Navštíveno 2080x

18.12.2014, 11:23 |
PK Ahoj, prodávám O1 1.8T lpg, mám možnost ji vyměnit za fabii I combi 1.4i 50 kw, stav bude podobnej, majitel se o auto taky celkem staral. Rok kolem 2000, myslím. On si za ni představuje 45 tis, doplatil by mi 15 tis a auta bychom si vyměnili. Druhý auto teda nepotřebuju, ale uvažuju nad tím z důvodu lepšího prodeje proti octávce, u který asi většinu lidí odradí 1.8T ač s lpg.
Co myslíte? Je pravděpodobný lepší prodej Fóbie za těch minimálně 45 tis (samo záleží na stavu, ale je po rozvodech a dělalo se co bylo potřeba, tak si myslím, že to nějaká hrůza nebude). Co jsem koukal na inzeráty, tak ceny se tak nějak pohybují. Nevím jakou má výbavu, ale hitparáda to nebude. Octa 1.8T s lpg zajímá jen pár lidí, fabie s 1.4 by mohla být žádanější.
Prd na to, akorát si pohoršíš. Tenhle motor sem měl v kátký fobii, spotřeba nešla pod 8 litrů a výkon motoru otřesnej.

18.12.2014, 15:40 |
PK Pro sebe to nechci, uvažuju nad tím jen z důvodu větší žádanosti na trhu ojetin, oproti octě s 1.8T. Auto by šlo hned do inzerce. Zajímá mě ale názor ostatních, případně kdyby někdo chtěl fabii 1 combi ;-)

18.12.2014, 16:19 |
CVakk kolik za oktu + nejaky aspon jedno foto ? brácha by možná něco podobnýho vzal

18.12.2014, 16:26 |
PK | Upraveno: 2014-12-18 16:35:27
CVakk
[ Link ] více foto:
[ Link ] Teď to chce čidlo abs, v budoucnu pořešit tu spojku. Dvouhmota už bude nic moc, mám ale sadu s pevným setrvákem, tam stačí přeobložit lamelu a hodit na auto. Případně koupit jen dvouhmotnostní setrvačník, spojku jsem dával po koupi novou, akorát se to bohužel kvůli mojí nevědomosti nevyřešilo komplet i se setrvačníkem. Uděláno hodně věcí viz foto servisu na rajčeti. Spotřeba do 9 lpg. Prodávám, jelikož jsem koupil MPV. S prckem, kočárkem a dalšíma krámama je tohle malý.
Dovolím si přidat info :-)) - v téhle oktávce jsem byl svezen a celkově je to opravdu fajn auto, tu dvouhmotu jsem jako pasažér téměř necítil, až když mě na ní Pavel upozornil, takže bych řekl, že ještě vydrží dlouho :-)
Jinak jedovatě řečeno - lidi jsou hloupí, tohle auto mělo být už dávno u nového majitele, mj. protože je ve velmi dobrém stavu. Holt lidi jsou hloupí a mají dieselovou mánii (nedávno jsem koupi dieselu rozmlouval známému, který chtěl mermomocí koupit dieselovou fabii místo stařečka P306 benzín, když najede nejvýš 5-10 tisíc ročně, no, snad se podařilo). Zkoušel jsem mu nabídnout i Tvoji oktávku, ale prej je to moc velký :-))
P.S. nedávno jsem jel pro kamaráda do Děčína, kde zůstal viset v noci kvůli nápojům vlaků z německa (musel by tam 5h na mraze čekat na vlak ku praze) a jel jsem jeho autem - Alfa 156 JTD 103kw - auto je to fajn, ale připadal jsem si jak sardinka - holt návyk na MPV je v tomhle případě blbej :-)

18.12.2014, 18:35 |
PK Karle díky za podporu :) Auto má kosmetický mouchy, ale na to to nejezdí. Mechanicky ok, až na tu dvouhmotu. Naftová mánie bohužel je a lepší to ani nebude. Bohužel pro nás benzínový/plynový je to škoda, protože najít pak kloudný auto s benzínem a ještě k tomu s atmosférou a lpg friendly je nadlidskej úkol :(
Pro další prodej (u té Fabie) nebude moc dobře vypadat údaj v TP, ze kterého bude patrné, že jsi koupil a hned prodáváš. Český národ je podezíravý (a já se nedivím!).

19.12.2014, 12:49 |
PK Camron: To je pravda.
Stejne chlap ma zajem nejazem, takze z my strany to pada. Dvakrat uz slibil, jak si zaridi mechanika, necha auto zkontrolovat, ja pak sedim doma, cekam na tel a nic...