Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Skype - pomoc!

o Navštíveno 2218x o
o 12.12.2014, 19:23 | Zdeny60
Prosím vás znalí věci o následující radu. Mám účet na skype. Ten se však chová tak, že jsem on-line trvale non-stop 24 hodin denně, i když všechny přístroje, kde skype mám, jous vypnuté - notebook, PC v kanclu, PC doma i mobil. Kdysi jsem měl tablet, kde jsem to měl taky, ale ten přestal fungoavt a byl neopravený.
Co mám dělat, abych se ostatním objevil jen opravdu tehdy, když zapnu některý z daných přístrojů a zapnu na něm skype?
Jde o to, že jsem nyní v cizině a díky tomuto jevu mi volají lidé, které já logicky nemohu slyšet, když mám NTB i MT se skypem vypnuté. Děkuji za pomoc, kam se podívat a kde tutp fičuru opravit.

o 12.12.2014, 20:18 | cob1,2HTP:)
Podle me je v skypu chyba. Ja sem taky porad online a nejde stim nic udelat. Ani reinstal na nizsi verzi nepomohl.

Kdyby nekdo vedel, tak na to cekam taky.
o 12.12.2014, 20:26 | mr.brain
Máš Skype někde na mobilu s Androidem? :) Asi jo, co? :D
o 12.12.2014, 20:31 | mr.brain
Abych jen nekecal
1. do okna chatu napsat /showplaces
- vypíše kde je momentálně účet přihlášený

2. do okna chatu /remotelogout
- odhlásí ze všech zařízení, kromě toho, kde se to zadává (vč. push notifikací)

viz třeba tady [ Link ]

Je třeba znát software, který uživatel používá :) A taky to, že Android je neodladěný bastl... Při vypínání skypu je tam třeba přímo dát log off (odhlásit se), jinak to tam zůstane vyset kvůli push notifikacím a dělá to tenhle bordel.
o 12.12.2014, 21:01 | Zdeny60
Díky za rady - vyřešeno. Jde to jednoduše nastavením z lišty, žádným showplaces etc. Bohužel te´d už to zase hleám, našel jsem to zcela náhodně,ale funguje mi to:-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3425 sekund.