Navštíveno 1910x

04.01.2015, 12:50 |
ps Zdarec,
nění tu někdo z Triglavu? Před dvouma rokama jsem prodal motorku a teď mi poslali, že mám doplatit 2 roky, co se mi moc nechce.
Neuměl by někdo poradit/pomoct?
Díky

04.01.2015, 18:32 |
Lubak STAci dolozit kupni sml.a dle data na ni si budou narokovat na novem majiteli
no tomu bych moc nevěřil. Pokud jsi nenahlásil změnu, tak bych se divil, kdyby tě to ta pojišťovna prominula.

04.01.2015, 20:23 |
Jozzo | Upraveno: 2015-01-04 20:29:53
je to marný...

04.01.2015, 20:27 |
Rudi Jako OO, takhle by se dalo dobře čerpat zpátky pojistky :-)

04.01.2015, 20:29 |
tesil Pokud jsi tehdy pojisteni na nejakym zaklade nezrusil, nezbyva nic jinyho nez ji ted zaplatit.
My jsme prodali Mondeo nepřizpůsobivým a přišlo nám to samé, poslali jsme jim kupní smlouvu a vše ok
Ale bacha na to pří odlášení, jí ten majitel nemusel odhlásit a tak to bude stále vedené na vás a budou to požadovat po vás.
Myslím si, že si trošku pletete někteří Triglav a ČKP. Triglav s ním měl uzavřenou pojistku a do doby, než dá vědět, že motorku prodal, pojistka běžela a má povinnost jí platit. Takže dodání kupní smlouvy nic neřeší, jen ukončí pojistku ke dni sdělení této skutečnosti pojišťovně.
Presne tak, neukoncils, platis!

05.01.2015, 20:28 |
tesil Presne tak, povinnost platit ti konci az kdyz na nejakym zaklade - kupni smlouvy, zrusis pojisteni u danne pojistovny.
Jojo dával jsem si na to pozor a posílal jim zrušení v květnu emailem a několikrát je urgoval o potvrzení, že to v systému mají.
Před Vánocema poslali dopis, že dlužím a ať do 14-ti dnů zaplatím. Přecházeli na nový systém (údajně).
Znovu jsem přeposlal email z května ať si udělají pořádek tak mi do týdne přišel dopis, že smlouva (pojistka) byla zrušena a je to v pořádku.
Ale samotná smlouva už nic neřeší ani datum na ní - rozhodující je datum kdy přijmou žádost o ukončení pojistky.