Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jaký elektrický holící strojek?

o Navštíveno 1857x o
o 11.12.2014, 16:00 | 323Marty
Chtěl bych jako dáre koupit elektrickej holící strojek, ale sám se 15 let holim pouze žiletkou, tak naprosto nemám páru, jaký jsou výhody, nevýhody toho či onoho. Má někdo nějaký zkušenosti co by doporučil, nebo naopak do čeho by už znovu nešel??
Díky, M.

o 11.12.2014, 16:15 | mr.brain
Záleží na tom jestli chceš planžetový systém (Braun) anebo frézičkový (Philips).

Já teda holím (zatím) žiletkou taky, ale měl jsem půjčený oba dva a víc mi vyhovovala ta planžeta, takže nakonec jsem si nechal pořídit Braun Cooltec C2Tcc [ Link ] Jen jsem ho vyzkoušel a paráda, ta chladící destička je fakt super, žádný červený fleky ani nic jako mám po žiletce nebo jsem měl bez toho :) Pravda, je to "dražší" kvůli tý čistící stanici, ale rovnou to i desinfikuje tu planžetu, tak uvidím.
o 11.12.2014, 19:05 | TROY
:D já na vousy koupil zastřihávač vlasů :)
o 11.12.2014, 19:20 | camron
Resilo se to tu nedavno...
o 12.12.2014, 11:02 | Losky
Mám objednaný Braun 3330 nebo tak nějak asi za 1600,-.Měsíc tomu dám a pak uvidím, jestli ho budu používat dále nebo ne
o 12.12.2014, 11:02 | Losky
Mám objednaný Braun 3330 nebo tak nějak asi za 1600,-.Měsíc tomu dám a pak uvidím, jestli ho budu používat dále nebo ne
o 12.12.2014, 11:13 | BATMAN
Za me urcite NEMUZU doporucit philips RQ1141
Koupil jsem ho nedavno v akci za 1500,-
I tady plati pravidlo "za malo penez malo muziky".
Oproti nejakemu philipsu co mi koupila bejvalka pred 10lety za 4000 se to neda srovnat.
Hubu ti oholi,ale za 3nasobek casu. Vysledkem toho je ze budes mit podrazdenou tvar,strojek se bude casto vybijet a podvedome se mu budes vyhybat. Aspon tak je to u me. Jo a oholit si s nim pod bradou na krku je temer nemozne. Proste nebere.....
o 12.12.2014, 17:56 | 323Marty
Tak sem nakonec podle recenzí vybral Braun WF2S. Sem zvědavej, co na to budoucí majitel poví. Moc děkuju za postřehy!
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3343 sekund.