Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Rada autoradio-multimediální jednotka

o Navštíveno 1810x o
o 15.12.2014, 18:08 | Veva
Ahoj všem...
jelikož doby kdy jsem se zajímal o autohifi jsou ty tam, potřeboval bych radu zkušenějších...
rozhoduji se co koupit za 2din do BMW E46
koukal jsem u Revila a celkem se mi líbí toto:
[ Link ]
a
[ Link ]
moje požadavky jsou odnímatelný panel, dvd, 2din, možnost navi, asi i usb, klidně zadní vstup... cena max 12tis
v příštím roce mám v plánu i nějaké menší ozvučení (zesík, woofer, lepší repro), ale nic velkého, nechci kufr cabria přeplňovat více než je...
díky za případné tipy a rady

o 15.12.2014, 22:14 | Veva
ještě mě tak napadlo, že bych chtěl zachovat ovládání na volantu (přepínání kanálů-skladeb, hlasitost)
o 15.12.2014, 22:33 | CarMedia.cz
Ani jeden z těchto modelů nemá odnímatelný čelní panel. U značkových multimediáních jednotek by sis v případě trvání na odnímatelném čelním panelu musel ještě podstatně přihodit. Zpravodla se jedná o 15t+. Mezi těmito dvěma modely bych zvolil spíše AVH-X1600DVD, u kterého dostaneš parkovací kameru prakticky za pusu. Zvukem a výbavou je velmi zajímavé, dobře zpracované menu, pěkný obraz a supr zpracování. Oproti Alpině mu ale chybí BT, čili záleží, jestli to BT není také vlastně tvůj požadavek, který si jen zapomněl napsat.
o 16.12.2014, 02:00 | fanous
Proc nevezmes treaba DYNAVIN, nebo eonon d5150, AVIN - je jich mraky primo do E46 - sedne tam jak prdel na hrnec.
o 16.12.2014, 03:56 | CarMedia.cz
To by si dal. Větší "srač..." jsem neviděl. Nabízeli jsme to 2-3 měsíce někdy před 2 lety a raději jsme to stáhli. Poruchovost 80%, kvalita příšerná, příjem FM tunerů téměř nulový, technická podpora tragická, dovolání žádné a mohl bych pokračovat. Ještě teď máme neproplacené dobropisy za vrácené zboží.. Čili Eonon apod. = upřímnou soustrast.
o 16.12.2014, 06:48 | Veva
tak to díky za upozornění, ze začátku jsem si dal vyhledávání dle požadavků (odnímatelný panel) na Heureka a jako jeden z výsledků vyjela i ta Alpina...
Nad 12tis se mi lézt nechce, známý kupoval cca před rokem a půl Pioneer 2din, splňuje moje požadavky a cenovka byla do 10tis :-)
Jelikož to mám do cabria a v létě když jdu jen na chvilku z auta tak střechu nechávám dole, proto chci odnímatelný panel, aby to někoho nelákalo...
Které z Tvé nabídky tuto funkci mají?
Díky
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3417 sekund.