Navštíveno 3470x

Nemá někdo doporučení na schopnou firmu která se zabývá automatickými převodovkami v Praze a okolí?
dle zkušeností jiných pan Muhr, myslím, že je snad v Úvalech
Tak pokud včerejší vichřice odvála Kosmonosy směrem k Praze, tak můžeš zkusit pana Sixtu, jak píše Camron :)
A nebo zkus zavolat do Kaps, působí tuším i celorepublikově.
[ Link ]
Muhr nej clovek na prevodovky v CR.
KAPS nejsou spatny, maji ale i nejakou horsi referenci kazdopadne delaji do toho uz hodne dlouho :)
Co potrebujes s prevodovkou?
Rajdlos:...psal Praha a okolí. Kosmonosy nejsou od Prahy moc daleko, ne?
Rajdlos: lebo to tam stojí za hovno. Dvaja známi, jeden kamarát a jeden chlapec od ktorého sme chceli vziať auto ktoré tiež po mastnej oprave u nich, stálo zase u nich kvôli automatu. Všetci títo to u nich nechali opravovať, všetkým sa to zas posralo a len dvaja sa snažili reklamovať a riešiť to s nimi = slepá ulička, zaplatíš si to znovu lebo my nič :-)
Muslim: a ja znam zase x lidi, co v pohode ;)
Camron: Boleslav neni praha a okoli

11.01.2015, 21:39 |
camron | Upraveno: 2015-01-11 21:41:07
No, tak asi každý jinak chápeme pojem "okolí". Kdyby napsal "blízké okolí", tak neřeknu popel. On hledá někoho dobrého a já mu poradil někoho v rozumné vzdálenosti. A on ať se rozhodne sám, zda je to pro něj daleko, nebo ne, co myslíš?!
Myslim, ze to zbytecne moc prozivas.
Díky všem, Kosmonosy jsou OK, KAPS Kojetín ne, to už je moc daleko.
Problém zatím žádný není. Mám mondeo 2009 s 6kvalt automatem s hydroměničem (ne dvojspojka). Má najeto 200tis, řadí perfektně. Ve Ford servisu (ověřeno v několika) mi tvrdí, že náplň převodovky je celoživotní a není třeba jí řešit. Což uplně nevim jestli je v pořádku. Přecijen ostatní automobilky používající tenhle automat nějaký interval výměny oleje mají. Na druhou stranu jsem se setkal s několika lidmi s tímto automatem, kteří tvrdí, že po tom, co vyměnili olej v převodovce problémy začali. Dokud na to nesahali tak ok, vyměnili olej a začli problemy. Což bych hrozně nerad. Tak bych to chtěl probrat s někým kdo tomu rozumí.

12.01.2015, 13:00 |
Conan Je to tak, chce to měnit olej pravidelně a pak je vše OK. Celoživotní náplň je blbost, mělo by se to jmenovat "celozáruční" :-)
Pokud to vyměníš po delší době, tak je riziko, že se uvolní nečistoty a nastane problém.
Takže asi jedině převodovku rozebrat a vyčistit.
celoživotní náplň je v pohodě.. Když se převodovka vysere, kvůli oleji, tak je po životě převodovky. To znamená, že název celoživotní je zcela v pořádku a správně.. Pokud bych to měl napsat, tak jak to myslí, bylo by to něco jako: Neměnná náplň převodovky (náplň v převodovce nikdy neměnit a čekat co se stane..)
Někdo mění, někdo ne.. Osobně bych to pár kilometrech udělal taky. Je pravda že dost lidí ti řekně že to tam ten olej drží pohromadě a když ho vyměníš, začne se to srát..asi kus od kusu..