Navštíveno 3459x

17.12.2014, 11:22 |
fredh Čau, používáte někdo 2simkovej telefon? Sehnal jsem si práci v DE a budu nějakej potřebovat. Osobně tíhnu k Lumiím kvůli rychlosti, ale doteď jsem používal služební S4 mini a tam byla výhodou offline navigace Here - navigace je pro mě momentálně nejdůležitější věc. Nepotřebuju nějakej multitasking a podobný kravinky. Hlavně, aby to mělo nabíjecí konektor zespodu. Kvůli držáku do auta.
Jak moc je propracovaná navigace na lumiích? Funguje to offline, nebo je lepší zůstat u Androidu?
Cenově tak do 5000Kč s tím, že si to zkusím koupit ve výprodejích po novým roce.
Má někdo s něčím zkušenost?

17.12.2014, 12:48 |
CRK Here je navigace od Nokie, tak proč by neměla jít do Lumie?
je to sice pres limit, mozna po vanocich to bude do limitu ale lumia 730 mela by mit dobre udelanou tu dvousimkovost ze jsou obe sim opravdu na primu a muzes prepojovat hovory mezi kartama, a druha karta normalne vyzvani, pokud mas hovor na te prvni
ne jako klasicky dvousimkovy ze po dobu hovoru z jedne ta druha se jevi jako nedostupna pro pripadneho volajiciho, pravda myslel sem ze to nevadi ale zakon schvalnosti mluvi jasne, mam nejvic hovoru na tu druhou simku kdyz s te prvni nejkm volam...
mám od října Lumii 730,přecházel jsem po asi dvou letech na Androidu a rozhodně nemůžu říci že by to bylo šlápnutí vedle, pokud se předem smíříš s jasně daným faktem nedostatku aplikací kde zatím stále některé věci neexistují vůbec (třeba bankovnictví u mnohých bank) a u některých je to co je k dispozici vskutku zoufalou parodií proti tomu co je (obvykle i zdarma) léta k dispozici na jablko nebo zelenou popelnici. Každopádně navigace jde zcela v pohodě i Offline a na rozdíl od Androidu opravdu zadarmo a bez starostí.... Stejně tak všechno ostatní co potřebuju, tedy obě SIM můžou být obě aktivní, stejně jako lze jednu v menu vypnout, přesměrovat, používat jednu jen na data apod. Display dle mě velmi v pohodě,rozměry a váha telefonu taktéž neurazí, výdrž baterky klasický den používání, oproti minulému Android phonu mi přijde pocitově i lepší/spolehlivější BT při denním několikanásobném připojování k HF v autě. Chybí mi asi jedině možnost bezdrátového nabíjení,ale to už si myslím docela vymejšlím voloviny.

17.12.2014, 19:41 |
fredh jo na tu jsem koukal a asi ji vezmu. Dřív jsem měl lumii 800 a to byl luxus.