Navštíveno 7472x

22.12.2014, 19:37 |
macek At ten kunda mestskej bengo chcipne v tom kriminale
Nwmam jinejch slov
Jak je mozny ze takovej bezmozek lita po diskotekach se zbrani ?? to je fakt sila
hrajou si na statni policii a myslej ze muzou vse
Kdo vi, jak to bylo, nikdo nestrili jen tak z legrace.

22.12.2014, 19:45 |
macek ?? co ma co chodit dement s pisloli po diskotekach?? mrdka zasrana at chcipne v lapaku fakt sem nasranej((((
Spis se divim, ze nekdo v dnesni dobe chodi bez pistole.
Kazdopadne, nez bych vynasel nejake soudy, tak bych si pockal na zaver vysetrovani.
Oni vetsinou ti chlapci z ochranky taky nejsou svati, steroidy polykaji na kila a pak si mysli, ze jsou neprustrelni.
Mimochodem, ty jsi tam byl, ze te to tak vytocilo?
Me to teda nechava celkem chladnym.
Ty woe, to je sebranka tady, jeden soudí a ví o tom ho*no a druhej by nejraději ozbrojil celej národ... Kam ten svět spěje...
S tou pistoli pro vsechny to byla nadsazka, myslel jsem, ze zrovna ty by jsi to mohl pochopit, ale asi ne.
Vsak ona to TV NOHA vyřeší.

22.12.2014, 20:05 |
macek :-)) koukam samej advokat tady:-)) bezte to rict jejich rodicum
A četl si i něco jiného, než jenom titulek?
Ten strážník odcházel normálně pryč a ochranka se za ním rozběhla s tím, že mu rozbijou držku.
Stejne noviny pisou jen to, co se jim hodi, takze tim bych se moc neridil.
Jasně, že je to tak, nicméně toto je výpověď svědka.
Uvidíme, jak to nakonec dopadne.

22.12.2014, 20:19 |
Kamil07 | Upraveno: 2014-12-22 20:19:36
Ja jsem zase cetl, ze vypovedi jednotlivych svedku se celkem rozchazeji, takze kdo vi, kde je pravda.

22.12.2014, 20:19 |
worm03 | Upraveno: 2014-12-22 20:20:09
macek: možná samej advokát, ale ty si rovnou soudce, koukám :D
22.12.2014, 19:39 kamil07: to víš že jo :)
Chlapci, trošku přemejšlejte, než napíšete úplnej nepodloženej blábol...
V rádiu byla řeč o tom,že pistole byla soukromá a má zbroják.. Tak proč by ji neměl mít u sebe!? To co se stalo ted neřeším každej ví hovno.. Ale proč cintáte o tem jak mohl mít zbran!?

22.12.2014, 20:27 |
macek worm me jen staci ze takovej dement jde s pistoli chlastat a tecka.
jasne obhajujte krypla kterej popravy a ostrely dva lidi:-))
macek: já se ho nezastávám, já jsem jenom reagoval na tvůj "božský" verdikt a když se vyjádřili ostatní, tak ses jim za to vysmál... Víme hovno, jak to bylo...

