech.

24.01.2015, 20:16 |
wefa Osobně také doporučím ATE PD, pokud se budeme koukat v této cenovce. Měl jsem do teď a přes 60k km maximální spokojenost. Aktuálně mám Zimmermanny a desky Ferodo. Brzdit brzdí, ne špatně, ale ATE se brzdní účinek nevyrovná. Mají i pomalejší nástup, nejsou tak ostré, jako byly ATE PD.
Pokud připlatit, což se vyplatí u lepšího auta, tak EBC za mě.

24.01.2015, 21:56 |
Chris Ja mam Zimmermann kotuce a dosky ATE a brzdi to dost slusne. Podla STK predok 3,6 a zadok 2,3-2,4

25.01.2015, 11:34 |
Unihero | Upraveno: 2015-01-25 11:39:27
dáme ATE PD.
děkuji
umí někdo za pěkné peníze ATE PD na Golf 4 1,9 TDi 2003 r.v. a A6 C5 2,8 V6 r.v. 2000?
děkuji
Professor_W: NJ neni Ferodo jako ferodo... Ty seriovy me taky nesmi pres prah a jezdim ATE coz je pro pevny 4P na 130 to nejlepsi co se da krom rady DS sehnat...
wefa: Nejsou nahodou ATE PD (power disc) jen kotouce? ATE PD desky jesem nikde nenasel.

25.01.2015, 13:50 |
wefa RadekFM, je to tak, měl jsem lépe rozepsat.
Každopádně doporučuji k ATE keramické destičky, ale ne na všechny modely se vyrábí.
Ja mam na Passatu prave ty ate ceramic desky na ate kotoucich a uz bych je znovu nekoupil. Zda se mi ze maji slabsi brzdny ucinek, nez normalni desky. Jinak kotouce drzi skvele, po roce zatim zadne vibrace.

25.01.2015, 19:14 |
Drtič Jinak nevim jak ted, ale ferodo premier ci jak to bylo naprosto neskutečně prasily. Za tyden kola uplne cerne
ferodo práší jako svině to říkám narovinu je to hrozný.