Navštíveno 2266x

Mám otázku. Co by jste doporučily na založení spoření pro dítě? Spořím pro malou do obálky a připadá mi to nemoderní, tak bych chtěl něco kam budu posílat nebo vkládat peníze.
Nechci platit měsíční poplatky.
Možnost vkladu v hotovosti.
Co nejlepší úrok.
Napadá někoho konkrétní produkt?

15.12.2014, 09:21 |
Ravo Pořád ještě to bude asi stavební spoření, pokud to chceš mít takový "instantní". Vklady ze zákona pojištěny, se státní podporou vznikne celkem zajímavé zhodnocení na to, že je to v podstatě bezpečný produkt.
Můžeš se vrhnout na nějáký fondy atd, ale pořád platí rovnost: čím bezpečnější = tím menší zhodnocení.

15.12.2014, 09:34 |
Augi Stavebko, investice...
Akorát u stavebka počítej,že už do 18 let prcka na ty peníze nikdy nešáhneš.
Anebo ano,ale musíš přes soudy.... už to není tak volné jako dřív.
Jak se říká,jak si ho vychováš,takové to máš. Já svým klukům spořím a klidně do 18 let jejich věku počkám,ale nejspíš tam nenaspořím plnou cílovou částku.... peníze pak použiji s néma se souhlasem na jejich studium,bydlení...
Do 30ti litrů beruška od KB. Vše zdarma, úrok 2%, vklady a výběry pouze přes přepážku. Na prachy můžeš šáhnout, od určitýho věku má děcko k účtu kartu ...

18.12.2014, 12:10 |
Daryl (A)
kup nekde na okresnim meste byt a pronajimej. Az dospeje, muze v nem bydlet, nebo jej dal pronajimat nebo jej prodat. S rozumnou koupi se ti sam do 7-8 let zaplati coz je zhodnoceni nejakych 12.5%.

18.12.2014, 19:00 |
gizmi Ja to resim "obalkou" na sporicim ucte u Kellnerovo banky. Jak tu nekdo psal, ten byt neni spatny napad..taky zvazim ;) Osobne jsem dospel k nazoru, ze nejaky sporeni od firem je k nicemu. Chci mit penize stale k mani (zadny az za miliony let) a uroky mizerne..