Navštíveno 2284x

31.12.2014, 21:33 |
Komba Čau,v pátek se jedu podívat na GIV TDi do Mladý Boleslavy na bazar a rád bych si chtěl potvrdit kilometry,že jsou pravý.Můžete mi poradit jaká diagnostika to konkretně umí nebo kdo by třeba byl poblíž a vypomohl mi?Mam přístup akorát k diagnostice Multidiag,ale ta je kolikrát ráda že načte chyby:D děkuji za postřehy.

31.12.2014, 21:49 |
PK Jestli jsi ještě nečetl topic od m, tak můžeš zkusit cebii :D
Na MDCR si to od ledna scekujes gratis, otazkou je kdo utaci km pred STK

01.01.2015, 02:50 |
Tomášek | Upraveno: 2015-01-01 02:51:16
U g4 se na nejaky overovani km vyser, je to stejne k nicemu u takovyho auta.. Spis si poradne prolez a vyzkousej auto samotny, pripadne si k tomu nekoho vem.. Km stejne nic neresi

01.01.2015, 10:38 |
Komba Ne ne,žádný příspěvek jsem nečetl,nevím že se to dá někde vyčíst na netu,jestli to není nějaký vtip:)Starý TD vim,že vydrží půl milionu,ale ono přece jenom ten zvukovej projev neni už krásnej.Zase to auto nestojí 40t. takže bych rád,aby to chvíli jezdilo aniž bych se v tom musel vrtat:)
No a kdyz ti nekdo vycte ze to ma najeto 200 nebo 280tkm tak ti to pomuze? Dulezitej je stav :)

01.01.2015, 11:05 |
Komba Tenhle rozdíl bych neřešil,ale udělam si aspoň obrázek o bazaru jaký auta skutečně prodává pokud už ho takhle stočený nevykoupil.A stav je taky samozřejmě důležitej,hlavně kastle,zbytek už se dá vždycky nějak vyměnit.Řěšim zrovna tohle
[ Link ] vidim jen,že je stříkaný asi P blatník a možná celý bok.Jestli se to neodfláklo,tak mi je to jedno,ale pokud jo,tak to za dva roky vyleze a auto nevybíram pro sebe.Jestli má někdo z bazarem zkušennost,rád si něco vyslechnu:)
Původ Německo, staří 15 let, tdi, a 188tkm :)) Tyto auta nejlépe kupovat s diag, projet, log z jízdy a zhruba víš.. Jsem z druhého konce rep, jinak bych ti to klidně napíchl. A mrkni na označení motoru, 81kw má myslím ASV nebo AHF, at' to není 66ka podle toho nečerveného íčka.
Tento bazar doporucuju vynechat

01.01.2015, 12:19 |
Komba No právě,nejradši bych to napíchnul ať vim co,protože v dnešní době se to všude jenom ochcává.To že nemá červené í jsem si nevšiml,to máš pravdu,81 má mít červené.Já už taky golfa vybíram asi dva měsíce a už mi z toho hrabe kolik jsem toho prolezl na netu:)
PAVELK:máš špatné zkušennosti:)?nerad bych tam jel zbytečně.
Vím co se tam vozí za vraždy
jedina kara co tam ma supr je ten polepenej baworak co ma uvnitr.:-D jinak je to podobnej pruser jako mistr hlozek v martinovicich. radsi najdi auto u soukromnika....

01.01.2015, 13:07 |
Losky Tak v tomhle bazaru bych si nekoupil nic. Samé hujdy co vypadají dobře na fotkách a v reálu bída. Mají tam dost často samé tuzerské káry, které většinou jezdí mlaďasové a za půl roku jsou v bazaru znovu:)

01.01.2015, 13:36 |
Komba Tak ještě že jste mi napsali jak to tam vypadá,díky za postřehy:) nerad bych jel kvůli šrotu 200kiláků.Zkusím pohledat jinýho.
Jel sem tam jednou, shodou okolností se podívat taky na čtyrku Golfa.. Naštěstí bylo teplo, tak sem si udělal výlet na motorce.. Měl tam dva, za docela dobrý ceny, na obrázku vypadaly dobře.. Když sem tam přijel, tak absolutní verky, úplně o hovně.. Vobouchaný, vorezlý, prasklý skla u světel.. Nedoporučuju..