Navštíveno 2048x

Zdarec pánové. Potřeboval bych poradit. Jakou aplikaci použivate na přehravání filmu a jak tam strkáte filmy a v jakém formátu. A jak je to s titulkama? Přehraje to nebo nebo ne.Musí se vkládat titulky do filmu nebo ne ? Děkuju

20.01.2015, 20:33 |
kuja Pouzivam VLC na obou iPadech. Streamuju z lokalniho DLNA serveru. Titulky moc neresim, ale to je slabina VLC, musi byt jenom lokalne v zarizeni. Neumi si to vzit z DLNA. Ale ona je to mozna i slabina DLNA, mam ho nastaveny jenom na audio a video, ne na text. Nic jinyho sem zatim nezkousel a nepouzival.
Jakeho DLNA serveru co to je? jde mi o to jestli to můžu nakopírovat přímo do něho a třeba při cestovaní ve vlaku se na filmy dívat.

20.01.2015, 20:49 |
AR Mafian: domácí server s podporou médií a pokud máš dostatečně rychlý net v tom vlaku a tam kde je ten server připojený tak klidně
Tak to nemám . Nějak to asi nepotřebuju. Kupoval jsem si ted kvůli toho Ipad. Tak mě to trošku zajimá

20.01.2015, 22:01 |
Alííí Mafian: To sis asi nemel kupovat jablko, je tomuzivatelsky trochu slozitejsi nez klasickej Android...taky s tim bojuju, ale darovanemu koni...
Mam v iPadu aplikaci USB DISK, kam si v PC nakopirujes co potrbujes. VLC pouzivam taky, titulky netusim..

21.01.2015, 00:20 |
fredy Ja si poustim online filmy na ruznych www a pres apple TV stremuji do TV a pohoda.....
Složitější? Já teda nevím... Jednou za dloooouhej čas vezmu iPad připojím ho k PC - samy se mi zapnou iTunes a jednoduchým přetažením ikonky filmu v mp4 formátu ze složky kde je směrem na itunes... Pak klepnu na sync ;-) puf! A hotovo. Těch 20 filmů mi vydrží tak na rok páč na ně moc nemám čas :-D

21.01.2015, 10:02 |
muSlim | Upraveno: 2015-01-21 10:12:08
Nedalo mi to a to som si sľúbil že nebudem reagovať lebo sračky čo tu odzneli, to je neskutočné...
2 Mafian25: na Tvoj dotaz "Jakou aplikaci použivate na přehravání filmu a jak tam strkáte filmy a v jakém formátu" odpovedám:
Používam natívnu Videos appku na filmy kúpené na iTunes. Používam Infuse Pro na seriály v *.mkv a prakticky akomkoľvek formáte. Do tejto appky to dostaneš buď cez DLNA (tiulky nepodporuje väčšina DLNA aplikácií, ako štandard to ale podporu má), alebo si to tam dáš cez FTP, alebo priamym pripojením k iTunes alebo inému filemanageru (ja používam iMazing, mám kúpenú multilicenciu na Win aj Mac). Doma idem cez NFS z NAS-ka, keď som ho nemal tak som to do iPadu ládoval cez spomínaný program priamo z PC do tej appky v iPade, prípadne zase z PC cez FTP a zase priamo do tej appky.
Titulky ako také, keď použiješ tú alebo jej podobnú appku (je ich hromada, veľa aj zadarmo ale s reklamami, obmedzenou funkcionalitou), z 99.9% podporujú priamo, nemusí byť dokonca ani rovnaký názov. Predtým som používal AVPlayer HD ktorý bol superrobustný a stabilný, bohužiaľ kvôli licenčným problémom droppli DTS podporu pre audio. Tam prichádza vhod práve Infuse Pro s in-app nákupom DTS licencie... A bonus, Infuse Pro vie priamo k filmu stiahnuť titulky do iPadu z netu (používa tuším opensubtitles.org)...
Toľko za mňa, a že je zložitejší než klasický Android, to radšej ani nekomentujem... ono najväčší problém bude v tom že každý stiahne niečo čo je zadarmo (trebárs spomínané VLC ktoré trebárs z môjho pohľadu stojí za poriadnu kopu hovna), a podľa toho súdi všetky appky tej kategórie, a následne aj systém... :-)
No, není nad to na Androidu, najet na hellspy, za 3 minuty si pres LTE stáhnout film, uložit na zařízení a hned to zkouknout.... jako nic proti jabku nemam, ale tohle je tam zrovna extra marný a musíš vymyslet nějaký alternativy... s Androidem prste stahnes nebo nahrajes jako na storage a koukas. Na applu jde taky všechno, ale občas musíš hledat a občas platit $ za běžný funkcionality... ale fakt nejsem proti jabku :) designem a odladenosti je to super, ale ma to proste pro beznyho evropana par překážek na ktery si musis zvyknout... žádný applista to ale nikdy neprizna :D a píšu to opravdu jako nezaujatej, při šve práci prijdu do styku prakticky se všemy systémy.

23.01.2015, 15:32 |
Luke-Jeep | Upraveno: 2015-01-23 15:32:26
Ono to jabko má pár překážek jen pro toho, kdo nedělá věci legálně ;-) viz např. filmy ;-)

23.01.2015, 18:57 |
Alííí Jako Honza. Jablko ma podle me smysl jen tehdy, pokud jedes vse komplet v jablku, a to by se mi v rodinnem rozpoctu opravdu nehodilo. :-) Jelikoz se snazim jit s dobou, tak bych se asi hodne prohnul, mit v kapse 6+, manzelce 6, oba iPad Air, v pracovne MacPro, atd. To fakt ne. A pak jeste platit za filmy, to je vtip??? :-)))))))

23.01.2015, 20:52 |
kaa Nplayer. Vyzkousel jsem jich hodne, tahle je nejlepsi zatim.

23.01.2015, 20:53 |

23.01.2015, 20:53 |
Stáhnout fil není nelegální :) a kdo to luku někdy neudělal? Nevěřím ze jsi nikdy neviděl stazenej film :) a ono to není jenom o filmech, napsal jsem to jako příklad, vůbec je problém z netu něco stáhnout do jablka, pokud to není primo pro jabko určeny... já to nikomu neberu, opakují nejsem zaujatej, tak nebuď Ty zaujatej a nestyd se applu nasypat trochu popela na hlavu :D
Jo nasypu - 4,7 palce je zbytečně moc... Opravdu se to blbě ovládá jednním prstem - aspoň že ten doubletab stáhne obrazovku napůl... Myslím, že mohli nechat velikost 5S ale doba jse asi dál...
Jinak s ničím problém nemám. Filmy si natáhnu z komplu, přehraju v nativním přehrávači. Těch 20 filmů mi vystačí na rok. Dál nemám potřebu hledat alternativy... Písničku - když nutně potřebuju - stáhnu klidně v mobilu já nevím z uložto a přehraju hned.
Programy tahám z Appstore...
Kde mám hledat ten problém?
Zrovna já jsem ten kdo to opravdu bere objektivně... Testuju si i různý androidový a windowsácký telefony - ale prozatím jsem nenašel důvod přejít od Apple pryč.