22.12.2014, 20:36 |
Nora Převzato ze střelectví.cz:
Člověk nesmí věřit všemu co dávaj v televizi:
Diskotéka Stodola není dětský koutek, kam odloží zodpovědný rodič v pátek večer svou milovanou dceru. Tam se vydáte pokud vám už došel ,,perník", ,,tráva" nebo jiná ,,dobrota". Nebo jste milovník adrenalinových zážitků a jdete si pro ránu nožem od někoho, komu to od dealera nesedlo a je rozzlobený na celý svět. Podle toho to tam taky vypadá.
Pavel Koblížek neměl pistoli ale pětiranný revover, nezastřelil vyhazovače na diskotéce, ale o ulici dál. Vyhazovači naháněli Koblížka ne on je. Každého ze dvou vyhazovačů střelil jednou ranou do břicha, nikoho nestřelil do hlavy. Auto Pavla Koblížka, které parkovalo opodál diskotéky mělo nožem propíchnuté pneumatiky.
To že z Koblížka dělá Prima ožralého lůzora, co neměl 150kč na vstupenku je pochopitelné, mstí se za svého kolegu, jak to umí nejlépe. Co je nepochopitelné, je jak se za člověka, co odsloužil déle nežli dvacet let u státní a městské policie, bojí postavit zástupci města, aby jim to náhodou u městské lůzy neubralo hlasy. Kolegialita mezi slušnými lidmi se už prostě asi nenosí.
Rudolf Martin st.
Protože mám info od přímého účastníka konfliktu,tak písnu alespoň sumář. Nechtělo se jim platit 150KČ vlezný,že jdou jen na chvilku.Jako trest tam vystříkali nějakej pepřák,ochranka volala státní policii,na kterou se jim nechtělo čekat a chtěli zdrhnout.Ochranka ho chtěla zadržet,a utíkala za ním.Padnul i nějakej varovný výstřel.
Nebudu nikoho soudit,ale jít namrdanej s kvérem za písničkou asi nebude ideální kombinace....... Jedno jestli policajt,myslivec nebo voják.

22.12.2014, 20:39 |
macek worm jaky vime hono?? on vlastne nic neudelal:-)) oni si to vlaste vymysleli?? proste dment mestskej zasterelil a hotovo.takovy obhajovani v tomhle pripade je dost mimo.

22.12.2014, 20:41 |
Cenda | Upraveno: 2014-12-22 20:43:02
Nora, tak tyhle kydy rovnou zapomen. Je to normalni vesnickej klub ve vedlejsim meste, kdysi to bylo spojeny s pizerkou. Ty to licis jak kriminalnickej pajzl.
To, ze policajti bezne chodi na diskoteku na prukaz a platit vstupy nechteji je fakt, nic nenormální

22.12.2014, 20:45 |
Nora Cenda: přečti jsi co jsem psal jako první větu..omg

22.12.2014, 21:07 |
jzxr Spíš než TV HOV?A to bude dlouho rozmazávat TV PRIMA, nemusím asi psát jakým směrem to budou medializovat a oblbovat buřtožrouty i kdyby to bylo úplně jinak...
[ Link ]

22.12.2014, 21:11 |
DaveX macek: ty jsi přesně člověk, který řeší sebemenší konflikt ručně stručně co?
aspoň to tady vždycky psal, ale těžko říct... Dneska je za klávesnicí víc hrdinů, než hoven v prdelích...

22.12.2014, 21:16 |
DaveX worm03: já jen, že kvůli takovému dementovi teď leží kámoš v nemocnici se zadrátovanou čelistí a nadosmrti poškozeným nervem.

22.12.2014, 21:18 |
gizmi Jak to tak ctu, tak jsem vlastne spokojeny. Jeden vymasteny mrtev, druhy postrelen a treti pujde sedet. No nebude na tom svete hned lepe? :))) Resite tu neco, o cem vite kulove (vsichni do jednoho) a hlavne pravda bude nekde uprostred..

22.12.2014, 21:24 |
jzxr Resite tu neco, o cem vite kulove (vsichni do jednoho) a --hlavne pravda bude nekde uprostred..-- vidím že jsi u toho taky byl a máš v tom jasno viď:)
Nikdo z Vás u toho nebyl, máme největší počet policistů v celé Evropě na obyvatele, tak ať se teď OČTR předvedou při vyšetřování...
Každopádně nosit a přitom pít není normální, tuplem ne od státního zaměstnance v bezpečnostních složkách.

