Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > AC/DC - Wembley Stadium

o Navštíveno 1652x o
o 03.01.2015, 10:40 | walish
Zdravím pánové,

jelikož jsem jaksi pozapomněl na předprodej lístků na tento koncert a ten byl stejně během hodiny vyprodaný, chci se zeptat, zda náhodou nevíte o nějakém UK serveru, kde by se to dalo sehnat? Koukal jsem na gumtree.com, jenže tam jsou buď od překupníků za dvojnásobek nebo už jsou prodány. Stejně tak nějaký ofiko prodej je už pouze za dvojnásobné ceny, což zase nejsem ochoten dát. Mé max. je 100Ł/ks a sháním 3ks. Nevíte náhodou někdo o něčem? Díky moc

o 04.01.2015, 07:16 | Sau
Tak sám píšeš že byl předprodej během hodiny vyprodaný, tak jak bys je chtěl kůpit eště teď dál ofiko, nebo teda za ofiko cenu... :) Jedině třeba nějaké britské AC/DC fanouškovské stránky, diskuzní fora, tam bych hledal. Ináč sa obávám že jedině překupníci...
o 04.01.2015, 09:25 | walish
Sau: Vždycky je nějaká možnost ;) Jen jsem se zeptal, zda někdo o něčem neví...Něco mám rozjednáno, tak uvidíme, jak to dopadne.
o 04.01.2015, 09:27 | Sau | Upraveno: 2015-01-04 09:31:31
Ok :) Btw. ťa obdivuju, jet kvůli koncertu do Anglie :) AC/DC msm rád, ale když nepřijedů oni k nám ( a přitom do polska jedů) prdím na ně :)
o 04.01.2015, 09:51 | walish
Tak zřejmě poslední možnost je vidět live, navíc když si mám vybrat, jestli Wembley nebo Warszawa, tak není co řešit :) V Londýně zůstanu na chvíli a mám letos dovolenou z krku :) Přijedu z Londýna a přemístím se do Zlína na MoR :)))
o 04.01.2015, 10:06 | Sau
Ja si zas letos davam dvojboj Judas Priest - jeden den v Ostrave a druhy v Praze :) MoR az podle skupin.

Tak si to ve Wembley užij, zážitek to každopádně bude :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3321 sekund.