Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > R: Xenony

o Navštíveno 1762x o
o 23.12.2014, 14:45 | Arnie_one
Ahoj,
mam nebo mozna nemam problem s Xenony.
Zda se me ze malo sviti v noci se musim plazit 90 a sem rad ze vidim par metru prede mne. Nejhorsi je to za deste, to sem slepej. Koukam naklapeni funguje švětlomety jsou krášně čirý, čočku nepoznám. Spektrum uz je kdyz se divam z boku modro fialovy.

Vyresi me tento problem novy vybojky, nebo to tak "proste" je.
Obe svetla sviti rovnomerne a ta svetla jsou z pohledu jasny a stejny.

Dalsi vec by me zajimala, jak je to s Policii, Xenony by si clovek nemel menit sam, jak se to resi kdyz me tedy na ceste jeden odejde ?

Kde koupit vybojky, aby to nebyla nejaka čínksá past, preventivne bych chtel vymenit obe dve.

Diky za info

o 23.12.2014, 14:52 | endru.ondra
Nemůžou udělat nic policie jelikož není součástí poviný výbavy, jednou mě nechali dojéct bez rosvícených xenonů. Byla to náhoda že mě viděli přijíždět na beznínku ze světly. Radši bych šel do ověřenýho krámu v tvém okolí, a co se týče barvy tak pokud už jde do fialova tak xenon je už vysvýcený
o 23.12.2014, 17:46 | xenonman
arnie_one o jake vozidlo se jedna?
o 23.12.2014, 18:01 | Collin
Mám naprosto stejný problém.. Co sem mohl to jsem myslím udělal.. Zkusil sem rozleštit světla a nic.. Tak dnes měněny výbojky z 4300K na 6000K.. Myslím,že o něco málo lepší,ale furt to néní to co by mělo.. :-) Tak už nevím co stím.. Jen výměna výbojek né všude pomuže..

xenon: Jak si psal v jiném tématu,že mám cinknout,tak ted jen dotaz jak seš na tom po svátkách? Funguješ nebo až v Lednu? Díky..
o 23.12.2014, 18:50 | Arnie_one
Xenonman: odpovezeno po mailu.
o 23.12.2014, 18:55 | xenonman
collin jeste nevim nicmene na tel budu staci zavolat,

arnie_one jaky rok vyroby mas?
o 23.12.2014, 19:13 | Arnie_one
xenonman: 2001
o 23.12.2014, 19:54 | xenonman
Arnie_one, mam skladem jednu original lampu co ma malo km a ma v pohode cocku muzem vyzkouset roznout a uvidis rozdil. Druha moznost ja nakup novych svetel vzhled facelift cena tam je 7 tis / sads nevim ted na korunu presne
o 23.12.2014, 21:36 | Arnie_one
Ahoj, co pro me znamena facelift, co vse bych musel zmenit ?
Jinak, jak to rict bylo by to plug and play ?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3114 sekund.