22.12.2014, 21:28 |
macek ty vole to sou lidi :-))worm ty ses trouba:-ú))

22.12.2014, 21:31 |
macek worm bez tomu degesovi delat obhajce:-))
soudce macek: děkuju, od tebe je to lichotka :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

22.12.2014, 21:33 |
macek jdi do haje

22.12.2014, 21:33 |
Alííí Na me jednou vytahl jeden fetak pri potycce plynovku (poznal jsem leda prd) a namiril mi s ni na hlavu - srazil jsem paty a slusne vycouval. Tady to ocividne nekdo vzal jako provokaci, dva to odsrali hodne a jeden se z toho bude snazit vycouvat tim, ze prestane vypovidat. Vypovedi se pry rozchazeji i v poctu vystrelu...
Kazdopadne to speje nekam do riti, a bojim se do tohodle sveta vychovavat svoje deti. Jako by nam nestacily vsudypritomny drogy, mraky dementu za volantem a ve finale islamskej stat... :-(

22.12.2014, 21:38 |
macek Alii ale vis co je pruser?? sou tu taci ktery sou s tim zmrdem napriklad worm atd:-)) pak to ma tu tak vypadat

22.12.2014, 21:41 |
DaveX macek: no jo, někdo je se zmrdem střelcem, a někdo je s těmi zmrdy vyhazovači :) hold to tak vždycky bude :)

22.12.2014, 21:42 |
worm03 | Upraveno: 2014-12-22 21:43:22
soudce macek: celou dobu tu řešim jenom tebe a vůbec se nikoho nezastávám. Začni už používat mozek.

22.12.2014, 21:50 |
macek :-)) mam dost. vemte si ho domu :-) nebo asi je ti samej mestak?:-)))

22.12.2014, 21:51 |
macek a worm to jsi presne ty pac ty tu resis jen to co je mimo tema a jen prudis a meles hovna

22.12.2014, 21:51 |
macek a worm to jsi presne ty pac ty tu resis jen to co je mimo tema a jen prudis a meles hovna

22.12.2014, 21:54 |
rebel | Upraveno: 2014-12-22 21:57:12
Tak já nechápu proč by se mělo nějakého policajta někdo zastávat?
Byl ve službě?
Byla to nějaká akce?
Ohrožoval ho někdo zbraní?
Když muži černé pleti kradou pravidelně a při krádeži dostanou kuší do hlavy Tak půjde borec sedět i když brání svůj majetek a když člověk co má odkroucenou státní a městskou policii a zastřelí skoro 2 lidi to je v pořádku :-P Hoši to je k popukání.
Pokud jde fizl nebo kdokoli jinej se zbraní chlastat tak at se nediví ,že si půjde sednout .Dobře mu tak o jedno hovado v řadách policie méně.Nechápu co se řeší postřelil zastřelil tak šup tam sním
Raději by bylo dobré se zamyslet kolik takovejch lidí v řadách policie máme

22.12.2014, 21:58 |
macek Milane ale tady to tak proste chodi no.Chytraci se bud zacnou zastavat a nebo resej blbosti proste ty a ty samy troubove:-)))))

22.12.2014, 22:01 |
rebel JJ tak tak .
Pochopil by sem ho kdyby za ním utíkala ochranka a pálila by to na něj z revolveru a on se otočil a oba by složil .Tak pak ok ,bránil se

22.12.2014, 22:01 |
jzxr Nechápu co se řeší postřelil zastřelil tak šup tam sním
tys u toho byl? můžeš nám popsat jak to ve SKUTEČNOSTI bylo?
co ho meli co honit naka ochranka z diskoteky kurva jak by dopadl ted by ve spitale lezel on

22.12.2014, 22:09 |
gizmi | Upraveno: 2014-12-22 22:10:33
zacina me to tu bavit :D :D :D
...aneb "to jsou ty internety, já bych to všechno zakázala" ... :D :D
soudce macek: ne, pouze tu řešim toho, kdo je mimo... proč sem furt lezeš? Jdi si svoje "moudra" řešit mezi svoje... Pokud neznáš, tak je to na stránkách: taxikarskejxindl.cz

22.12.2014, 22:26 |
Ladic No co já vím, tak proběhla nějaká rozdmýška s pepřákem a výsledek byl, že borec šel pryč a pánům z ochranky se to nelíbilo, tak mu to šlo vysvělit, že pepřák se u nich používat nebude a pán vytáhnul pistoli a říkal at vypadnou, pak byl varovnej výstřel, ale kluci mu to pořád nevěřili, že to použije. výsledek je takovej jakej je. Mám pocit, že ten zastřelenej je synem kameramana z primy, proto takova masaž.

