Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Pomoc nesviti svetla vw group

o Navštíveno 1649x o
o 30.12.2014, 18:43 | nebsterish
Mam vw t5,na aute mam automaticke denne svietenie ze mi stretavacky svietia hned ked nastartujem a nemusim nic s vypinacom robit hned sa mi rozsvietia stretavacky ale nic ine tak aj chodim cez den a dnes sa mi stalo ze mi prestali fungovat stretavacky ked ich vlastne zapnem aby svietil predok zadok aj pristrojovka(v tme),zapnem svetla a nesvietia a nefunguju ani dialkove od seba iba k sebe cize po tme som musel ist len na hmlovkach ani stretavacky ani dialkove so zapnutymi svetlami,neviete kde moze byt problem?Dakujem

o 30.12.2014, 18:51 | Ghofig
Ja bych zacal treba od pojistek :)
o 30.12.2014, 18:54 | nebsterish
a je mozne ze by to mohli byt pojistky ked svietia obe svetla akoby denne svietenie?ak hej tak kuknem ale ja som to hned vylucil ked som to videl svietit :D :/
o 30.12.2014, 19:52 | nebsterish
Pojistky su OK
o 31.12.2014, 23:41 | maresk | Upraveno: 2014-12-31 23:42:19
napadá mě - máš-li možnost, zkus si půjčit a vyměnit vypínač na světla, kamarádovi na oktávce to dělalo zřejmě to samé a byl vadný vypínač na světla.
o 01.01.2015, 16:44 | nebsterish
Zajtra to skusim poresit bud skusim relatko vymenit alebo vypinac,dik za postrehy
o 02.01.2015, 21:02 | nebsterish
Tak nakoniec to bol vadny vypinac,dik za postrehy :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3538 sekund.