Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > I have fallen in love with her, jak by řekl F.Mercury

o Navštíveno 2677x o
o 13.12.2014, 21:32 | Zdeny60
Bych mohl říct...
Dnes, ukončíc svoji misi v Turecku, jsem přišel z fabriky na hotel již odpoledne, nachystal bágl na zítřejší odlet a nemaje do čeho klofnout, brouzdám po netu, kde co a jak...A pravím sobě, co se tak trochu rozptýlit, vydechnout po 14 dnech náročné práce a pustit si trochu muziky. Jenže co? A tak hledám, bloumám a zjišťuji, že nějaká stará dbrá rocková klasika by neškodila, stresu bylo víc než dost.A do oka mi na YT padli staří dobří a stále dobří Deep Purple. Během hodinky jsem se dosyta nakrmil touhle vitamínovou hudební bombou, která mě nikdy neomrzí. Ovšem v odkazech spatřuji i odkazy na tvorbu Candice Night. Krásná žena, ještě krásnější hlas a nádherná renesačně rokově folková hudba. Poušítm si tedy slaďák z nejsladších, Soliders of Fortune, jistě známe všichni vezi od již dávno zesnulého Jirky Schellingera. A jak tak poslouchám a nechávám myšlenky volně plynout, říkám tomu bloudit časem, zadávám do vyhledávače odkaz na jméno zpěvačky, abych si o ní něco přečetl. Pravda, mám od skupiny B.N. pár CD, ale nijak moc často je neposlouchám. Otvírám první oficiální odkaz na její stránky a spatřuji nádhernou ženu, opravdu neskutečně krásnou a v duši tiše závidím Ritchimeu, že se mu poštěstilo s touto nesmírně krásnou ženou seznámit a posléze se s ní oženit.Soulad její krásy, projevu a zpěvu je opravdu silný, skoro neobvyklý.
Nedalo mi, abych sem nedal odkaz na nádherně pracovanou aranži staré písně, provedené s procítěním a podtržené istrovstvím starého rockového harcovníka.
[ Link ]

A tady pá fotek Candice Night...
[ Link ]

o 13.12.2014, 22:07 | muSlim
Freddie by povedal I have fallen in love with him!
o 13.12.2014, 22:38 | Woko_O
A víte proč měl Freddie Mercury AIDS? ..Jen tak, z prdele..
o 13.12.2014, 23:03 | Mr.Scully
Pěkný, akorát mi poněkud uniká souvislost s Freddiem :-) Napadá mě snad jen "I've fallen in love" z I Want To Break Free, která je ovšem samozřejmě z pera Johna Deacona ;-)
o 14.12.2014, 08:51 | CervinVega
Má kliku, že neumí česky, jinak by si přečetla pár vláken o "Hledání..." a došlo by jí, že byla nalezena... :-)
o 14.12.2014, 16:19 | Samantus
Byl jsem na nich 2009 na Sychrove a to byla parada, pak jeste letos, ale to se nejak nepovedlo, ale taky to bylo krasny....
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3819 sekund.