Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Help ventilek s TPMS senzorem

o Navštíveno 2563x o
o 09.12.2014, 10:03 | Kapka (M)
Včera v noci při navratu z Prahy se mi stal pěkný problém- při jizdě po dalnici vyšší rychlosti náhlý a rychlý unik tlaku v zadnim pneu..takže ve tmě výměna za rezervu a dojezd domu..dneska jsem zjistil že jakoby upadnul dovnitr pneu ventilek s TMPS senzorem..setkal jste se s ním někdo?přijde mi jako kdyby se "vyklepala-ztratila-vypařila" nějaká matička,ktera drží ventilek na mistě...zatím jsme v pneuservisu dali klasický ventilek..nemáte někdo podobnou zkušenost?

foto k příspěvku  od Kapka

o 09.12.2014, 10:05 | Kapka (M)
Pro jistotu jsem byl dneska zkontrolovat i zbytek pneu..na přední nápravě mám ventilky s kovou matkou přes..a na zadní napravě mám ventilky bez kovové matky..je tam jenom nějaký zbytek popraskaného plastu. takže mám strach že to druhé kolo dopadne stejně..by mě zajímalo co za prasáka tohle dokazal udělat
dají se třeba jenom objednat nové ventilky a přešroubovat to na ty senzory?
něco jsem našel např.
[ Link ]

o 09.12.2014, 10:05 | Kapka (M)
a fotka přední nápravy..jedna se o Mondeo MK4 r.v2009

o 09.12.2014, 10:43 | Paczqo | Upraveno: 2014-12-09 10:49:19
Řešili jsme něco podobneho na nové Zafiře Tourer přišli nám tyhle ventilky se senzory a bez matek a nakonec jsme koupily nějaky obyč ventilky v kelly kde měli tyhle jistící matky a vyšlo to na cca 100,- kč všechny 4

Myslim že to byly tyhle ventilky a ty kovove matky seděli PK TR525AL
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3499 sekund.