22.12.2014, 22:38 |
Tony (M)
Hele chlapi, sklidnime se trochu. Kazdy ma na vec jiny nazor, tak se hned prece nebudete urazet a navazet se jeden do druheho, ne?
Berte to jako napomenuti, jinak toto tema zamknu.

22.12.2014, 22:41 |
rebel worm03 : nevím proč by sem macek nemohl psát ? To jako sem smí psát pouze vyvolené profese :-)
Ale k tématu Nikdo nemá právo střílet na neozbrojeného.A policista by se měl umět bránit a né kolem sebe střílet jako debil

22.12.2014, 22:55 |
Nora rebel: nikdo nemá právo někoho napadnout. Právo na sebeobranu má každý. Oni byli v přesile, těžkou újmu na zdraví ti může kdokoliv udělat i beze zbraně.
Neobhajuji tuto střelbu, ale obecné sebeobranné postoje.

22.12.2014, 23:10 |
rebel Tak pak je to v pořádku běhat po městě se slzákem a střílet kolem sebe jak kdyby na něj šel někdo s mačetou.
Pro mě to je blb ,když utíkal mohl zavolat policii ,že má za zády nějaké ranaře co mu usilují o život a ne se zastavit vytahnout kvér a ostatní známe.Každopádně Ted se každému dobře mluví co by udělal a neudělal jen on nemá chlastat s bouchačkou ,měl by o starost méně :-)

22.12.2014, 23:15 |
Nora bylo někde podloženo, že měl alkohol?

22.12.2014, 23:17 |
Rudi tady se člověk opravdu vždy pobaví :-)

22.12.2014, 23:46 |
rebel
Pavel byl slušnej kluk a profesionál, nevěřím tomu, co se z něj snaží Prima udělat. Tím spíš, když to byli příbuzní jejich kameramana, o to je ta jejich realita ještě pravdivější. Navíc kdo viděl zprávy na TV Hovna a na TV Prima, tak ví, že i tyto dvě televize mají ve verzích mezi sebou dost rozporů.
Soudit nebudu nikoho, vinu na tom nesou rozhodně všichni. Alkohol měl, ale ne tolik, aby nebyl zodpovědný za své činy, varovné výstřely padly dva, až teprve pak se začal bránit.
SilverGhost: no nekterym tu nevysvetlis, ze to TREBA mohlo byt jinak, nez jim rekli v telce...
A v tom jsme celosvetove unikatni - mame hned ve vsem jasno :)

23.12.2014, 12:12 |
macek worm ja zase nevim proc ty sem lezes a pisem uplne mimo. Ted jsi to vlastne priznal ze nepises k dynymu tematu ale rejpes a pises mimo a urazis a takovy jako ty at tahnou treba do prdele
jednou uz jsem ti to napsal aby ses laskave prestal do me navazet ale koukam ze jsi tezce natvrdlej a asi trpis komplexem nakym

23.12.2014, 12:19 |
gizmi Rebel:
"Pro mě to je blb ,když utíkal mohl zavolat policii ,že má za zády nějaké ranaře" Ty moc netusis, jak to chodi v realnem svete, co? Kriminalka Mááájáááámííííí vazne nebude to same jako PCR. Zavolas na 158, kde musis udat mraky informaci. Ten pan to zapise a odesle na obvodaka, nebo rovnou posle hlidku. Nez hlidka vyslechne KAM, CO, KDE, PROC, atd. a nez dojede, tak ten mestak by byl davno mrtev, znasilnen, okraden, zakopan a mozna by se uz rozkladal :D Ale co, media to vidi jinak a diky tomu i 99% obyvatel CR.
PS: nejak to tu vazne...jedemeeee..co se jesne vlastne stalo? :D :D

