Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > focus - ztráta výkonu

o Navštíveno 2797x o
o 17.12.2014, 20:27 | AllInOne
Nechal jsem si delat rozvody a pote,co jsem auto vyzvedl,tak mam proste picit, ze jede hur. V nizkych otackach mrtvola, zrychleni tragicky i na 2°...

Na diagnostice to ukazuje zadni sondu ko (jsou tam 3).
Zkousel se reset jednotky.

Rozvody jsou pry ok.
Rad bych rek,ze se mi to jen zda,ale asi nezda ta ztrata:-)

Napada nekoho neco??
Focus 03, 1.6 benzin 100PS

o 17.12.2014, 20:44 | Timon.z
rozvodové kolo na klice je uložené letmo bez klínku,je potřeba zezadu na bloku vyšrubovat záslepku a místo ní dát aretační trn klikové hřídele.poté sundat víko ventilů a vložit pravítko přes oboje vačky.
Nekdo je zdechlý,tak si vačkové kola naryskuje fixem a hned je problém.motor sice jede,ale nemá výkon.
Pak je ještě jedna prasárna,že ten kdo nemá aretační kolík kliky,tak si sundá startér a udělá si fixem risky na setrváku s blokem.
ještě bývá případ,že ten kdo dělá rozvody,tak neví že je kolo na klice letmo,omaluje si to celé fixem a buď je kolo stářím zaoxidované a nepotočí se,nebo se potočí a motor se potká.
ověř si že je máš udělané na přípravky.Potom mudruj dál.Pokud jde motor špatně i chladný po startu,tak lambdou to nebude
o 17.12.2014, 22:12 | AllInOne
Lambdy jsou tam samozrejme 2.
Diky moc za odpoved,nevim jakym stylem to delali.
Je ted nejakej velkej problem to prekontrolovat, popr. dat spravne?
Ja tomu **** rozumim a dotycnej je mimo 14 dni.
o 17.12.2014, 22:37 | Timon.z
musíš mít přípravky.
zvednout auto,zaaretovat kliku,sundat víko ventilu a mělo by jít vložit pravítko do vaček(půjde to ztuha).
pokud ho tam nevložíš,tak reklamace.
nech to překontrolovat jinde,ať máš doklad.(práce tak na hodinu).
Pokud to stojí špatně,můžeš podpálit výfukový ventil
o 17.12.2014, 22:47 | AllInOne
Díky!
o 17.12.2014, 22:57 | .mycTD
na volnobeh bezi hladce?
o 17.12.2014, 23:14 | AllInOne
Zda se mi,ze to ma ted mensi volnobezny otacky...cca 700 bych rek,nekdy se auto malinko pohoupne...
Kdyz dojedu ke krizovatce a treba vyradim a dojizdim,otackylitaj tak v rozmezi 700-1100..jak zastavim,je to na tech 700 cca
o 08.01.2015, 20:20 | AllInOne
Takže vyřešeno: špatně nastavené rozvody. Auto mělo cca 1/3 menší výkon, v nízkých otáčkách totální mrtvola.

MOC díky Timon.z za ochotu to zkouknot (o víkendu před svátkama - já bych na každýho nasral) a poradit, prohlídnout...Je vidět že ten člověk tomu rozumí a k tomu ještě ochota...to se moc dnes nevidí.

Auto už lítá jako raketa, už zase pojedu polovinu těch dehtových 200 koňových mrdek :o)))
o 08.01.2015, 20:34 | Timon.z
Takže reklamačka proběhla v pohodě?necukali se?
o 08.01.2015, 22:12 | AllInOne
Naprosto v pohodě, vše bez problémů.
Díky!
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3169 sekund.