Navštíveno 2404x

25.12.2014, 22:33 |
kasko [ Link ] jen by mě zajímalo, jaké budou mít radary, zda-li to bude stejné, jako jsou ty předchozí, nebo jestli mají nějaké novinky...

26.12.2014, 10:38 |
Lu82 vybava je stejna jako u predchozich dodavek SII, tyhle nahradi R36tky.
Jinak si zaspal dobu, uz asi druhy tyden jezdi po silnicich.
Tak alespoň bude zase o něco víc na silnicích bezpečno :)

26.12.2014, 11:40 |
kasko Luk82: vidíš, nejezdím zrovna málo, ale zatím mám štěstí a nepotkal jsem je :).
R36 šly vidět, ale štval mě jejich systém měření - nešel nijak odhalit :(
Kasko: bohužel se r36 výbava do některých kusů S2 přestěhovala

26.12.2014, 12:07 |
Lu82 ja taky Superba jeste nevidel na silnici, potkavam jen B7. U Supa taky neodhalis system mereni, za jizdy se se vypocitava tvoje priblizna rychlost z rychlosti passata nebo superba. Oni tu rychlost neumi presne na km urcit, ale kdyz uz jedes 200 tak je jedno jestli ti nameri 205 :) jo a umi merit i v protismeru a pak v klidu za bukem
Mě ted za poslední dva měsíce Beltronics RX65e detekoval dva Superby celkem v pohodě, jeden stál na kraji silnice a druhý jel v prostisměru na čtyř proudové silnici :-)

26.12.2014, 12:45 |
Lu82 jo to jo, ale kdyz te bude merit ve tvym smeru za jizdy tak na to nemaj radar ale kameru. Kdyz stoji a nebo jede v protismeru tak pouziva tusim Ramer.
Zase na druhou stranu teď jezdím dost dálnici a takovejch těch střelců, co valí 180+ jsem potkal naprostý minimum - takže v tomto to asi nějaký smysl mělo.

26.12.2014, 13:55 |
Rudi se divim kasko, že letos si nebyl u předání, loni si nám tvrdil, že maj přece všechny bradavice :-) jak už tu někdo psal, maj tam přemontovaný Polcam z první R36

26.12.2014, 14:57 |
Lu82 kolik z nich ma navic jeste Ramery? Vim ze to nemeli puvodne vsechny ale treba to domontovali uz dovsech. Vim ze ten co mel ramer mel odstranen chrom v masce v miste bradavice

26.12.2014, 20:47 |
kasko Rudi: loni jsem je vsechny videl na tzv. Pilotni hale. Letos jsem mel jine starosti a videl jine novinky, ktere jen tak nikdo neuvidi :).
Jenom prozradim, ze za chvilku uvidite prvni octavii III combi v barvach policie CR. Ma nejake vychytavecky, ale vic uz mi neodovolili proverit.
Dudelina: presne tak. Jezdim vyhradne D1 a kdyz jedu 160, moc lidi me nepredjizdi. Jen u Boleslavi je to jine :).
Jinak mne zatim na vsechn SII a B7 reagovala V1. Zatim jsem se nesetkal moc s Polcamem, ale meri spise Ramerem.
Lu82: nechctel bych kecat, ale myslim, ze maji vsechny Ramery. Vsechny by mely mit stejne vybaveni.
Az se s nimi setkam na kus reci, zkusim zjistit...
kluci opravte mě, jestli se mýlím, ale údajně polcamy jsou problémový při dokazování, neuznávají to správní soudy či co, rychle nejezdím, takže z této strany je mi to jedno, něco jsem zaslechl z poměrně důvěryhodného zdroje (kamarád u PČR), prý jsou na to i judikáty od správního soudu, kde bylo měření polcamem smeteno ze stolu snad pro neověřitelnost - neví o tom někdo víc ?