Navštíveno 1713x

07.01.2015, 11:10 |
Zdenek (A)
Je tu nejaky zkuseny uzivatel Xboxu? Potrebuji pomoc, pac synkovi prinesl Jezuch Xbox 360 a ja se ted peru s pripojenim na Xbox Live.
Registrace na Xbox Live je podmineno zadanim cisla kreditky. Synek samozreme zadnou nema. Navic se to pri registraci pta na datum narozeni. Je-li dospely, chce kreditlu. Neni-li dospely, je jeho ucet vedeny jako "child account" a musim k nemu vyrobit "parent account", kde musim zadat tu kreditku. Mazec! Ale budiz.
Po boji jsem se dokazal probit vsema kravinama a mam na konzoli uz funkcni rodicovsky ucet spojeny na Xbox Live. Synek ma na konzoli svuj lokalni ucet bez pristupu na Xbox Live. Ten chci propojit s Xbox Live v rezimu detskeho uctu. Zpocatku jde vse jako po masle. Zaloguju se do jeho lokalniho uctu. V menu najdu polozku "Join to Xbox Live". Prolezu registracni formulare. Posledni se pta na datum narozeni. Potom vyhodnoti, ze neni dospely a oznami, ze musim ucet pripojit k nejakemu parent accountu. Sam nabidle 3 moznosti: 1) vytvorit novy rodicovsky ucet, 2) pouzit muj existujici rodicovsky ucet, 3) pouzit jiny ucet (asi by se musel importovat z Xbox Live). Vyberu svuj existujici ucet a vysledek je sokujici!!! Ohlasi mi to, ze muj rodicovsky ucet neni na konzoli online a prehodi me to na registraci noveho rodicovskeho uctu. Ale to nechci!
Proc mi ten kram nabizi pripojeni k existujicimu rodicovskemu uctu, kdyz uz predem musi vedet, ze neni online a ze se k nemu nepripoji??? Navic ani neni mozne byt na konzoli zalogovany do vice uctu najednou. Aby to timto zpusobem slo, muzel bych se zalogovat do toho synova lokalniho uctu (potrebuji z nej spustit "Join to Xbox Live") a zaroven do sveho rodicovskeho uctu, aby me to pak nevyhodilo na registraci noveho.
Ocekaval bych, ze to neskoci na registraci noveho uctu, ale ze to pozada o me heslo do parent accountu a dokonci propojeni. Ale prd!!! Uz se s tim pery tyden a stale ten boj prohravam :-(
Netusite nekdo, kde je problem? Zkousel jsem Xbox forum a zatim zadna fungujici rada :-(

07.01.2015, 11:26 |
fredh a podpora přes telefon od microsoftu nefunguje?

07.01.2015, 11:29 |
Zdenek (A)
To jsem jeste nezkusil. Davna zkusenost s telefonickou MS podporou me totalne odrovnala, takze jsem to ted nezvolil jako prvni reseni.

07.01.2015, 11:43 |
fredh já bych to zkusil jako první možnost, ale třeba to bude tragédie.

07.01.2015, 12:35 |
Conan Co se zkusit lognout přes PC na stránkách Xbox Live (jako rodič) při tom nastavování dětského účtu?
Jinak já mám nastaven Xbox na sebe, kreditku jsem zadával "virtuální" co mi nabízí Cetelem, tzn. že když chci platit na internetu, tak mi to vygeneruje dočasné číslo karty a vše potřebné.

07.01.2015, 12:37 |
Zdenek (A)
Conan: Hmmmm..... zajimava "klicka". To schvalne zkusim. Jestli to projde, tak mi si spadne celist ;-)
Virtualni kreditka... Taky dobrej forek! :-) Neznam...

07.01.2015, 12:44 |
Conan Ještě mě napadlo, jestli ho máš aktualizovaný (Xbox), my ho máme nyní rok a za tu dobu tam proběhly asi 3-4 aktualizace, z toho ta poslední se týkala snad Xbox Live.

07.01.2015, 12:45 |
Zdenek (A)
Conan: Mam pocit, ze pri uvodnim nastavovani Xboxu aktualizace probihala. Ale asi by nemel byt problem to zkontrolovat.

07.01.2015, 12:53 |
Conan Jo, mělo by to proběhnou samo při startu, ale jde to snad i přeskočit / odložit.
Tak jen jestli jsi to neudělal, když si se "vztekal" s tím nastavením ;-)