Ahoj, potrebuju radu, zdali powerpoint umi vytvorit smysku. Udelal jsem prezentaci, ktera pobezi jako informacni tabule, ale aby na obrazovce nebyla porad jen jedna obrazovka, chci to okorenit....
Prvni snimek je plny tlacitek s odkazy na jine snimky prezentace, na jinych snimcich prezentace je zase tlacitko, pro navrat na uvidni obrazovku. A ja bych rad udelal treba toto:
Vyberu si treba nejaky kurz na uvodni obrazovce (klepnu na tlacitko), odkaze me to na snimek cislo 2, zde si dotycny precte informace o kurzu, ale je mi jasne, ze uz neklapne na tlacitko zpet na prehled, tak bych rad udelal, aby po treba 1 minute automaticky nabehl prvni snimek - napadlo me na druhy snimek, na ktery treba odkaze to tlacitko nastavit prechod o delce 1 minuty, jenze po jedne minute mi nabehne dali snimek v poradi a jak bych mu potreboval nejak rici, aby nabehl zase prvni snimek s prehledem kurzu - potreboval bych mezi 2. a 3. snimek vlozit nejakou znacku, na kterou kdyz pri promitani prezentace powerpoint narazi, tak orezentaci automaticky posune na urceny snimek (v mem pripade snimek cislo 1)
Snad se mi to povedlo popsat, kdyztak sem pak hodim nejaky obrazky...
Nebo nevite jak udelat nejaky informacni system, rad bych udelal jeste, aby uvodni obrazovka nesvitila treba hodinu (jede to na LCD a nevim jak moc je nachylna na vypalovani). Chci udelat, ze treba po 15 minutach nabehne nejaky snimek kde pojedou fotky a jine informace a na tomto snimku dole tlacitko na navrat na uvodni obrazovku, popripade by se automaticky mohla na uvodni obrazovku navratit treba po 30 minutach - ale proste bych mezi snimky potreboval vlozit nejaky odskok na urcity snimek, ale nevim, zdali to powerpoint umi
Nebo nevite v cem udelat informacni tabuli?
Diky