23.12.2014, 12:32 |
macek :-)) no jo vzdyt on je vlastne nevinej pac skoro nic neudelal jen sejmuj dva frajery a to je v poradku
Tak už i zde na foru máme 4 varianty jak to bylo: TV Prima, Nova, Silver,strelectvi.
Proto mě také překvapuje, jak se tu dokážete pohádat mezi sebou :-D
Já nevím jak to bylo, ale v případě, že mě někdo honí v přesile (zřejmě nařachanci), tak pokud ještě byly varovné výstřely, pak následná střelba byla správná - proto si člověk zbraň pořizuje (já ji nemám).
Buď si člověk řekne "tyhle mi dají jen tečku, já lehnu a oni odejdou - tak to bouchačku netahám", nebo "dají mně tečku a ještě mě dokopou na zemi - odražený ledviny, sdrátovaná držka, zlomená čelist, těžkej otřes mozku - kdo ví... - tak radši dáme varovnej výstřel, ať si daj pohov"

23.12.2014, 12:57 |
worm03 | Upraveno: 2014-12-23 13:01:50
macek: už tě nechám bejt, protože ne každej je schopnej pochopit slova, věty a jejich přesnej význam a je pod mojí úroveň se tebou dál zabývat, protože ty víš všechno nejlíp, každýho přepereš a vlastně si takovej trochu soudce...

23.12.2014, 13:03 |
macek worm sem rad ze jsi to konecne uz snad pochopil, ale ze ti to trvalo:-)) no hold nekdo mam delsi vedeni no

23.12.2014, 13:13 |
worm03 | Upraveno: 2014-12-23 13:14:56
To je marný, to je marný... Opět se pleteš, to že nejsi spoustu věcí schopnej pochopit, natož psané slovo, každýho chceš zmlátit, každýho bys přepral a soudíš lidi za věci, o kterejch víš hovno, tak to vím dávno... Pravděpodobně trpíš nějakou poruchou a pak ti pomůže jen odborník... To je to, co jsem pochopil až teď a každým dalším výrokem to jen potvrzuješ...
23.12.2014, 09:42 | camron
A v tom jsme celosvetove unikatni - mame hned ve vsem jasno :)
Myslíš třeba hned první příspěvek? :)))
.

23.12.2014, 13:25 |
worm03 | Upraveno: 2014-12-23 13:25:47
rebel: asi si to nečetl pořádně... Jednalo se mi pouze o to, aby si nehrál na soudce a pokud další vyjádří svůj názor, tak se jim vysmívá, že jsou jak odvokáti... Nebyl tam, ví hovno, ale je tady opět nejchytřejší, to že jsem přitvrdil, bylo způsobeno pouze nepochopením, aby nesoudil to, u čeho nebyl... Nic víc, nic míň... A on hned psal, ať se ho nezastávám (toho střelce), ačkoliv jsem se ho vůbec nezastával... Co pak na to říct, když ani nechápe psaný slovo...
a pravda bude jako vždy někde mezi
--------------------------------------------------
byl jsem jednou na kase na poklidný vesnický akci - přišel místní podnikatel s kamarádem - nalitý , nechali jsme je nakouknout aby věděli do čeho jdou
řekli že dál nejdou
za chvíli se vrátili domáhali se vstupu zadarmo , že prej koukejte tohle jsou klíče od mercedesu
, ale kilo na vstup dát nechtěli (živej koncert )
nakonec jsme museli zavolat PČR - dojeli za cca minut. ( sídlo je 2,5 km od místa akce)
to už ty dva byli dávno pryč
-----------------------------------------------------
podle toho co ukazovali v TV nechápu proč za ním běželi a tahali ho prej za ruku -trochu blbost ne ?
Midi34: Právě, že je tam spousta nepřesností a existuje hodně verzí, kterou vykládá kde jaká smažka z klubu. Vzhledem k tomu, že tam nikdo z fóra nebyl, tak bych byl hodně opatrnej s nějakými soudy a lynčováním. Bohužel někteří vědí vše a už by ho i stříleli. Snad se Policie a soudy nenechají zmást mediální masáží a opravdu se pokusí spravedlivě zjistit a potrestat viníka, ať je jím kdokoliv.

