Navštíveno 2066x

01.01.2015, 13:37 |
Losky Ahoj, můžete doporučit nějaké slušné oblečení na horské túry pro amatéry? Nějaká značka případně kolik vrstev a jaké na sebe atd? Vždy se spotím při výšlapu, sundám mokré tričko a jde se dál:) Jediné co používám jsou termospodky, zimní boty a zimní bundu, ale to je spíše lyžařská. Neprofoukne, ale ideální to není.
Díky

01.01.2015, 14:18 |
hanx Mam co potrebujes :-) jestli preferujes kvalitni zbozi, ozvi se mi na mail a po patem do vykoumame.
Znacka Devold - norske vlnene termopradlo. Spicka v oboru. Delam i dalsi norsky znacky (vyhradni dovozce pro cr a sk)

01.01.2015, 14:56 |
Losky Díky, ale nepotřebuju nic extra. Spíš něco, co běžně koupím ve Sportissimu atd. Spíš potřebuju poradit, jak vybrat termoprádlo, pak jakou fleece mikinu či softshell a pak bundu na pěší turistiku podzim, zima.
hanx: To mě zajímá. Máš nějaký shop kde se na to dá mrknout nebo jak to prodáváš?
Věci ze Skandinávie můžu doporučit... Ale něco je teda fakt za raketu :) Nicméně nakoupit se tam dá.

01.01.2015, 22:48 |
hanx No je pravda že ode mě už tu pár lidí na AHC věci má a zatím jsem nezaregistroval, že by byl někdo nespokojen :-) (tedy krom cen :-D )
tricka mam craft, tiez skandinavia, ale najlepsie, co som kedy mal. rychlo schnu.
na to softshellku od mamuta alebo northface
kratasy po kolena
s 2 trickami a softshelkou mas vystarane.

03.01.2015, 18:57 |
Losky Mě se jedná o zimu. Termopradlo je jasný, ale pak mi není jasný co na to. Viděl jsem nějaké flísky od Columbie, tak to asi funkční prádlo bude a pak na to softshelku?
ked nemrzne, tak chodim
craft tricko a na tom mamut softshellku
do kopca pootvorenu, tam sa zahrejem
z kopca zavretu, pripadne este tenku sustacku proti dazdu na to.
ak je zima,
kludne skus 2 funkcne tricka, cibulova technika. radsej 2-3 tensie veci ako jednu hrubu.