Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > chci malinko poradit při koupi TV :-)

o Navštíveno 1783x o
o 25.12.2014, 22:16 | el.barto
sleduji tu ty nekonečné diskuze ohledně TV a taky si chci pořídit novou telku,ted když mají být slevy i když jak tak koukám,tak se až tak velký zázraky nedějí
mé požadavky-+-kolem 12tis.kč,kolem 40palců,Wifi,min.100hz reálných,ale víc budu jen radši :-) 3D spíš pasivní s konverzí z 2D,ale to není podmínkou....
na značce mi až tolik nezáleží,zatím koukám po Samsungách,Sony,Panasonic a Philips u těch se mi líbil obraz,ale i u nějakýho Changhonga se mi docela líbil,jedná se mi ted o slevy abych pořídil za ten mrzkej peníz něco lepšího,co trochu vydrží,díky všem....

o 26.12.2014, 09:38 | fredh
za ty prachy je to jedno. Připlať si radši za delší záruku.
o 26.12.2014, 11:02 | duke
Delší záruku doporučuji, naše LCD Panasonic reklamovaná těsně před koncem záruky byla opravená výměnou základní desky, nyní zlobí po dvou letech opět...
Koupil jsem Sony W8 50" a spokojenost, Panasonic jde do dílny...
o 26.12.2014, 13:11 | el.barto
ok,díky
zatím vede tahle za 12tis.kč
Philips 42PFH6309/88
nějaký názor,nebo nějakou alternativu k ní?
o 26.12.2014, 16:00 | fredh
já koupil ne televizi, ale monitor k pc, za 5000kč, LG, všude na něj samý chvály a 14dní po záruce se objevil na něm zelenej pruh.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3176 sekund.