23.12.2014, 15:06 |
gizmi 23.12.2014, 13:03 | macek
worm sem rad ze jsi to konecne uz snad pochopil, ale ze ti to trvalo:-)) !!!!!!no hold mam delsi vedeni no!!!!!!
!!!!....alespon ze to priznavas....!!!!!
:D :D :D je fajn, kdyz nekdo neumi slozit vetu a sam vlastne napise pravdu :D :D :D
Chlast a bouchacka problem ...xkrat sem zazil vypity benga s plackou..Gerojove...nejmene 20×vzdy problemy...bohuzel

23.12.2014, 16:11 |
macek koukam dalsi podrztaska worma :-))
Tahat u sebe pistoli v civilu, to asi nemel uplne cisty svedomi, nebo trochu pochroumanej mozek, nevidim jinej duvod proc ji u sebe nosit...

23.12.2014, 16:40 |
Nora Dexter: Divil by ses kolik lidí denně nosí. Dokonce i lidi s čistým svědomím a mozkem v pořádku.

23.12.2014, 16:41 |
Dexter | Upraveno: 2014-12-23 16:41:59
A z jakeho duvodu?

23.12.2014, 16:43 |
gizmi Dexter: jsi dalsi ovce, ktera si neumi predstavit, jake to je delat leta "toho nejhorsiho pro vsechny" a zazit tu bezmoc, kdyz nejakej jouda (rikejme mu prezident) propusti mraky tech, ktere jsi dostal pracne za katr (pravda, je to hlavne o statni policii, ale on vyjezd u MPCR je na tom podobne). 3 roky jsem v civilu a pokud zrovna nejedu do prace (autem), tak ji nosim taky. Nikdy nevis, kdo se na tebe vrhne z tech, co ted behaji zpet po meste.
Nevim proc bych mel byt ovce... za zbytek diky za vysvetleni.

23.12.2014, 16:53 |
Nora Dexter: nosíš růžové brýle? Se podívej jak bují loupeže, fyzické napadení, znásilnění. Kolik těchto skutků dělají feťáci. Ne každý má fyzičku a znalosti se ubránit a ani při dobré fyzičce nemusíš mít před nafrčeným feťákem navrch.
Ono tisíckrát vezmeš a zbytečně a jednou nevezmeš a může chybět.
2 Dexter - právě že třeba jako policajt vidí svinstvo okolo sebe (fetáky ) ,setkává se s tím pravidelně(to klidně může vést k tomu že se cítí ohrožen i v civilu)
na jaře jsem byl v Praze na Motocyklu (výstava)
jel jsem sám a jít ochcaným podchodem kde se valí kdovíkdo ,když to tam neznám nevím kam běžet v případě nouze bylo fakt příjemný
hned mě napadlo že si zbroják udělám (už jsem se o to v minulosti zajímal )

23.12.2014, 16:54 |
Cenda Worm-macek je svuj, rekneme profesionalne deformovany. Kazdopadne hadat se s ním opravdu smysl nema.
Počkáme na oficielni verzi, co se stalo. Info z medii jde smerem k nejsnazsi senzaci, jejich úkolem není pravdive informovat.

23.12.2014, 17:10 |
gizmi Dexter: nemysleno zle, jen proste kazdy dela to sve a nikdo si neumi predstavit praci nekoho jineho a divi se.
Cenda: pod to se podepisu.. ;) Drive mi bylo z medii az hodne zle, hlavne kdyz jsem znal realitu a pak poslouchal ty cilene dezinformace :( Je to smutne.

23.12.2014, 17:13 |
Nora Každopádně vyšetřování nebude jednoduché, jak i PČR přiznává, tak je příliš mnoho značně rozchůdných výpovědí.
Střelec dostal vazbu:
[ Link ]
kolko promile mal ten strelec? lebo ked som robil skusky ja, tak to bolo zakazane...
Okrem toho v SR je zakazane ist so zbranou na diskoteku, koncert, atd... proste hromadne podujatia... nebude to aj v CR?
ochranka ho tam s kverom vobec nemala pustit, nakolko aj oni maju pruser, ak by v tom priestore zbran vytiahol....
na druhu stranu nadalej bezat za niekym, kto vypali co i len jednu ranu do vzduchu znamena minimalne okamzite zatmenie mozgu
tym chcem povedat, ze to nemoze byt 100% cierne alebo biele
To že někdo nosí zbraň mě nenormální určitě nepříjde.
Jestli měl u sebe zbraň, neměl chlastat. Základní pravidlo.
Jak to ale bylo ve skutečnosti ví jen ti tři, resp. dva.
Rozhodně bych si nedovolil dle našich "objektivních" zpráv odsuzovat ani jednu stranu.

