Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Pomoc s výletem do českého švýcarska prosím

o Navštíveno 1683x o
o 14.01.2015, 20:30 | axetom
Zdravím, plánuju takovej menší výlet s přítelkyní na sobotu do českého švýcarska. Máte nějaké typy co se tam za den dá stihnout? Chtěl bych pravčickou bránu a určitě Mariinaninu vyhlídku.
dá se nějak slušně dostat k té bráně? a pak by mi zajímalo zda nemáte někdo typ na jednodenní ubytování sobota - neděle někde tam v okolí, v neděli pak máme program v Praze tak se mi nechce jet večer zpět když by se atm někam dalo v okolí ještě kouknout.

o 14.01.2015, 20:40 | Crimson | Upraveno: 2015-01-14 20:44:21
Na Mariinu vyhlídku vyběhni hned ráno, zaparkuješ pod ní na škvárovém malém parkovišti u kiosku

za hodinu jste zpátky a popojeď na Mezní Louku, je tam obrovské parkoviště, snad už nevybíraj 100kč v zimě,
hlavně neparkuj u toho hotelu, tam vybíraj furt asi

a vydej se po červené tzv. Gabrielina stezka, nejkrásnější stezka ČŠ, provede tě Pravčickým dolem pod Křídelní stěnou až k Pravčické, cca 5km

já budu tou dobou asi někde na Křídelní stěně počítám :-)

jinak ti mohu poslat zpracované TOP treky Českého Švýcarska s mapou každého výšlapu

[ Link ]
o 14.01.2015, 20:41 | walish
Já bych doporučil, jestli můžu, raději vyjet pár km dále a to do Saského Švýcarska, konkrétně výlet na most Bastei. Je to tam nádherné.
o 14.01.2015, 20:47 | axetom
Bohužel na vyhlídku dorazíme cca v 10-11 hod.
Ale v neděli budem mít ejště chvilku čas tak tu možná nechám na tu neděli. jeslti mohu poprosit ta mapka by se hodila. kdyžtak prosím do emailu
o 14.01.2015, 20:48 | Crimson
V podstatě tudy bys šel

[ Link ]

Bastei je good, ale přijedeš až k tomu, projdeš se po mostě a jedeš zpět, za hodinu vyřízíno, a hroznej masakr lidí o víkend
o 14.01.2015, 20:50 | axetom
ty krááááso to vypadá dobře. a ten most dá se tam nco vidět i večer?
Nějaké to ubytko kolem max. 600/osobu neznáte?
o 14.01.2015, 20:53 | Crimson
Mariinu a Vilémininu máš zde

[ Link ]

o 14.01.2015, 21:52 | Shr3k
axetom: [ Link ]
o 15.01.2015, 07:59 | Crimson
Jak jsme ti poslal ubytko U Oty tak tam mám pocit je 260/os se snídaní
o 15.01.2015, 17:40 | bafis
Na Bastei se da jit i ze spoda od Labe...na jaře jsem tam ztratil fotak, tak nemam ani jednu fotku :/ Taky zacinam poslední rok prozkoumávat čs švýcarsko z nemecky strany. Naposledy jsem byl na zlatou nedeli na pevnosti Konigstein a krasnejsi vanocni trhy jsem nezazil...a to jsem jich projel hromadu.
o 15.01.2015, 21:21 | Crimson | Upraveno: 2015-01-15 21:23:46
Možná pomůže pár odkazů

[ Link ]

[ Link ]

jo a ještě jeden tip na ubytko pokud chceš soukromí

[ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3264 sekund.