23.12.2014, 23:37 |
X-sat (M)
K těm zaručeným počtům policistů na občany ČR, že máme nejvíc bla bla...
Dokument, str. 14 (tabulka)
nechybí ti tam nějakej odkaz na ten dokument ?
Ten dokument je tajnej ..... :-)

24.12.2014, 09:04 |
Nora Tak údajně vyhazovači tvrdí, že to byla poprava...
Zato svědkyně z protějšího paneláku tvrdí, že viděla 3 varovné výstřely a hlasité výzvy že se bude bránit zbraní...
noclue: je to stejné "zbraň nosit nebo s ní na veřejnosti nebo na místě veřejnosti přístupném jakkoliv manipulovat, pokud je jeho schopnost k této činnosti snížena požitím alkoholických nápojů, návykových látek, léků nebo v důsledku nemoci,"
Chudák svědkyně, ještě jí budou, nějací idioti co vědí hovno, zastrašovat rozbitím držky a vyhrožovat smrtí ....

24.12.2014, 11:08 |
X-sat (M)

25.12.2014, 10:37 |
gizmi schwaboid: a ta si poridi taky revolver a vsechny popraví :D Heeeej, lidi, jedeeeem, ne? :D Pak to vse sepsat a muzeme vydat knizni trhák :D

29.12.2014, 12:21 |
Nora | Upraveno: 2014-12-29 12:23:15
opět zdroj strelectvi.cz
Prima jede z ostra. Slova jako poprava z úst postřeleného v nemocnici, rozhovory z JIPky atd. Strážník obdivující Hitlera, nevycházející beze zbraně, opilý střílející do značek, operující na tajný příkaz starosty VM s cílem uzavřít klub...
Důvěrné zprávy přátel Koblížka na Facebooku, telefonáty kamarádům...
Stačí shlédnout krimi zprávy z těchto dnů...
Co lze filtrovat jako relevantní info:
- Střílelo se 5 raným revolverem
- Poškozený i svědci se shodují, že se nejdřív střílelo do vzduchu
(postřelený si myslel, že má střelec jen plynovku, a že ho rozhodně nestřelí)
- Postřelený zasažen v úrovni pasu, mrtvý do hlavy, když se k němu měl sklánět. Obojí by odpovídalo střelbě od pasu, na velmi krátkou vzdálenost...
- Třetí z bratrů Koblížka srazil k zemi když tam doběhl, ten už ho ale - podle jeho slov - nestřelil, protože údajně neměl náboje...
Dnešní díl na odkazu, část infa z 27.12.
[ Link ]
myslim, ze to tady taky probehlo, jak krimizpravy udelaly z nataceni klipu 'radeni motogangu v hypermarketu' :-)

31.12.2014, 08:34 |
Nora Z výslechu obviněného zatím vyplývá, že vystřelil tři rány ve stoje pro výstrahu a dvě rány v leže na zádech a poškození nad ním v tu chvíli klečeli. Tato skutečnost je zcela v rozporu s dosavadními tvrzeními komerčního kanálu.

31.12.2014, 09:53 |
DaveX No mi stačil článek v blesku, kde psali, že postřelený bojuje v nemocnici o život a vedle článku fotka, jak, ač na lůžku, tak vysmátý, pózuje s tátou v nemocnici a pod fotkou popisek, že je z nejhoršího venku. Hold bulvár to fest rozmazává a jsem zvědavý na pravdu.
Uz jen podle toho, co z toho media delaji, bude zaver takovej, ze vsechno bylo uplne jinak.